Η orijen αλλαξε???

apsu

Well-Known Member
8 Μαϊου 2010
103
0
ακομα κι ετσι οπως τα λες να ειναι,(παρολο που αυτα που ειπα για την βιταμινη Β εναι σωστα αν και υπερβολικα)
δεν θα ηθελα να ρισκαρω την υγεια του ουροποιητικου του.
Συνταγες για σπιτικο φαγητο για γατες υπαρχουν πολλες,συμπεριλαμβανουν το ψαρι,αλλα οχι μονο αυτο και οχι αποκλειστικα ωμο.
Το θεμα ειναι οτι η ξηρα ειναι η ευκολη και πληρης λυση αλλιως ολοι θα μαγειρευαμε για τα ζωακια μαςοτι ισχυει για τις γατες ισχυει και για τους σκυλους...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Νικο Χ,αλλα τροφιμα δεν περνανε απο αυτην την ακτινοβολια?η μηπως διαβασες το site της εταιριας?
Nαι περνανε. Αυτο που εκανε την διαφορα απ οτι θυμαμαι ηταν το επιπεδο της ακτινοβολιας που περασαν την τροφη(ως ζωοτροφη το πηραν χαλαρουα).Εκει επαιξε η δουλεια.

,και ας παψουν ορισμενοι να ορκιζονται σε ονοματα τροφων(και ειδικα αυτης)βαση της τιμης και αυτων που γραφει απο πισω μη βλεποντας το σκυλι τους.
Αν φανηκε Ηλια οτι ''υποστηριζω'' την τροφη,δεν ειναι ετσι.Εγω δεν ειχα καλα αποτελεσματα με Orijen και το εχω γραψει.Παραδεχομαι οτι ειναι απο τις καλυτερες τροφες - αν το παμε βαση του αν πιστευω οσα γραφουν πανω τα σακια κ αν ειναι αληθεια...Φεξε μου δεντρι... -απλα σε μερικα ζωα δεν κανει.
Και επειδη δεν πιστευω ολα οσα λενε προτιμω να υπαρχει ποικιλια στην διατροφη του ζωου μου.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Δεν ηταν για εσενα Νικο το βελος.
Αλλα και κατι αλλο γιατι δεν αλλαξαν την τροφη στην Αυστραλια,και απλα σταματησαν να την εξαγουν εντελως?μιλαμε για ολοκληρη Ηπειρο

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Εικασιες κανω τωρα...

Μηπως δεν ηταν διατεθιμενοι να αλλαξουν την φορμουλα τους για μια συγκεκριμενη περιπτωση?Εστω κ αν αφορουσε ολοκληρη Ηπειρο.

Μηπως σκευτηκαν οτι εχουν ηδη χασει το καταναλωτικο κοινο της Αυστραλιας(αν ειχα γατες κ το παθαιναν ,σιγα μην την συνεχιζα στα σκυλια μου)? Γιατι και να αλλαζαν κατι,αν ζουσα εκει δεν θα αγοραζα Οrijen με τιποτα ξανα!

Χαος.