Η περιπέτεια μας ξεκίνησε: Ralfinos!!

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του dogforum!! Είμαστε ο Γιώργος και η Σοφία και ο Ralf είναι το νέο μέλος της οικογένειας μας. Είναι καθαρόαιμο γερμανικό ποιμενικό, τον έχουμε ήδη 2 μήνες και συνολικά μετράει 4 μήνες ζωής.
Είναι πολύ ζωηρός και μας δαγκώνει ιδιαίτερα όταν τον παίζουμε. Είναι όμως και αρκετά υπάκουος, ειδικά όταν ανταμείβεται με γευστικότατες λιχουδιές!
Τέλος, ο Ralf τρέφεται με σκυλοτροφή ACANA και μεγαλώνει γερός και υγιής
:D :D!

Attachments

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλώς ήρθατε Γιώργο, Σοφία και Ralf!:D

Ο κούταβος από ποιο εκτροφείο έχει αποκτηθεί?
Επιτρέπεται η αναφορά!

Να σας ζήσει το μικράκι!

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Καλώς ήρθατε Γιώργο, Σοφία και Ralf!:D

Ο κούταβος από ποιο εκτροφείο έχει αποκτηθεί?
Επιτρέπεται η αναφορά!

Να σας ζήσει το μικράκι!
Ευχαριστούμε φίλε st3lio το κουτάβι έχει αγοραστεί από την Κέρκυρα που μένουμε κιόλας.Είναι μια κυρία εδώ στο νησί που είναι απο την Τσεχία και τα φέρνει η ίδια τα σκυλιά από εκεί με Pedigree και τσιπ.Ήθελα να πάρω από εκτροφέα τύπου (Die3grazien,CleverCanin) αλλά δεν βγαίναμε οικονομικά.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Απ'ότι φαίνεται είσαι ενημερωμένος και ξέρεις τι συμβαίνει γενικά!

Άρα ξέρετε ότι ο μικρός δεν είναι καθαρόαιμος Γερμανικός Ποιμενικός!

Άν έχεις οποιαδήποτε απορία μπορείς να διαβάσεις την ενότητα Εκτροφή , Αναπαραγωγή & Επιλογή

Όσον αφορά το δάγκωμα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Με τον καιρό και με δική σας δουλειά θα σταματήσει το κρατσάνισμα.
Η Acana έχει κάτσει καλά στον σκύλο?Κόπρανα, τρίχωμα γενική εικόνα?

Last edited:

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Ήθελα να αγοράσω σκύλο απο εδώ Ελλάδα και ειδικότερα απο τους συγκεκριμένους εκτροφείς απλά θεωρώ ότι βρήκα ότι καλύτερο μπορούσα σε καλής ποιότητας σκύλο στα λεφτά που διέθεσα.Το ότι πληρώνεις παίρνεις ισχύει σχεδόν παντού.Μορφολογικά κάτι κακό δεν έχω δει στο σκυλί.Όσον αφορά τις τροφές πειραματιστήκαμε λίγο με Royal Canin German Sheperd αλλά κάποιες φορές είχαμε μαλακά κόπρανα και λίγη διάρροια και έτσι αλλάξαμε σε Acana.Είδες κάτι που δεν σου αρέσει στο σκυλί?Και με ποιο ακριβώς κριτήριο λες οτι δεν είναι καθαρόαιμος?Πως το εννοείς δεν κατάλαβα.
Ευχαριστώ!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ήθελα να αγοράσω σκύλο απο εδώ Ελλάδα και ειδικότερα απο τους συγκεκριμένους εκτροφείς απλά θεωρώ ότι βρήκα ότι καλύτερο μπορούσα σε καλής ποιότητας σκύλο στα λεφτά που διέθεσα.Το ότι πληρώνεις παίρνεις ισχύει σχεδόν παντού.Μορφολογικά κάτι κακό δεν έχω δει στο σκυλί.Όσον αφορά τις τροφές πειραματιστήκαμε λίγο με Royal Canin German Sheperd αλλά κάποιες φορές είχαμε μαλακά κόπρανα και λίγη διάρροια και έτσι αλλάξαμε σε Acana.Είδες κάτι που δεν σου αρέσει στο σκυλί?Και με ποιο ακριβώς κριτήριο λες οτι δεν είναι καθαρόαιμος?Πως το εννοείς δεν κατάλαβα.
Ευχαριστώ!
Θα σου έλεγα υπομονή όσον αφορά την εύρεση του χρηματικού ποσού!

Για την τροφή ρωτάω γιατί σε πολλούς Γερμανικούς Ποιμενικούς δίνει μαλακά κόπρανα. Αλλά εξαρτάται και τον οργανισμό.

Το ότι δεν είναι καθαρόαιμος το καταλαβαίνει κάποιος που ξέρει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φυλής σύμφωνα με το πρότυπο της φυλής.
Η καθαροαιμία δίνει σταθερά χαρακτηριστικά που τα βλέπεις στα καθαρόαιμα δείγματα της.

