Θέλει γυναίκααααα;

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Συμφωνώ κι εγώ με το γεγονός ότι οι σκυλοι συμπάσχουν. το έχω καταλάβει πάρα πολλές φορές στα χρόνια που έχουμε σκύλους.

Κι αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνεις και δεν χρειάζονται κατά τη γνώμη μου επιστημονικές τεκμιριώσεις

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συμφωνώ με τη Λένα, ο σκυλος διαισθάνεται και συμπάσχει-συμπαραστέκεται. Το έχω δει και στα δικά μου σκυλιά. Και δεν το λέμε μόνο εμείς... Ορίστε και μια επιστημονική απάντηση (απο το 01:40:κατι και μετά).
Ωραιο βιντεακι και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι απόψεις του κ. Τάσιου σχετικά με την επιστήμη και την τεχνολογία! Τι σχέση έχει με το θέμα που συζητάμε? :confused:

Απάντησα σε αυτό το όποιο θεωρώ ανοησία:

και γω οταν κοβομαι η χτυπαω καπου θελει συνεχεια να γλυψει την πληγη και πολλες φορες προσπαθει με το ζορι. μπορει να λεω και βλακεια, αλλα απο οτι μ εχει δειξει το κανει επειδη ισως καταλαβαινει οτι ποναω και προσπαθει να με ανακουφισει...
Βρες μου ένα βιντεακι, άρθρο ή οτιδήποτε άλλο ΣΧΕΤΙΚΟ με αυτό που συζητάμε στο οποίο οποιοσδήποτε επιστήμονας να λέει/γράφει/υποστηρίζει «αφήστε τους σκύλους σας να γλείφουν τις ανοιχτές πληγές σας διότι συμπάσχουν και προσπαθούν να σας ανακουφίσουν» και δεν έχω πρόβλημα, ανακαλώ και αναθεωρώ. :)

Ο σκύλος έλκεται από τη μυρωδιά του αίματος και ως αποτέλεσμα θέλει να γλύψει μια πληγή.
Στην πραγματικότητα δεν θέλει να ανακουφίσει τον ιδιοκτήτη του, του αρέσει απλά η γεύση την γλυκόζης του αιματος που εκκρίνεται από την πληγή. Το στόμα του είναι όμως γεμάτο βακτήρια τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε επιπλοκή της μόλυνσης. Ως εκ τούτου, ΜΗΝ επιτρέπετε στα σκυλιά σας να γλείφουν τις πληγές σας.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων,και το στόμα του ανθρώπου έχει πολλά βακτήρια,ίσως και περισσότερα από του σκύλου.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Βρες μου ένα βιντεακι, άρθρο ή οτιδήποτε άλλο ΣΧΕΤΙΚΟ με αυτό που συζητάμε στο οποίο οποιοσδήποτε επιστήμονας να λέει/γράφει/υποστηρίζει «αφήστε τους σκύλους σας να γλείφουν τις ανοιχτές πληγές σας διότι συμπάσχουν και προσπαθούν να σας ανακουφίσουν» και δεν έχω πρόβλημα, ανακαλώ και αναθεωρώ. :)
.
καλε δεν ειπα οτι πρεπει να αφηνουμε να σκυλια να μας γλυφουν τις πληγες! :) ξερω πως κατι τετοιο μπορει να δημιουργησει μολυνση!! απλως ειπα πως δεν ειναι περιεργο το οτι το σκυλι του θελει να γλυψει την πληγη που εχει, και πως ολα τα σκυλια ετσι συμπεριφερονται. τωρα αν τα τραβαει το αιμα η αν καταλαβαινουν πως επαθε κατι ο ιδιοκτητης τους, αυτο ειναι αλλο θεμα..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
@DOG.CRIME
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μια που το σάλιο του ανθρώπου περιέχει διαφορετικά βακτήρια από αυτά του σάλιου των σκύλων. :)

@lenaki124
Σου εξήγησα γιατί το κάνουν. :)

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Συμφωνώ.
Με τον τρόπο όμως που το έθεσες,κάποιος θα μπορούσε να φανταστει το στόμα του σκύλου σαν πηγή μολύνσεων

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το τι μπορεί να φανταστεί/νομίσει/ θεωρήσει ο καθένας παρερμηνεύοντας αυτά που διαβάζει, είναι άλλο θέμα (τεράστιο) και σχετικό με την νοημοσύνη του μεταξύ άλλων.

