Θέλω να πάρω σκύλο...

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Το Λαμπ κυλιέται στις λάσπες και δεν μπορείς να το βγάλεις...........ενώ το Τσίου το σηκώνεις πάνω με ένα δάχτυλο ;)!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πριν ζήσω τα Τσίου της φίλης μου, ήμουνα αρκετά προκατειλημμένη εναντίον τους. Όταν τα γνώρισα και είδα τη φοβερή προσωπικότητα που έχουν άλλαξα γνώμη..
Είναι απίθανα σκυλιά...έχουν τρομερή άισθηση του χιούμορ...έχουν απίστευτο γέλιο και μπορείς να ασχολέισαι ώρες μαζί τους.
Καταρχήν είναι 2 κιλά σκυλιά και νομίζουν ότι είναι Ντόμπερμαν...δεν έχουν τη παραμικρή συνάισθηση του μεγέθους τους..(αυτό βέβαια τα κάνει λίγο εύκολο θύμα και εκεί θέλει προσοχή)...
Είναι πολύ καλοί συναγερμοί....(αν αντέχεις το γάυγισμά τους)...και δείχνουν μια ΑΠΕΡΑΝΤΗ λατρεια στο αφεντικό τους...

Βέβαια δεν εκπαιδεύονται εύκολα...γιατί είναι πολύ πεισματάρικα....Και το τεράστιο μειονέκτημα που έχουν είναι ότι πολύ δύσκολα εκπαιδεύονται στο θέμα της τουαλέτας....

Τα Λαμπ...δεν χρειάζεται να πω πολλά...Έχω retriever...οπότε φαίνεται που είμαι πιστή!!!:):):):

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τα τσίου ειναι ευαίσθητα σε κατάγματα και εξαρθρώσεις γονατων
Τα λαμπ αν και δεν εχουν αυτό το θεμα στον ιδιο βαθμό, μπορει να βγάλουν δυσπλασία αν ειναι από τυχαία γέννα.
Τα τσιου πρεπει να κυκλοφορούν με κουδουνάκι στο κολάρο αλλιώς πανεύκολα τα πατάς. Δεδομένου ότι ειναι αθόρυβα λόγω βάρους δεν ξέρεις ποτέ που είναι. Χώνονται παντου, γιατι χωράνε

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αν καταλήξεις παντως σε τσίου, μια συμβουλή:
Μην του φερθεις σαν σε μικρό σκυλάκι.... με την εννοια, οκ τον προσεχεις μην μπλεχτες σε μπελά, αλλά δεν το κακομαθαίνεις. Στο μυαλό του δεν ειναι παρα σκύλος. Οπότε τι 2 κιλά τι 40, τις ιδιες ματσακονιές θα κάνει, το ίδιο μυαλό κουβαλάει.
Αυτά για ναμην καταλήξεις με ενα νευρόσπαστο σκύλο κακομαθημένο και ακοινώνητο. Κυρίως οι γυναίκες τα κακομαθαίνουν τα μικρόσωμα, απλά πρόσεχε το.

Άγριο Θυρίο

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
49
0
iraklis1908salonica.blogspot.gr
Είσαι φοιτητής τώρα και έχεις χρόνο.........όταν όμως θα χρειαστεί να φύγεις φαντάρος, ποιος θα κοιτάξει το σκύλο σου 1 χρόνο που εσύ θα λείπεις???

Οι σκύλοι δένονται με τον άνθρωπό τους και μετά πέφτουν σε μελαγχολία αν τον αποχωριστούν για καιρό.....αν δεν ξέρει π.χ. τους γονείς σου ή τους φίλους σου που θα πρέπει να τον αφήσεις τότε θα έχεις μεγάλο πρόβλημα!

Το οικονομικό το σκέφτηκες?? Ένας σκύλος έχει πάρα πολλά έξοδα...μπορείς να αντεπεξέλθεις μιας και είσαι φοιτητής?
Μένω μαζί με την αδερφή μου που αγαπάει τα labradors και για ένα χρόνο θα μπορέσει να το φροντίσει.

Άγριο Θυρίο

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
49
0
Και κάτι ακόμα, σημαντικό...

Με το Τσιουάουα, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα να αλλάζεις σπίτι, γιατί όλοι (σχεδόν) σε δέχονται...
Με ένα Labrador (με μεγάλο σκυλί, δηλαδή) δεν σε δέχονται όλοι οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων...
Έχω σπίτι...

