Εδω παλι πεσαμε και μεσα!Απαγορεύεται να δει ο κριτής τον κατάλογο της έκθεσης που αναγράφονται τα επίσημα ονόματα και οι γονείς των σκύλων, πριν τελειώσει τη κρίση του.
Αλλα λενε οι κανονισμοι- και αλλα γινονται στην πραξη!
Εγω σου λεεω, οτι ο κριτης ξερει πριν καν πατησει στον χωρο της εκθεσεις, ποιους σκυλους θα κρινει- εχει δει τον καταλογο μεεερες πριν απο την εκθεση!
Και αν ειναι και γνωστης της φυλης, δεν του χρειαζεται ουτε αυτο- πολλες φορες καταλαβαινει αμεσως απο που καταγονται τα σκυλια.
Εγω αναγνωριζω ενα γαλλικο απο το " de la Parure" η του "du Champagne" απο 100 μετρα μακρια και μεσα σε 30 -40 αλλα γαλλικα ( και δεν πεφτω εξω- γιατι το επιβαιβαιωνω και με τον καταλογο παντα)- και δεν ειμαι καν κριτης- μονο λατρης και θα ελεγα και γνωστης πια της φυλης.
Και ετσι μου ελεγε και ο κριτης στην τελευταια εκθεση, μολις ειδε την ΜοναΛιζα μου " ρωσσικα αιματα εεεε"? - (που επεσε μεσα- εχει ρωσσο παππου και της φαινεται πααρα πολυ)
Αυτο ναι!!Ούτε βέβαια μπορεί ο χειριστης κατα τη διάρκεια της κρίσης να δωσει μία ανάλογη πληροφορία στον κριτη που τον κρινει.
Οι χειριστες μιλανε με τον κριτη ΜΟΝΟ αν τους απευθύνει το λόγο η τους έχει κάνει μία ερώτηση που συνήθως είναι η ηλικία του σκύλου.