τα "κλέβω" από άλλο φόρουμ!!! :wink:oscar said:sorry εχουμε τετοια εμοτικονς??
τα "κλέβω" από άλλο φόρουμ!!! :wink:oscar said:sorry εχουμε τετοια εμοτικονς??
Η αληθεια ειναι οτι το κανει οταν λειπω για καποια ωρα..Εμενα μου αρεσουν οπως τα λες ..ειδικα αμα με λατρευει.. :lol: :lol: :wink:argosdogclub said:Τα μηνύματα που μας στέλνει ο σκύλος, αν και μπορεί να δείχνουν τα ίδια, μπορούν να έχουν διαφορετικές ερμηνείες από περίπτωση σε περίπτωση. Το φιλί άλλα και το δάγκωμα στην περίπτωσή σου δείχνει να αποτελεί δείγμα ανάγκης σωματικής επαφής από την πλευρά του σκύλου σου. Η επαφή μεταξύ των σκύλων είναι απαραίτητο συστατικό μίας υγιούς σχέσης και αποτελεί συνηθισμένο τρόπο χαιρετισμού. Επίσης το φιλί κρύβει μία ανάγκη για να συλλέξει πληροφορίες με τη γλώσσα του (χημική επικοινωνία) και να ‘‘γευτεί’’ αυτό που ενδεχόμενος μυρίζει, δηλαδή εσένα. Το δάγκωμα κρύβει μία ανάγκη για πιο έντονή επαφή ή οποία θα μπορούσε να παρομοιαστεί με μία διαδικασία grooming. Είναι εμφανές ότι ο σκύλος σου σε λατρεύει και προσπαθεί να σου το δείξει με τη γλώσσα του σώματός του. Αυτή η ανάγκη είναι πολύ πιο έντονη μετά από ένα διάστημα απουσίας σου.
το θεμα ειναι οτι δεν μιμητε μονο τον ηχο αλλα και το στομα..μοιαζει σαν τα σκυλια στις ταινιες που και καλα μιλανε...ε..καπως ετσι..δηλαδη αν πισω απο το στομα του του βαζαμε ανθρωπινη φωνη θα ηταν γαντι..λες να το σκεφτω..?denis said:Δώστον γρήγορα, οσο προλαβαινεις, είναι πολύ επικίνδυνο!! :lol: :lol: :lol:
Είναι φυσιολογικό, το κάνουν μερικά σκυλιά, κυρίως αυτά που τους απευθύνουμε πολύ τον λογο ''που' σαι μπουμπούκα μου - κοπρίτη μου μάκια, τί θές - δώσε φιλάκι στη μαμάκα, μπράβο - μπούλη κλπ κλπ ''
Υπάρχει στην επικοινωνια των σκύλων μεταξύ τους και το βλέπουμε πολύ περισσότερο σε κουτάβια ... μοιάζει με διάλογο, και μπορει να ειναι κιόλας ... ΠΙΣΤΕΥΩ ότι είναι και μιμηση του ήχου μας ...
kango1 said:λοιπον θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι πραγματικα με αφηνει μ@@@@κα αυτος ο σκυλος μου..ρε παιδια ανοιγει το στομα του τυπου μιλαω με εκφρασεις και κανει ηχους χωρις γαυβγισμα καθε φορα που θελει να μου πει κατι..σε διαφορες παραλαγες και σε στιλ ομιλιας..δεν ειναι γαβγισμα, δεν μιλαω για κλαψουρισμα..και ανοιγοκλινει με πολυ γρηγορο ρυθμο το στομα του..
καθε φορα που θελει να μας πει κατι..δηλ οταν απευθεινεται σε ανθρωπο..στο μπαλκονι δεν το κανει ουτε στα αλλα σκυλια ουτε οταν ακουει θορυβο εξω απο την πορτα..εκει γαβγιζει..
ο ηχος που βγαζει ειναι σαν ομιλιας με ρυθμο αργα και οχι γαβ ..περιεργο δεν μπορω να το εξηγισω..
αλλα λεω μπας και μιμειται το στομα των ανθρωπων και προσπαθει να μας πει κατι?δεν το εχω ξαναδει σε αλλο σκυλι.. :?
εχετε να μου πειτε καμια αποψη η να αρχισω να νομιζω οτι ο σκυλος μου ειναι εξωγηινος.. :lol:
Πρόσφατα είχα μια συζήτηση με μια φίλη και μου έλεγε πως πήγε το σκυλί της για κούρεμα και μόλις γύρισε στο σπίτι, το σκυλί κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι και δεν έβγαινε με τίποτα. Εκείνη πίστευε πως ο σκύλος ντρέπονταν λόγω της νέας του εμφάνισης και κρύφτηκε για να μην τον βλέπουν.vrmode said:Συμφωνώ και επαυξάνω! =D> =D> =D>Alexandra said:Τώρα μου τονίζουν συνεχώς εδώ μέσα ότι οι σκύλοι από τους ανθρώπους έχουν διαφορετική αντιμετώπιση. Για σένα ναι ok, πειράζει δηλαδή εγώ να τους αντιμετωπίζω όπως γουστάρω εγώ?