Θέμα τροφής και τρίχωμα..

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Μα γιαυτο το συζηταω...γιατι κ γω θελω να μαι ηρεμη...και δν παιζω με αυτο!!Συνεπως διασταυρωνω αποψεις και επιλεγω!Συνηθως σε τι τιμη του κανεις πληρεις εξετασεις?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
υπολογιζε χοντρα χοντρα κανα 80αρινι,οπως λεμε μανταρινι,να εισαι μεσα.αλλα κοιτα,μην του κανεις σναπ τεστ.το σναπ τεστ στο δινει εκεινη την ωρα.ειναι τα τεστ που βαζει λιγο αιμα πανω σε κατι σαν χαρτακια κ αναλογα το χρωμα σου λεει αν εχει κατι η οχι.εσυ ζητα να τα στειλει σε εργαστηριο.θα ξερεις σε δυο μερες κ οχι αμεσως,αλλα θα ειναι σιγουρο, ο,τι κ να σου πει.με το σναπ τεστ,αν κατι βγει σε υποψια,ετσι κ αλλιως θα πρεπει να ξανακανεις εξετασεις κ να ξαναδωσεις χρηματα.οποτε....ακουσε με σε αυτο.την πατησα.

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
πωωωω καλα και το πες...θα εκανα το πιο γρηγορο εγω και θα την παταγα. Αν και αυτος ειπε οτι σε δυο μερες βγαινουν τα αποτελεσματα...οποτε δεν ξερω αν θα μου την εφερνε!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
μαλλον τοτε στελνει στο εργαστηριο.καλο αυτο.κ αν θυμαμαι καλα ειναι κ λιγο πιο φτηνες οι εργαστηριακες!το σναπ ειναι κανα 8-10ευρω ακριβοτερο!

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
αυτος μου ειπε 20 ευρω επισκεψη -25 εξετασεις καλαζαρ και δωρο οι αιματολογικες...Και ειναι κλινικη σκεψου!!Το θεμα ειναι οτι του πα για τη βιοχημικη και δεν μου διευκρινισε κατι...!!Επισης εχω ενα θεμα....στη γλωσσσα του εχει καποια σημαδια μαυρα. Ενα που εχει απο μικρος εχει ξεθωριασει κατι αλλα καινουργια πισω πισω ειναι μαυρα. Ειχα διαβασει πως ειναι συσσωρευση μελανινης αυτο και ειχα ρωτησει και κτηνιατρο. Ειχε πει πως δεν ειναι κατι. Αν με τον χρονο δουμε οτι μεγαλωνοντας δν ξεθωριαζει θα κανουμε επιχρισμα καπως ετσι. Ξερετε κατι τετοιο, σας εχει τυχει η εχετε ακουσει???Δεν τον ενοχλει κατι, δεν τον ποναει...και με το μυαλο μου πιστευω οτι ειναι δαγκωματα. Φευγουν ποτε/?

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Σουπερ....σε ευχαριστω παρααα πολυ!!Αν βρω φαρμακειο θα ρωτησω και για το σολωμονελαιο πως λεγεται...χαχα!!!Ευχαριστω παρα πολυ!Θα σας ενημερωσω οταν κανουμε τις εξετασεις τελος τυο μηνα!