Συμφωνώ με τη Λένα, ο σκυλος διαισθάνεται και συμπάσχει-συμπαραστέκεται. Το έχω δει και στα δικά μου σκυλιά. Και δεν το λέμε μόνο εμείς... Ορίστε και μια επιστημονική απάντηση (απο το 01:40:κατι και μετά).
Ωραιο βιντεακι και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι απόψεις του κ. Τάσιου σχετικά με την επιστήμη και την τεχνολογία! Τι σχέση έχει με το θέμα που συζητάμε?Συμφωνώ με τη Λένα, ο σκυλος διαισθάνεται και συμπάσχει-συμπαραστέκεται. Το έχω δει και στα δικά μου σκυλιά. Και δεν το λέμε μόνο εμείς... Ορίστε και μια επιστημονική απάντηση (απο το 01:40:κατι και μετά).
Βρες μου ένα βιντεακι, άρθρο ή οτιδήποτε άλλο ΣΧΕΤΙΚΟ με αυτό που συζητάμε στο οποίο οποιοσδήποτε επιστήμονας να λέει/γράφει/υποστηρίζει «αφήστε τους σκύλους σας να γλείφουν τις ανοιχτές πληγές σας διότι συμπάσχουν και προσπαθούν να σας ανακουφίσουν» και δεν έχω πρόβλημα, ανακαλώ και αναθεωρώ.και γω οταν κοβομαι η χτυπαω καπου θελει συνεχεια να γλυψει την πληγη και πολλες φορες προσπαθει με το ζορι. μπορει να λεω και βλακεια, αλλα απο οτι μ εχει δειξει το κανει επειδη ισως καταλαβαινει οτι ποναω και προσπαθει να με ανακουφισει...
καλε δεν ειπα οτι πρεπει να αφηνουμε να σκυλια να μας γλυφουν τις πληγες!Βρες μου ένα βιντεακι, άρθρο ή οτιδήποτε άλλο ΣΧΕΤΙΚΟ με αυτό που συζητάμε στο οποίο οποιοσδήποτε επιστήμονας να λέει/γράφει/υποστηρίζει «αφήστε τους σκύλους σας να γλείφουν τις ανοιχτές πληγές σας διότι συμπάσχουν και προσπαθούν να σας ανακουφίσουν» και δεν έχω πρόβλημα, ανακαλώ και αναθεωρώ.
.
Ωραιο βιντεακι και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι απόψεις του κ. Τάσιου σχετικά με την επιστήμη και την τεχνολογία! Τι σχέση έχει με το θέμα που συζητάμε?![]()
Γραφω οτι τον βρίσκουν=εντοπιζουν, οχι διαισθανονται. Το σημειο του βιντεο που παρεθεσα το βρήκες; Το εξηγει ο καθηγητής καλύτερα απο μένα.Οι σκύλοι λογω την τεράστιας οσφρητικής τους ικανότητας έχουν την δυνατότητα να αντιλαμβάνονται την χαρακτηριστική μυρωδιά των καρκινικών κυττάρων και να ανιχνεύουν τον καρκίνο, δεν τον διαισθάνονται.
Για τα υπόλοιπα, τοποθετήθηκα.![]()
Αν θελει γυναικα, ειναι η ερωτηση. Ξεφυγαμε, αλλα κι αυτα που ειπαμε τη συμπεριφορα αφορουν.Γιατί καβαλάει το πόδι δεν είναι η ερώτηση ?
Όχι ακριβώς! Η ερώτηση τελικά είναι γιατί καβαλάει την ιδιοκτήτρια του προσπαθώντας ταυτόχρονα να γλύψει την πληγή στο δάκτυλο του ποδιού της, με αποτέλεσμα ο σκύλος να γίνεται κόμπος προσπαθώντας να επιτύχει μια πρωτότυπη …ερωτική στάση μετά προκαταρκτικών/ πρωτόγνωρων γευστικών εμπειριών και αν αυτό πηγάζει τελικά από την τάση του για κατανόηση του πόνου και γενικότερα των αισθημάτων της ή όχι.Γιατί καβαλάει το πόδι δεν είναι η ερώτηση ?