Σηκωσατε τα χερια ωρε ραγιαδες?
Φιλε μου καλε,διαβασε τα παρακατω και κανε μετα οτι θελεις(ετσι και αλλιως),ενας εκτροφεας δεν ειναι εργοστασιο σαν αυτα που αναπαραγουν κοτες,δειξε μου αφου εχεις τοσο ψαχτει,εναν εκτροφεα με λεφτα.Πιστευεις οτι εγω π.χ. δεν μπορω να στησω ενα κεντρικομαγαζι να αγορασω 20 ζευγαρια σκυλια και να πουλαω καργα?μπορω αλλα πως να το κανω?δεν μπορει να γινει κατι τετοιο σωστα με τοσες ρατσες και τοσα σκυλια 150 κουταβια το χρονο,ειναι δυνατον να κανω σωστη δουλεια?κοιτα τα κρεατα που τρωμε ειναι το ιδιο ο μικρος σταυλος με τα 2000ζωα σε εναν σταυλο?
Επειτα αφου ψαχνεσαι δεν θα ηθελες να δεις με τα ματια σου τους γονεις του νεου φιλου σου?τα αδερφια του?να γνωρισεις την γιαγια του τον παππου του?
Ετσι φευγουν τα κουταβια 30 ημερων,ακοινωνητα,ξερεις τι σημαινει αυτο?πολυ το λενε λιγοι το γνωριζουν,ειναι ενας απο τους λογους που πολλα σκυλια δαγκωνουν τους ιδιοκτητες τους,που παρουσιαζουν αρρωστιες,δειλια,δεν εχουν μαθει την σκυλοκοινωνια.
Τιμες σε 2χρονια με τις θεραπειες θα σου βγει πολυ πιο ακριβο απο ενα ακριβο.
Τωρα τις συμβουλες τις πηρες,κανε και την Μ@λακια να παρεις απο πετ σοπ,ετσι και αλλιως αν πας με αυτα τα μυαλα σε εκτροφεα σκυλο δεν παιρνεις,εκτος και αν παιζεις καλο θεατρο,να δεις ποσο λογαριαζουν μερικοι τα φρανγκα και ποσο τα σκυλια τους.