Η ψηλή και ο κοντός!!! (Νεφέλη και Αζόρ)

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
37
Thessaloniki
Αμαν την καημενουλα ολα μαζι την βρηκαν!
Ψυχουλα μου!
Μιας και ειμαι ασχετη με αυτα,με καποια θεραπεια διορθωνεται το φυσημα;

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Ελπίζω να βρούμε άκρη με τον καρδιολόγο γρήγορα γιατί θα σκάσω... Έβαλα το χέρι μου όταν την άκουσε με το στηθοσκόπιο και ήταν λες και γουργούριζε η καρδιά της. Του χουρ χουρ που κάνουν οι γάτες.. Έτσι ακουγόταν. :(
Σε ευχαριστούμε πολύ @myEnzo !

Θα την σκοτώσω έτσι και μου πάθει τίποτα :(

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Αμαν την καημενουλα ολα μαζι την βρηκαν!
Ψυχουλα μου!
Μιας και ειμαι ασχετη με αυτα,με καποια θεραπεια διορθωνεται το φυσημα;
Δε γνωρίζω και δε μου είπε πολλά ο γιατρός μας γιατί ξέρει οτι θα φρικάρω τελείως. Μου είπε οτι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε υπέρηχος για να δούμε την έκταση του θέματος.

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
37
Thessaloniki
Ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα στο κοριτσακι σου!
Χαλαστηκα πολυ για την μικρη:(.
Προσπαθησε να εισαι αισιοδοξη για να μην στεναχωριεται και αυτη.

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
37
Thessaloniki
Να μην κανεις κανενα σεναριο.
Δεν χρειαζεται αρνητικη ενεργεια χωρις λογο!
Κανε της μια αγκαλιτσα και απο εμενα!

• Like
Reactions: Lavernne

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Μόνο αγκαλίτσες της κάνω.. Η έρμη είναι κάπως ζαλισμένη ακόμα και από την μυοχαλαρωτική της έφευγαν τα τσίσα της.
Μου είπε ο γιατρός μας να την κατεβάσω κάτω να κατουρήσει, αλλά η καημένη αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται ακόμα. Έκανε την ανάγκη της όμως!
Της έβαλα υποσέντονο τώρα σε περίπτωση που της φύγουν και το βράδυ..

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Αν δεν είχα και το φόρουμ να πω τον πόνο μου..

• Like
Reactions: ioanna a

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Ευχομαι να μην είναι τίποτα. Έδειχνε αλλαγές πχ σε αντοχή , αναπνοή κλπ;

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Περαστικά κι αγύριστα στο κορίτσι σου και ένα μεγάλο φιλί! :love:
Θα της δώσω σε λίγο που θα την ξυπνήσω! Όλη τη νύχτα ήταν ανήσυχη..
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Ευχομαι να μην είναι τίποτα. Έδειχνε αλλαγές πχ σε αντοχή , αναπνοή κλπ;
Όχι, δεν μου έδειξε κανένα σημάδι.
Άλλη μια φορά είχα ακούσει και νιώσει αυτό το χουρ χουρ εγώ, όταν της είχα κόψει νύχια. Αλλά σκέφτηκα ότι αγχωθηκε και γι'αυτό το κάνει.. Που να ήξερα.. Και από τις τόσες κουλαμαρες που λέω στο Σταύρο, αυτό που ήταν μάλλον σοβαρό, ξέχασα να το αναφέρω!
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!

ευχομαι να πανε ολα καλα :(.
Σε ευχαριστούμε @spyv !

• Like
Reactions: spyv and ioanna a

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ολγάκι...ανάσες :)

Τέτοια γρουμπουλάκια (απ' όσο μπορώ να καταλάβω από την περιγραφή σου) βγάζουν πολλά σκυλιά και συνήθως δεν τα πειράζουμε, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Αν δηλαδή δείχνουν ότι ενοχλούνται, ότι πονάνε, ότι μεγαλώνουν, ότι τα ματώνουν κλπ. Το πολύ, να γίνει μια παρακέντηση, για να εκτιμηθεί η επικινδυνότητά τους, η οποία σε όσες περιπτώσεις έχω ακούσει, είναι μηδενική. Μου κάνει εντύπωση, που τα ανοίξατε. Δεν το έχω ξανακούσει, αλλά φαντάζομαι, ο γιατρός σου, είχε τους λόγους του.

Το φύσημα επίσης είναι κάτι, με το οποίο ζουν πολλά σκυλιά (αλλά και άνθρωποι) για όλη τους την ζωή μ' αυτό, χωρίς να ασχοληθούν ποτέ μαζί του, πέρα από την παρακολούθησή του, κάθε όποτε χρειάζεται.

Με λίγα λόγια... ψυχραιμία και περαστικά της :)

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Ολγάκι...ανάσες :)

Τέτοια γρουμπουλάκια (απ' όσο μπορώ να καταλάβω από την περιγραφή σου) βγάζουν πολλά σκυλιά και συνήθως δεν τα πειράζουμε, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Αν δηλαδή δείχνουν ότι ενοχλούνται, ότι πονάνε, ότι μεγαλώνουν, ότι τα ματώνουν κλπ. Το πολύ, να γίνει μια παρακέντηση, για να εκτιμηθεί η επικινδυνότητά τους, η οποία σε όσες περιπτώσεις έχω ακούσει, είναι μηδενική. Μου κάνει εντύπωση, που τα ανοίξατε. Δεν το έχω ξανακούσει, αλλά φαντάζομαι, ο γιατρός σου, είχε τους λόγους του.