Εδώ όμως μπαίνουμε σε άλλα «χωράφια» και δεν είναι αυτό το θέμα μας (άσε και που να ήταν, άκρη δεν θα βρίσκαμε με τίποτα…) :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ωραιο βιντεακι και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι απόψεις του κ. Τάσιου σχετικά με την επιστήμη και την τεχνολογία! Τι σχέση έχει με το θέμα που συζητάμε? :confused:

Μια ωρα και σαράντα λεπτά μετα την έναρξη το λέει ο καθηγητής. Αναφερεται ακομη και στο ότι οι σκυλοι κατανοουν και γνωριζουν τη λέξη πόνος στη νοηματικη, ως αφηρημενη εννοια. (ειναι ωραια εκπομπη και δεν αγγιζει την τεχνολογια απο αποψη κατασκευων μονο, αυτο αξιζει να δεις)
Καποιοι ισχυριζονται μαλιστα οτι οι σκυλοι βρισκουν και τον καρκινο, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, και δεν αφορα τη συμπεριφορα του σκυλου που περιγραφεται στο αρχικο μήνυμα, αρα ειμαστε εκτος θεματος γενικα.

Παντως, δεν ειπα οτι τρεχουν με το Betadine να μας καθαρισουν, για να μην ποναμε, αλλά οτι νοιωθουν οτι ποναμε. Εχει διαφορά. Το γεγονος οτι ο σκυλος γλειφεται και αυτοκαθαριζεται, δε σημαινει οτι ειναι γιατρος και στα δικα μας τραυματα. Γιατι το δικο του συστημα αντιμετωπιζει αλλιως τα μικροβια απο το δικο μας. Και κάποια μικροβια μπορει να ειναι ακινδυνα για τον σκυλο, αλλά πολυ επικινδυνα για μας.

Last edited:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Οι σκύλοι λογω την τεράστιας οσφρητικής τους ικανότητας έχουν την δυνατότητα να αντιλαμβάνονται την χαρακτηριστική μυρωδιά των καρκινικών κυττάρων και να ανιχνεύουν τον καρκίνο, δεν τον διαισθάνονται.

Για τα υπόλοιπα, τοποθετήθηκα. :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Οι σκύλοι λογω την τεράστιας οσφρητικής τους ικανότητας έχουν την δυνατότητα να αντιλαμβάνονται την χαρακτηριστική μυρωδιά των καρκινικών κυττάρων και να ανιχνεύουν τον καρκίνο, δεν τον διαισθάνονται.

Για τα υπόλοιπα, τοποθετήθηκα. :)
Γραφω οτι τον βρίσκουν=εντοπιζουν, οχι διαισθανονται. Το σημειο του βιντεο που παρεθεσα το βρήκες; Το εξηγει ο καθηγητής καλύτερα απο μένα.

Γιατί καβαλάει το πόδι δεν είναι η ερώτηση ?
Αν θελει γυναικα, ειναι η ερωτηση. Ξεφυγαμε, αλλα κι αυτα που ειπαμε τη συμπεριφορα αφορουν. :)

Last edited:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Γιατί καβαλάει το πόδι δεν είναι η ερώτηση ?
Όχι ακριβώς! Η ερώτηση τελικά είναι γιατί καβαλάει την ιδιοκτήτρια του προσπαθώντας ταυτόχρονα να γλύψει την πληγή στο δάκτυλο του ποδιού της, με αποτέλεσμα ο σκύλος να γίνεται κόμπος προσπαθώντας να επιτύχει μια πρωτότυπη …ερωτική στάση μετά προκαταρκτικών/ πρωτόγνωρων γευστικών εμπειριών και αν αυτό πηγάζει τελικά από την τάση του για κατανόηση του πόνου και γενικότερα των αισθημάτων της ή όχι. :cool:

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Ιδιοκτήτης! Άρσενικός κι εγώ!

Η ερώτηση είναι γιατί το κάνει με τόση μανία έτσι ξαφνικά.

Με πιθανές αιτίες το να θέλει γυναίκα (που απορρίφθηκε) και δέυτερον να συνδιάζεται με την πληγή ή κανενα με τα παραπάνω!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Aρσενικός ΚΙ ΕΣΥ !!!! ... εδώ το μπλέκετε ΠΑΡΑ πολύ παιδιά ... και νομίζω ότι η απάντηση πρέπει να είναι "να επισκευθείς τον κτηνίατρο, το forum δεν μπορεί να σε βοηθήσει άλλο" :-D :-D :-D :-D

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
Οταν εχει πανσεληνο , ειναι πιο τρυφερος ή παραμενει ζωο ; :p

Οπως σου ειπαν ή κυριαρχικοτητα ή ελλειψη εκτονωσης και βαρεμαρα

και εμενα ο μικρος αν δεν εχω φαγητο στο χερι ή κατι να παιξει ωστε να τον ανακατευθυνω με καβαλαει , οποτε προσπαθησε και εσυ να ανακατευθυνεις τον σκυλο σου