Το Λαμπ κυλιέται στις λάσπες και δεν μπορείς να το βγάλεις...........ενώ το Τσίου το σηκώνεις πάνω με ένα δάχτυλο !!!
Θα συμφωνήσω σ' αυτό!To λαμπ είναι σκύλος.
Το τσιουάουα είναι αυτοκράτορας..
Μένω μαζί με την αδερφή μου που αγαπάει τα labradors και για ένα χρόνο θα μπορέσει να το φροντίσει.Είσαι φοιτητής τώρα και έχεις χρόνο.........όταν όμως θα χρειαστεί να φύγεις φαντάρος, ποιος θα κοιτάξει το σκύλο σου 1 χρόνο που εσύ θα λείπεις???
Οι σκύλοι δένονται με τον άνθρωπό τους και μετά πέφτουν σε μελαγχολία αν τον αποχωριστούν για καιρό.....αν δεν ξέρει π.χ. τους γονείς σου ή τους φίλους σου που θα πρέπει να τον αφήσεις τότε θα έχεις μεγάλο πρόβλημα!
Το οικονομικό το σκέφτηκες?? Ένας σκύλος έχει πάρα πολλά έξοδα...μπορείς να αντεπεξέλθεις μιας και είσαι φοιτητής?
Έχω σπίτι...Και κάτι ακόμα, σημαντικό...
Με το Τσιουάουα, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα να αλλάζεις σπίτι, γιατί όλοι (σχεδόν) σε δέχονται...
Με ένα Labrador (με μεγάλο σκυλί, δηλαδή) δεν σε δέχονται όλοι οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων...
σούπερ... δηλαδή σε περίπτωση που δεν μοιάσει τελικά με λαμπ, η που βγάλει δυσπλασία στους 7 μήνες, η τυφλωθεί 6 χρονών.... σου δίνουν άλλο?Εγγύηση Καθαροαιμίας - Μορφολογίας
Εγγυούμαστε γραπτώς την καθαροαιμία, την σωστή μορφολογία και την περίπτωση δυσπλασιών και γενετικών προβλημάτων υγείας.
Αν θέλεις να ασχοληθείς πραγματικά τους λόγους θα τους μάθεις εν καιρώ και εσύ και θα μπορέσεις να μάθεις γιατί υπάρχουν τέτοια Pet Shops και γιατί υπάρχουν σωστοί εκτροφείς!Χαώδης διαφορές!Οκ, Μάλλον για να το λέτε εσείς ότι Αυτές οι εγγυήσεις είναι του κ@λου κάτι παραπάνω θα ξέρετε.Επίσης ευχαριστώ το Στέλιο,(που είναι από Θεσσαλονίκη) που έβαλε τα λινκ για τους εκτροφείς
Κάτι μου θυμίζει αυτό το copy paste, αλλά αδυνατώ να θυμηθώ τι...:-k Κοίτα νήματα που σου έδωσαν τα παιδιά και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Σου προτείνω να ασχοληθείς μόνο με τα εκτροφεία που σου πρότειναν , παρά να πάρεις αμπάριζα όλες τις σελίδες των pet shops. Για να σε γλιτώσουμε από άσκοπο χρόνο, κανένα pet shop δεν παρέχει καμία εγγύηση, ανεξαρτήτως τι τσαμπουνάει. Αν παρείχε, σου προτείναμε και μεις....Λοιπόν αν και είχα πει ότι μου είχατε λύσει τις απορίες δημιουργήθηκε μία καινούρια.CheaPet - Pet shop Κατοικίδια, αγορά σκύλου, κουτάβια - Ράτσες Σκύλων μπορώ να εμπιστευτώ το παραπάνω site;;;.Μπορεί να είναι πετ-σοπ (και από όλα αυτά που διάβασα στο φόρουμ,δεν είναι και η καλύτερη επιλογή) αλλά εκεί που λέει για πληροφορίες αγοράς έχει και τις εξής πληροφορίες=
Εγγύηση
Όλα τα σκυλιά έχουν τους απαραίτητους εμβολιασμούς και εξετάσεις πριν την παράδοσή τους. Για να είναι όμως οι πελάτες μας απόλυτα εξασφαλισμένοι εγγυούμαστε γραπτώς την καλή υγεία των ζώων από την ημέρα της παράδοσης και για ένα μήνα κατά την προσαρμογής τους στον νέο τους περιββάλον. Εγγύηση Καθαροαιμίας - Μορφολογίας
Εγγυούμαστε γραπτώς την καθαροαιμία, την σωστή μορφολογία και την περίπτωση δυσπλασιών και γενετικών προβλημάτων υγείας.
Επίσης διάβασα για τα ζώα από τα πέτ σοπς και μόνο το 1% είναι υγιείς. Υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις....Κάτι μου θυμίζει αυτό το copy paste, αλλά αδυνατώ να θυμηθώ τι...:-k Κοίτα νήματα που σου έδωσαν τα παιδιά και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Σου προτείνω να ασχοληθείς μόνο με τα εκτροφεία που σου πρότειναν , παρά να πάρεις αμπάριζα όλες τις σελίδες των pet shops. Για να σε γλιτώσουμε από άσκοπο χρόνο, κανένα pet shop δεν παρέχει καμία εγγύηση, ανεξαρτήτως τι τσαμπουνάει. Αν παρείχε, σου προτείναμε και μεις....