Όχι, μην ανησυχείς, μαθαίνει. Το δικό μου σκυλί το πήρα από καταφύγιο. Είχε πεταχτεί μια φορά από τον αρχικό ιδιοκτήτη, μετά πέρασε καιρό σε high kill καταφύγιο και κατέληξε σε σωστικό όμιλο όπου το στείλανε για μερικούς μήνες σε ανάδοχο φάρμα. Πέρασε δηλαδή από πολλά χέρια. Όμως όταν το πήρα τελικά έγινε το κλικ ανάμεσά μας. Είναι καταπληκτικό σκυλί, όταν δεν υπακούει δεν είναι σοβαρό και φταίω αποκλειστικά εγώ που τον κακομαθαίνω αγρίως. Είναι επίσης εξαιρετικός χαρακτήρας και μ' αγαπά πραγματικά. Παρά τα προβλήματα που είχε π.χ. με τους ανθρώπους πριν εμένα, ποτέ δεν έδειξε να στεναχωριέται. Όταν όμως αναγκάστηκα να πάω Ελλάδα για δουλειά για δυο μήνες και έμεινε σε φάρμα που συνήθως του άρεσε, έρεψε από τη στεναχώρια του. Έπρεπε να δεις πώς έκανε όταν ήρθα. Είναι προστατευτικό και ποτέ δεν αφήνει το πλευρό μου, σκέτο αυτοκόλλητο. Κοιμάται μαζί μου και γενικά μοιραζόμαστε πολλά.καλωςςς σασσ βρηκααααα!
πιστευα( αυθαιρετα βεβαια)
οτι το σκυλακι πρπει να ειναι μικρο για να με συνηθισει εμενα η τις συνηθειες μου, τον τροπο ζωης κτλ. απο πολυ μικρο..αν εναι αρκετα μεγαλο μπως θα δυσκολευτει να συνηθισει η να μαθει να με υπακουει? οταν λεσ ημιαιμο?μαλτεζ και τι ακομα? ( ασχετηηη)
Δεν είμαι η Σάρα, αλλά μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν ενίοτε μικρά. Μικροσκοπικά δεν έχω δει ποτέ. Αν ας πούμε βολεύεσαι και με 10κιλο σκυλί, θα βρεις. Αν θες 2κιλο τσιουάουα, χλωμό το βλέπω.sara west σε καταφυγια υπαρχουν μικροσκοπικα σκυλακια?
Φυσικά, ένα σωρό. Π.χ. δες αυτά τα δύο, νούμερο 1 και 3 (πώς μου έχει μπει η Τουφίτσα κι η Τεκίλα?!):sara west σε καταφυγια υπαρχουν μικροσκοπικα σκυλακια?
Eντάξει βιάστηκα να απαντήσω..... (αν και η πρώτη είναι 1.5 μήνα μονο και θα γίνει μεσαίου μεγέθους....). Δεν είναι αδύνατον να βρει δίκιλο, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο.... ελάχιστα καταφυγια έχουν τόσο μικρα σκυλιά και όταν έχουν φεύγουν πολύ γρήγορα.Φυσικά, ένα σωρό. Π.χ. δες αυτά τα δύο, νούμερο 1 και 3 (πώς μου έχει μπει η Τουφίτσα κι η Τεκίλα?!):
http://strayshelp.gr/index.php?opti...gory&layout=blog&id=60&Itemid=85&limitstart=4
Και η Ζουζού εδώ:
http://strayshelp.gr/index.php?opti...le&id=2295:6-&catid=39:happyadopted&Itemid=63