Αγαπάω Νεφέλη και Αζόρ, και η Λούνα δείχνει μεγάλο ταλέντο!!! Μπράβο σας παιδιά που την περιθάλψατε και ευαισθητοποιήσατε και τους υπολοιπους και της κάνατε θεραπεία. Αγαπάω πολύ και τον μπαμπά σου βέβαια, τέτοιοι άνθρωποι μου φτιάχνουν το κέφι!!
Ολα τα μπράβο στο μπαμπά και τη μαμά μου. Εμείς δεν ήμασταν εκεί για να κάνουμε κάτι!Αγαπάω Νεφέλη και Αζόρ, και η Λούνα δείχνει μεγάλο ταλέντο!!! Μπράβο σας παιδιά που την περιθάλψατε και ευαισθητοποιήσατε και τους υπολοιπους και της κάνατε θεραπεία. Αγαπάω πολύ και τον μπαμπά σου βέβαια, τέτοιοι άνθρωποι μου φτιάχνουν το κέφι!!
Όχι, προς Θεού! Του έκαναν εξετάσεις για να δούνε τι αγωγή θα ακολουθήσει και ο ένοικος της πολυκατοικίας και μετά από μία βδομάδα περίπου τον επανένταξαν στη γειτονιά!Τρόμαξα προς στιγμήν ότι ο θερμόαιμος γαμπρός είδε τα ραδίκια ανάποδα!!!
Χίλια μπράβο να πω στους γονείς σου είναι λίγα!!!
Είχα να πάρω!!Κατά μάνα κατά κύρη...
Λογικά θα μείνουμε πρωτεύουσα τα Χριστούγεννα! Οπότε αν έρθετε, σίγουρα θα σας πάμε εκεί για brunch!Αν τα Χριστούγεννα δεν έχει ψοφόκρυο κι αν σας προλάβουμε και δε φύγετε, θα μας πάτε κι εμάς εκεί...
Υ.Γ. Ζωάρα κάνει στην πρωτεύουσα το κορίτσι...
Σούπερ μόνδελ από κούνια το κορίτσι μου χαχαχαΜιλάμε για σούπερ μόντελ όψιν αστεία!! Σι γιου σου
Ο μπαμπάς μου έχει μάθει μέχρι και να ανοίγει τα μέιλ που στέλνω με φωτό της Νεφέλης!Καταπληχτικό, αγαπημένο κορίτσι!
Σματφό πίσω δε παίζει, να δούμε και τον κοντό καμία?