Εν πάσει περιπτώσει, αυτά πλέον είναι για "εγκυκλοπεδικές γνώσεις" εφόσον έγινε το βήμα για την απόκτηση.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ραλφινεε καλως ηρθες ,να τον χαιρεσαι !!! Οταν λες οτι εχετε μια κυρια που τα φερνει η ιδια απο την τσεχια τι εννοεις? πηγαινει μεχρι τσεχια και ερχεται?

nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
Όπως επίσης υπάρχουν και ''ημίαιμα'' με καλύτερα μορφολογικά χαρακτηριστικά από καθαρόαιμα . Η αμφισβήτηση είναι δεκτή αλλά πρέπει να υπάρχει με σύνεση .

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Ενα παράδειγμα nikalias αν έχεις την καλωσύνη, γιατί ομολογώ δεν κατάλαβα ούτε την πρώτη σου πρόταση, ούτε την δεύτερη.

Και παρακαλώ, το παράδειγμα, να έχει σχέση με το καλωσόρισμα του συγκεκριμένου μέλους και τον χαρακτηρισμό του συγκεκριμένου σκύλου, γιατί αλλιώς θα διαγραφεί και μπορείς να θέλεις να μιλήσεις γενικότερα με ότι έχεις στο μυαλό σου, ανοίγοντας νέο θέμα :)

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Θα σου έλεγα υπομονή όσον αφορά την εύρεση του χρηματικού ποσού!

Για την τροφή ρωτάω γιατί σε πολλούς Γερμανικούς Ποιμενικούς δίνει μαλακά κόπρανα. Αλλά εξαρτάται και τον οργανισμό.

Το ότι δεν είναι καθαρόαιμος το καταλαβαίνει κάποιος που ξέρει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φυλής σύμφωνα με το πρότυπο της φυλής.
Η καθαροαιμία δίνει σταθερά χαρακτηριστικά που τα βλέπεις στα καθαρόαιμα δείγματα της.

Εν πάσει περιπτώσει, αυτά πλέον είναι για "εγκυκλοπεδικές γνώσεις" εφόσον έγινε το βήμα για την απόκτηση.
Κοίτα θα με ενδιέφερε να μου δώσεις ένα παράδειγμα για να ξέρω και εγώ τι ακριβώς εννοείς.Και το επαναλαμβάνω το ξέρω ότι δεν είναι ποιότητας CleverCanin ή Die3grazien απλά δεν βλέπω και κάτι άσχημο στο σκυλί.Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι είναι πιο μαύρο το χρώμα του από ότι θα έπρεπε.
Από εκεί και πέρα αν κάτι δεν πάει καλά στο σκυλί κατά την ανάπτυξη του είναι συμφωνημένα η επιστροφή του και η αντικατάσταση με άλλο.

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Ραλφινεε καλως ηρθες ,να τον χαιρεσαι !!! Οταν λες οτι εχετε μια κυρια που τα φερνει η ιδια απο την τσεχια τι εννοεις? πηγαινει μεχρι τσεχια και ερχεται?
Sirko είναι μια κυρία που είναι από την Τσεχία αλλά μένει εδώ στην Κέρκυρα.Αυτή προφανώς κάνει εμπόριο σκύλων και εισαγωγή από εκεί.Πηγαίνει τα φέρνει και τα πουλάει εδώ.Κάποια σκυλιά με Pedigree και κάποια άλλα χωρίς.

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.629
1.952
Από εκεί και πέρα αν κάτι δεν πάει καλά στο σκυλί κατά την ανάπτυξη του είναι συμφωνημένα η επιστροφή του και η αντικατάσταση με άλλο.
Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα για σκυλι μιλαμε...

Ralfinos

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
56
0
Κέρκυρα
Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα για σκυλι μιλαμε...
Το ξέρω απλά σε περίπτωση που ο σκύλος έχει δυσπλασία θα τον κρατήσω να ταλαιπωρείται?Ή θα πρέπει να πάρω δάνειο για να του κάνω την εγχείρηση.Τον αγαπάω όσο τίποτα άλλο και δεν είναι το πρώτο σκυλί που περνάει απο τα χέρια μου απλά δεν θέλω έναν σκύλο που σε περίπτωση δυσπλασίας συγκεκριμένα θα τον έχω να ταλαιπωρείται και να κουτσαίνει.

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.629
1.952
Οχι βεβαια...γυρισετον πισω...Να φανταστω τι θα απογινει δεν νομιζω να σε ενδιαφερει!Μιας και θα εχεις καινουριο που μπορει να μην εχει...

Τελος παντων ελπιζω να μην βγαλει κανενα προβλημα το σκυλακι!για το καλο του!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το ξέρω απλά σε περίπτωση που ο σκύλος έχει δυσπλασία θα τον κρατήσω να ταλαιπωρείται?Ή θα πρέπει να πάρω δάνειο για να του κάνω την εγχείρηση.Τον αγαπάω όσο τίποτα άλλο και δεν είναι το πρώτο σκυλί που περνάει απο τα χέρια μου απλά δεν θέλω έναν σκύλο που σε περίπτωση δυσπλασίας συγκεκριμένα θα τον έχω να ταλαιπωρείται και να κουτσαίνει.
Συγγνώμη αλλά με αυτά που γράφεις ειναι υβρις να τον θεωρείς σύντροφο ζωής (που προφανώς και δεν...) και υποκρισία να λες οτι τον αγαπάς οσο τίποτα αλλο...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα