gerry
Έν είδει χαιρετισμού,
και αφού σε ευχαριστίσω για τα καλά σου λόγια,να σου πω ότι στον κορμό της τοποθέτησής σου συμφωνώ κ δεν έχω κάποιον αντίλογο.
Χωρίς να επεκταθώ στον παραλληλισμό που κάνεις με το ποδόσφαιρο,να πω απλά ότι τα ονόματα που αναφέρεις δεν συνάδουν απαραίτητα ούτε με ντόπα,ούτε με στημένους αγώνες ούτε με κάτι άλλο κακώς εννοούμενο ..
Όσοι βλέπουν μπάλα πχ και ακούνε το όνομα του Πελέ,δε νομίζω να κάνουνε κάποιο συνειρμό ούτε με το Μπέο,ούτε με τη σαπίλα του ποδοσφαίρου γενικά.
Το αν αμοίβονται πέραν της αξίας τους τώρα η αν ο σύγχρονος κόσμος έχει ουσιαστικά θεοποιήσει το ποδόσφαιρο ..είναι μια ενδιαφέρουσα κουβέντα στην οποία θα συμμετείχα ευχαρίστως,αλλά δεν αφορά την θεματολογία αυτού του forum θα συμφωνήσεις.
Να αφήσω μόνα το ρητορικό ερώτημα,όταν ένα άθλημα τραβάει τα βλέμματα του μεγαλύτερου ανθρώπινου ποσοστού παγκοσμίως δεν είναι λογικό και τα κακώς κείμενα να είναι περισσότερα?
Μιάς κ μοιράστηκες την δική σου εμπειρία,να σου πω κ εγώ την δική μου,από μια έκθεση στο Μαραθώνα που πήγα πριν το καλοκαίρι ..
Όπως έβγαζα λοιπόν κάτι φωτογραφιούλες τα shar pei που διαγωνίζονταν και έμοιαζα να είμαι αποροφφημένος(κ όντως ήμουν),είχα στην πλάτη μου δύο εκτροφείς από άλλη ομάδα να συζητάνε το επαγγελματικό τους γίγνεσθαι ..
Ο ένας λοιπόν ήταν αυτό που λέμε παλιοκαραβάνα στο χώρο,μεγάλης ηλικίας,και ο άλλος ήταν ένας όψιμος εκτροφέας απ'ότι κατάλαβα ..
Ο νέος έκανε παράπονα ότι η δουλειά τελικά,δεν πάει κ τόσο καλά όσο περίμενε και ο άλλος που κ καλά ήξερε το χώρο inside out όπως λέμε,του έδινε συμβουλές και του έλεγε ότι τώρα που θα συνεργαστούνε θα ανέβαιναν σίγουρα οι πωλήσεις του ..
Αυτό ήταν το πρώτο μούδιασμα αλλά για να μην το παίζω κ υπερ ευαίσθητος,παρ΄ότι νέος στον χώρο,γενικά δεν με εκπλήσουν πολλά πράγματα κ εντάξει θεώρησα την όλη κουβέντα αρκετά διασκεδαστική ως προς την ουσία της ..
Φράσεις όπως "δεν ξέρεις πως γίνεται το παιχνίδι,είσαι νέος ακόμα - θα δείς ότι τώρα που θα συνεργαστούμε κ θα αναλάβω αποκλειστικά το marketing με διαφημίσεις στο internet,θα σου φτιάξω site" και " θα σε κάνω μάγκα,3 χιλιάρικα το κουτάβι θα δίνεις",που είναι εμφανές ότι προσπαθούσε να τον πατρονάρει σαν guru που θεωρούσε τον εαυτό του στο χώρο ..με έκαναν απλά να γελάω από μέσα μου κ ορισμένες φορές γύρναγα με τρόπο να δω το πρόσωπο του από καθαρή περιέργεια(!)
Του μίλαγε για το διαδίκτυο κ τις δυνατότες που έχει ένας επαγελματίας να προωθήσει την δουλειά του μέσω αυτού,σαν να είχε πιάσει τον τράγο απ' τα @@,και χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν από όσους μας διαβάζουν κ είναι λίγο μεγαλύτερης ηλικίας .. το να βλέπεις έναν σχεδόν 60άρη να μιλάει για το internet το 2011 σαν να ανακάλυψε την Αμερική..φαίνεται τουλάχιστον αστείο,σε έναν νεότερο άνθρωπο που μεγάλωσε με το διαδίκτυο..
Δεν το λέω για να αναδείξω την άγνοια που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος μεγαλύτερης ηλικίας για το net,το αναφέρω για την πονηράδα που είχε σκοπό να το χρησιμοποιήσει ο συγκεκριμένος κ πως νόμιζε ότι απλά κ μόνο επειδή έχει ένα τόσο δυνατό μέσο στην διάθεσή του να διαφημιστεί,όλοι οι άνθρωποι με ελάχιστη κριτική σκέψη κ την δυνατότα να φιλτράρουν αυτά που διαβάζουν,θα εξαφανίζονταν και την θέση τους θα έπαιρναν κάποιοι άλλοι αδαείς,διατεθειμένοι να αγοράσουν τα κουτάβια του για 3000e ...
Αυτά έτσι σαν μια κατάθεση εμπειριών,που σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό να μηδενίσει την δουλειά όλων των εκτροφέων συλλήβδην.
Άν ήθελα πχ να αγοράσω κουτάβι από 5-6 φορές world champion,με δεκάδες διακρίσεις εσωτερικού,εξωτερικού κ δε συμαζεύεται,δεν θα είχα την απαίτηση να το πάρω 1000e.
Όλοι θέλουμε να έχουμε μια Lamborghini Reventon στο γκαράζ μας,αλλά δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα να την αποκτήσουμε.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε κ αυτοκίνητο γενικά.Παίρνουμε ένα opel astra για να κάνουμε τη δουλειά μας ..