Η ταράτσα... επιτρέπεται;

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
το πρόβλημα θα είναι αν πηγαίνετε όλοι μαζί στην εύβοια:D

δυο βαλίτσες δυο άνθρωποι και δυο σκύλοι σε ένα αυτοκίνητο...........δεν ξερω .......ισως να θες τζίπ
και άπειρα πατατάκια; (ετσι μην σας βρει ορεξη για κατι αλμυρο ρε παιδι μου....)

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Δυο λαμπραντορακια σιγουρα θα ειναι δυσκολο....!!!Βασικα τα βλεπω μονα τους στο ταξιδι και μας με κτελ...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Θα πω και έγω την γνώμη μου,γιατί και έμεις έτσι μέναμε ένα χρόνο τώρα οι 3 μας!!
Η Μοίρα κοιμόταν μαζί μας πάντα το βράδυ μέσα στο δωματιάκι μας και άμα λείπαμε κοιμόταν στο σπίτι(των πεθερικών).
Βόλτες κανονικά,εκτόνωση όλα μια χαρά....αλλά πλέον που μπήκαμε σπίτι είναι διαφορετικά!
Μια χαρά ήτανε και επάνω αλλά τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο ωραία και πραγματικά την βλέπουμε πιο ευτυχησμένη!!
Γιατί όταν ήταν επάνω αναγκαστικά έμενε μόνη της κάποιες ώρες.
Δε θεωρώ ότι ο σκυλάκος σου δε περνάει καλά,απλά πιστεύω ότι άμα κοιμόσασταν και μαζί θα πέρναγε ακόμα καλύτερα!!!:)
Όσο για τις τρίχες την καταλαβαίνω την μαμά σου,αλλά μπροστά σε αυτά που κερδίζεις ζώντας μαζί του, το ξεπερνάς!!!Εγώ σκουπίζω 1-2φορές την ημέρα τα χαλιά στο σπίτι!!!;)

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Εγω συμφωνω....το καλοκαιρι swiffer το χειμωνα hoover σκουπα πρωτης ποιοτητος...Δυστυχως ειναι δυσκολο αυτο....ομως προς το παρον θα αρκεστω οπως τον εχω που ειναι πολυ ευτυχισμενος και θα μεινω στα πσκ μου που κοιμομστε αγκαλια...στο κρεββατι!!Γιατι ετσι ξυπναμε....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