Το φύσημα επίσης είναι κάτι, με το οποίο ζουν πολλά σκυλιά (αλλά και άνθρωποι) για όλη τους την ζωή μ' αυτό, χωρίς να ασχοληθούν ποτέ μαζί του, πέρα από την παρακολούθησή του, κάθε όποτε χρειάζεται.

Με λίγα λόγια... ψυχραιμία και περαστικά της :)
Το ένα μεγάλωνε όσο περνούσε ο καιρός και την ενοχλούσε, τόσο που άνοιξε πληγή στην ουρά της και το άλλο στα πλευρά της την πονούσε αρκετά. Γι'αυτό τα πειράξαμε..

Για το θέμα του φυσηματος έχω φοβηθεί είναι η αλήθεια.. Μέχρι να έρθει αυτός ο καρδιολόγος, όλο το χειρότερο σκέφτομαι..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Μη σκέφτεσαι το χειρότερο καλέ. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι έχουν φύσημα και γερνάνε χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα μόλις διάβασα για το φύσημα στον σκύλο ότι πολλοί νομίζουν ότι είναι κάτι σοβαρό λανθασμένα. Δεν είναι όλα τα φυσήματα σοβαρά για αυτό και γίνεται και υπέρηχος για να αξιολογηθεί. Μην ανησυχείς άδικα. Και μη σκέφτεσαι το χειρότερο. Σκέψου το καλύτερο. Ότι είναι απλώς ένα ασήμαντο φύσημα που δεν θα σας απασχολήσει ποτέ.

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Kι εγώ πάντως που έχω ο ίδιος φύσημα, ο σκύλος μου δεν ανησυχεί καθόλου :p ...
Όντως στους ανθρώπους συνήθως δεν είναι κάτι ανησυχητικό και νομίζω το ίδιο και στα σκυλιά.
Περαστικά και Καλή Χρονιά!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
ακριβώς αυτό. Δεν είναι τόσο τρομερό το φύσημα. Στη χειρότερη θα παίρνει ένα χαπάκι και θα είναι μια χαρά. :) Υπάρχουν και σκυλιά και άνθρωποι που γεννιούνται με φύσημα. Επίσης είχα κι εγώ σκύλο με τέτοιο "μπιμπίκι" στην πλάτη και το αδειάζαμε..κι αυτό τίποτα σοβαρό. Περαστικά της όπως και να χει και καλή χρονιά!

• Like
Reactions: Lavernne

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Μη σκέφτεσαι το χειρότερο καλέ. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι έχουν φύσημα και γερνάνε χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα μόλις διάβασα για το φύσημα στον σκύλο ότι πολλοί νομίζουν ότι είναι κάτι σοβαρό λανθασμένα. Δεν είναι όλα τα φυσήματα σοβαρά για αυτό και γίνεται και υπέρηχος για να αξιολογηθεί. Μην ανησυχείς άδικα. Και μη σκέφτεσαι το χειρότερο. Σκέψου το καλύτερο. Ότι είναι απλώς ένα ασήμαντο φύσημα που δεν θα σας απασχολήσει ποτέ.
Μακάρι να είναι κάτι ασήμαντο και να μη την επηρεάσει στη ζωή της.
Δε μπορώ να σκεφτώ οτι θα μου πάθει κάτι.. :(

Kι εγώ πάντως που έχω ο ίδιος φύσημα, ο σκύλος μου δεν ανησυχεί καθόλου :p ...
Όντως στους ανθρώπους συνήθως δεν είναι κάτι ανησυχητικό και νομίζω το ίδιο και στα σκυλιά.
Περαστικά και Καλή Χρονιά!
Σε ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι παιδιά να είναι όπως τα λέτε για να ηρεμήσω λίγο.. Άντε να δούμε
Καλή χρονιά!

Περαστικά .....καλέ μην ανησυχείς ...καλή χρονιά εύχομαι !
Καλή χρονιά, Σταματία μου!! Σε ευχαριστούμε πολύ!

ακριβώς αυτό. Δεν είναι τόσο τρομερό το φύσημα. Στη χειρότερη θα παίρνει ένα χαπάκι και θα είναι μια χαρά. :) Υπάρχουν και σκυλιά και άνθρωποι που γεννιούνται με φύσημα. Επίσης είχα κι εγώ σκύλο με τέτοιο "μπιμπίκι" στην πλάτη και το αδειάζαμε..κι αυτό τίποτα σοβαρό. Περαστικά της όπως και να χει και καλή χρονιά!
Φύσημα είχε από όταν την υιοθέτησα, αλλά επειδή ήταν το ανοσοποιητικό της στα πατώματα εξαιτίας της ερλιχίωσης, μου είχε πει η γιατρός οτι μόλις πάρει κιλά, δυναμώσει και πάρει και την αντιβίωση, αυτό θα υποχωρήσει. Όντως, δε το ξανακούσαμε από 5 μηνών που ήταν, μέχρι χθες που το άκουσε ο γιατρός και πριν 3 βδομάδες εγώ.
Σε ευχαριστούμε πολύ @HolywoodBrn ! Kαλή χρονιά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν