καλησπερα και χρονια πολλα!
βασικα δε ξερω αν αυτα που θα πω μπορουν να σου φανουν χρησιμα μιας και ηδη εχουν υποθει πολλα ωστοσο εγω θα σου δωσω μια πολυ γενικη ιδεα για τα δικα μου λαθη "παθη"...
ηθελα και εγω απεγνωσμενα ενα samoyed ...οχι απλα γιατι ειναι ομορφο αλλα και γιατι μενω μονη μου σε ενα σπιτι και επελεξα πως αυτη ΘΕΛΩ να ειναι η συντροφια μου, η παρεα μου!
εστω και αν ζω σε διαμερισμα με την χιονη συμβιωνουμε τελεια...μελεταμε η μια την αλλη σε καθημερινη βαση.
επελεξα αυτη τη ρατσα οχι γιατι εχει απαλη γουνα αλλα γιατι εμαθα μετα απο πολυ διαβασμα πως ειναι φιλικο ζωο με ολους,ανθρωποκεντρικο μιας και αναζητουσα σκυλο που θα με συνοδευε παντου!ωστοσο ηξερα πως εχω χρονο για την εκτονωση της και δευτερον πονταρα στο παρατημενο γηπεδο της γειτονιας μου μιας και γνωριζω πως εχει τασεις φυγης...
ολα σχεδιασμενα λοιπον...
το μονο που δεν σχεδιασα ειναι απο που θα γινει η αγορα του!
και λογω βιασυνης και λαχταρας αλλα πανω απο ολα ελλειψη εμπειριας και γνωσης την πηρα απο pet shop...
καλα ειναι η ζωη μου τωρα αλλα να ξερεις πως εχει επισκεφτει κτηνιατρο τουλαχιστον 5 φορες εκτος των εμβολιων της και αυτο λογω πνευμονιας απο βηχα εκτροφεων και δεν σχολιαζω καν την μορφολογια της που το μονο κοινο με τα samoyed ειναι το λευκο της χρωμα!
φτιαξε καφεδακι και αραξε να μαθεις...εσεις τα νεα παιδια εξαλου εχετε πολυ καλη σχεση με τα pc και το απολαμβανεται σε σχεση με εμας τα ραμολημεντα!!
καλη χρονια σε ολους με χρονια πολλα ποιοτικα και ευτυχισμενα..
χιονη-δεσποινα