Άγριο Θυρίο

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
49
0
Λοιπόν αν και είχα πει ότι μου είχατε λύσει τις απορίες δημιουργήθηκε μία καινούρια.CheaPet - Pet shop Κατοικίδια, αγορά σκύλου, κουτάβια - Ράτσες Σκύλων μπορώ να εμπιστευτώ το παραπάνω site;;;.Μπορεί να είναι πετ-σοπ (και από όλα αυτά που διάβασα στο φόρουμ,δεν είναι και η καλύτερη επιλογή) αλλά εκεί που λέει για πληροφορίες αγοράς έχει και τις εξής πληροφορίες=
Εγγύηση
Όλα τα σκυλιά έχουν τους απαραίτητους εμβολιασμούς και εξετάσεις πριν την παράδοσή τους. Για να είναι όμως οι πελάτες μας απόλυτα εξασφαλισμένοι εγγυούμαστε γραπτώς την καλή υγεία των ζώων από την ημέρα της παράδοσης και για ένα μήνα κατά την προσαρμογής τους στον νέο τους περιββάλον. Εγγύηση Καθαροαιμίας - Μορφολογίας
Εγγυούμαστε γραπτώς την καθαροαιμία, την σωστή μορφολογία και την περίπτωση δυσπλασιών και γενετικών προβλημάτων υγείας.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Δεν χρειάζεσαι εγγυήσεις. Όταν το λαμπ σου πάει 1 έτους και διαγνωσθεί με δυσπλασία ισχύων τι θα κάνουν οι κύριοι που σου εγγυήθηκαν, θα το πάρουν πίσω;
Χρειάζεσαι εξετάσεις των γεννητόρων και pedigree. Αυτές οι εγγυήσεις είναι του κ@λου.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Εγγύηση Καθαροαιμίας - Μορφολογίας
Εγγυούμαστε γραπτώς την καθαροαιμία, την σωστή μορφολογία και την περίπτωση δυσπλασιών και γενετικών προβλημάτων υγείας.
σούπερ... δηλαδή σε περίπτωση που δεν μοιάσει τελικά με λαμπ, η που βγάλει δυσπλασία στους 7 μήνες, η τυφλωθεί 6 χρονών.... σου δίνουν άλλο?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχαχα τραγικό!

Άγριο Θηρίο ψάξε σε εκτροφέα και όχι σε έμπορα!

Amaltheia Labradors
M.C. of Palmhill
Posidonio

3 πολύ καλά εκτροφεία που διαθέτει η Ελλάδα!

Άσε τα Cheap Pet και τέτοιου είδους Pet Shops!

Κάτσε διάβασε τα παρακάτω και μετά πες μου τι αποκόμισες για να σε βοηθήσουμε!Θα έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη μετά από αυτά!
[h=3]PET- SHOPS - PUPPY MILLS[/h][h=3]Εμπειρίες από pet shops / bybs[/h]
[h=3]Πώς διαλέγω εκτροφέα;[/h]

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Οκ, Μάλλον για να το λέτε εσείς ότι Αυτές οι εγγυήσεις είναι του κ@λου κάτι παραπάνω θα ξέρετε.Επίσης ευχαριστώ το Στέλιο,(που είναι από Θεσσαλονίκη) που έβαλε τα λινκ για τους εκτροφείς
Αν θέλεις να ασχοληθείς πραγματικά τους λόγους θα τους μάθεις εν καιρώ και εσύ και θα μπορέσεις να μάθεις γιατί υπάρχουν τέτοια Pet Shops και γιατί υπάρχουν σωστοί εκτροφείς!Χαώδης διαφορές!

Για τα παραπάνω 3 εκτροφεία, μπορείς να επισκεφθείς τις σελίδες τους, να τους πάρεις τηλέφωνο και να μιλήσεις μαζί τους!

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Λοιπόν αν και είχα πει ότι μου είχατε λύσει τις απορίες δημιουργήθηκε μία καινούρια.CheaPet - Pet shop Κατοικίδια, αγορά σκύλου, κουτάβια - Ράτσες Σκύλων μπορώ να εμπιστευτώ το παραπάνω site;;;.Μπορεί να είναι πετ-σοπ (και από όλα αυτά που διάβασα στο φόρουμ,δεν είναι και η καλύτερη επιλογή) αλλά εκεί που λέει για πληροφορίες αγοράς έχει και τις εξής πληροφορίες=
Εγγύηση
Όλα τα σκυλιά έχουν τους απαραίτητους εμβολιασμούς και εξετάσεις πριν την παράδοσή τους. Για να είναι όμως οι πελάτες μας απόλυτα εξασφαλισμένοι εγγυούμαστε γραπτώς την καλή υγεία των ζώων από την ημέρα της παράδοσης και για ένα μήνα κατά την προσαρμογής τους στον νέο τους περιββάλον. Εγγύηση Καθαροαιμίας - Μορφολογίας
Κάτι μου θυμίζει αυτό το copy paste, αλλά αδυνατώ να θυμηθώ τι...:-k Κοίτα νήματα που σου έδωσαν τα παιδιά και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Σου προτείνω να ασχοληθείς μόνο με τα εκτροφεία που σου πρότειναν , παρά να πάρεις αμπάριζα όλες τις σελίδες των pet shops. Για να σε γλιτώσουμε από άσκοπο χρόνο, κανένα pet shop δεν παρέχει καμία εγγύηση, ανεξαρτήτως τι τσαμπουνάει. Αν παρείχε, σου προτείναμε και μεις....

Άγριο Θυρίο

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
49
0
Κάτι μου θυμίζει αυτό το copy paste, αλλά αδυνατώ να θυμηθώ τι...:-k Κοίτα νήματα που σου έδωσαν τα παιδιά και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Σου προτείνω να ασχοληθείς μόνο με τα εκτροφεία που σου πρότειναν , παρά να πάρεις αμπάριζα όλες τις σελίδες των pet shops. Για να σε γλιτώσουμε από άσκοπο χρόνο, κανένα pet shop δεν παρέχει καμία εγγύηση, ανεξαρτήτως τι τσαμπουνάει. Αν παρείχε, σου προτείναμε και μεις....
Επίσης διάβασα για τα ζώα από τα πέτ σοπς και μόνο το 1% είναι υγιείς. Υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi