Κοιμάσαι μεσημέρι τις καθημερινές;; πόσο ζηλεύω..
χαχα μας χάλασε τον ύπνο! Του ζήτησε τα ρέστα ο στούμπ!!Τον φωτογράφο τον κοιτάζει σαν να του λέει : ''θες κάτι εσύ τώρα;''
Αν με το πράμα εννοείς κανά μεζέ, μπαααα.. Με άδεια χέρια ήρθε"Το 'φερες το πράμα";
Λόγω του οτι σακάτεψα το γόνατό μου, έχω 1 μήνα να πάω στη δουλειά, άρα έχω άπλετο χρόνο για ύπνο! (Ελπίζω να έχω δουλειά και μετά την επέμβαση, γιατί καλά κοιμάμαι τώρα, αλλά χωρίς λεφτά, δε θα μου κολλάει ύπνος μετά... )Κοιμάσαι μεσημέρι τις καθημερινές;; πόσο ζηλεύω..
χαχα λίγο από λαΑυτο πηγα να πω κ εγω...το σκυλο μας δειχνει τωρα ή μας τριβει στη μουρη τη σιέστα;;;;;;
Και τον ξυπνήσατε και δεν έφαγε. Καημένος κοντός.Αν με το πράμα εννοείς κανά μεζέ, μπαααα.. Με άδεια χέρια ήρθε
Δώστα σε μας, θέλουμε κάνα δίκιλο να βάλουμε.Ναι μωρέ, ο καημένος... Νηστικό τον έχουμε και τον κλειδώνουμε στο υπόγειο για τιμωρία.
(Υ.Γ. Έβαλε 400 γρ ο κοντός. Δίαιτα από σήμερα. )
Σε ευχαριστώ πολύ!!Το έτερον ήμισυ το βλέπω να την βγάζει καναπέ απόψε
Περαστικά...
Και εγώ αυτό πιστεύω!! Σε ευχαριστώ πολύ!Περαστικά! Με τέτοιους νοσοκομους θα είναι και γρήγορα
Ωραίο είναι, δε λέω, αλλά μου κάθεται βαρύ που δε μπορώ ούτε να παίξω μαζί τους, ούτε να τα πάω βόλτα!Οφείλεις να παραδεχθείς, πως είναι ωραίο πράγμα, άλλος να τα φροντίζει και άλλος να τα χαίρεται
Σιδερένια