Θέλω να πάρω σκύλο...

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ειδα κι εγω το όνομα και λεω θα λεω θα θελει κανενα πιτμπουλ, κανενα θηριο των 70 κιλων, τιποτα ετσι.. θηριώδες και με τη φημη του αγριοσκυλου. Και διαβάζω για λαμπ και τσιουάουα χαχαχ

λοιπον Θυρίο.. πρώτα να δουμε τι ζητάς εσυ απο το σκύλο και μετα τι θέλει ο σκύλος απο εσένα. Ποιες ειναι οι απαιτήσεις σου;

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Δεν ξερω τι λέτε, εγώ το διασκέδασα.:p
Αν και με πρόλαβε το ban...

Είμαι λίγο σαδίστρια!
Έγινε κάτι που έχασα μέχρι το ban???#-o Έτσι κ αλλιώς και σήμερα είναι η μέρα του παιδιού;)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Έγινε κάτι που έχασα μέχρι το ban???#-o Έτσι κ αλλιώς και σήμερα είναι η μέρα του παιδιού;)
Aρχικά δεν πρόλαβα το 40σελιδο θέμα πριν κλείσει... και ειχα γράψει ενα ωραιο σεντόνι γμτ!
Μετά αρχισε να ποστάρει παντου εκεινο το τσίρκο το πολύχρωμο... παλι δεν το προλάβαινα γιατι το διέγραφαν. Μετά μου εστελνε πμ και στο τελευταίο δεν πρόλαβα να απαντήσω γιατι εφαγε banban (δεύτερο μπαν) το pompom. Ε με τη χαρά εμεινα!

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Ρώτησε τον για το αν θα πάρεις τσιουάουα ή λαμπ και η απάντηση που θα σου έρθει θα είναι εξίσου ΣΟΒΑΡΗ

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...μπορείτε να μην γράφετε άλλο θα ρωτήσω από κοντά κάποιον γνωστό, ΣΟΒΑΡΟ άνθρωπο που ξέρει από σκυλιά.
Μην παρεξηγείς την ομήγυρη... είναι οι μέρες τέτοιες στο φόρουμ (κάθε καλοκαίρι, σχεδόν τέτοια εποχή!)...

Υ.Γ. Μη νομίζεις... κι εμείς έτσι μάθαμε, δεν μας έδωσε κάτι παραπάνω το dogforum...:)
Ρωτήσαμε τον γνωστό μας (σοβαρό άνθρωπο) που ξέρει από σκυλιά...:cool:

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Μπα αγαπητό θυρίο ρώτα με την άνεσή σου!
Mη μας παρεξηγείς! Απλώς είμαστε επιφυλακτικοί γιατί αυτή την εποχή κυκλοφορούν pom pom.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi