Η ντροπή του Ελληνικού Στρατού

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Σορρυ που μακριγωρω πανω σε αυτο Τεο, αλλα εχεις ενα αντικειμενο (σκυλος) και εχεις μια δουλεια (φυλαξη στρατοπεδου) αυτο το αντικειμενο σου ειναι αχρηστο εαν δεν του βαλεις το αντικειμενο β(εκπεδευση/ εστω και στοιχειωδεις) ωστε να ειναι χρησιμο ! Δλδ με 50ε τον μηνα και 100ευρω εκαστος εχεις ενα εργαλειο που :
1. Ειδοποιηει τον σκοπο για εισβολεα (ειδικα στα βραδυνα νουμερα)
2. Κραταει συντροφια σε μελαγχολικους φανταρους (λιγοτερες αυτοκτονιες)
3. Προαγει την φιλοζωια και δινει ενα εφοδιο μια παιδια στον φανταρο οταν απολυθει , γιατι εως τωρα ο στρατος ειναι χασιμο χρονου!
Αυτα ...δεν ξαναμιλαω!:D

@Κανγκου
Αμα ταξεις τιμητικη -και ακομα χωρις τιμητικη ρωτα ποσους φανταρους θα προτιμουσαν να εκπαιδευσουν σκυλο παρα να κανουν 8 ωρες την ημερα παρελλαση!!!

Ρε παιδια και στο ΓΕΣ να πατε και στο ΝΟ , δεν θα καταφερεται τιποτα ουσιαστικο (σαν πολιτες εννοω) γιατι απλα στον στρατο δεν υπαρχουν πολιτες ! Το μονο ισως που θα γινει ειναι να περασει το παιδι απο στραατοδικιο (δλδ τουλαχιστον 6 μηνες παραπανω θητεια) εαν και εφοσον αναφερεται στο στρατιοτικο δικαιο κατι τετοιο....τωρα δεν ξαναμιλαω...

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
θέλω να πω ότι μπορούμε και πρέπει να προσπαθήσουμε για οργανωμένες πρωτοβουλίες.Ξέρω ότι υπάρχει ωχαδερφισμός και αδιαφορία αλλά και ο συμβιβασμός με αυτήν την κατάσταση δεν είναι εύκολος.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
θέλω να πω ότι μπορούμε και πρέπει να προσπαθήσουμε για οργανωμένες πρωτοβουλίες.Ξέρω ότι υπάρχει ωχαδερφισμός και αδιαφορία αλλά και ο συμβιβασμός με αυτήν την κατάσταση δεν είναι εύκολος.
οκ τωρα καταλαβα:p

συμφωνω Ταρα:)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Σορρυ που μακριγωρω πανω σε αυτο Τεο, αλλα εχεις ενα αντικειμενο (σκυλος) και εχεις μια δουλεια (φυλαξη στρατοπεδου) αυτο το αντικειμενο σου ειναι αχρηστο εαν δεν του βαλεις το αντικειμενο β(εκπεδευση/ εστω και στοιχειωδεις) ωστε να ειναι χρησιμο ! Δλδ με 50ε τον μηνα και 100ευρω εκαστος εχεις ενα εργαλειο που :
1. Ειδοποιηει τον σκοπο για εισβολεα (ειδικα στα βραδυνα νουμερα)
2. Κραταει συντροφια σε μελαγχολικους φανταρους (λιγοτερες αυτοκτονιες)
3. Προαγει την φιλοζωια και δινει ενα εφοδιο μια παιδια στον φανταρο οταν απολυθει , γιατι εως τωρα ο στρατος ειναι χασιμο χρονου!
Αυτα ...δεν ξαναμιλαω!:D
αρκετα σωστο και πρωτοτυπο μπορω να πω αυτο που λες...οντως θα εδινε λυση σε καποια ζητηματα...ομως εδω προσφατα "μπηκε σε ταξη" η ειδικη αυτη μοναδα με τα σκυλια του στρατου,τα αδεσποτα θα σκεφτουν...εχουμε καιρο μπροστα μας...

μιλα οσο θες...τι ειμαι εγω "μπατσος" του φορουμ για να σου πω ποτε και ποσο θα μιλας...?:)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Οι οργανωμένες πρωτοβουλίες δεν είναι υπογραφές στο FB ... προτιμώνα είμαι μοιρολάτρης μιάς και ούτε εγώ σηκώνομαι από το PC μου να κρατάω πανώ έξω από το πεντάγωνο ;) ;)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πρακτικά μονο έτσι..
Αλλα με τι απετησεις?
Να μην υπάρχουν αδέσποτα στα ελληνικά στρατόπεδα?
ή να τιμωρείται η πράξη που αν έπρεπε να γίνει κάτι μονο αυτό θα μπορούσε να γίνει..
Το θέμα είναι πως μέσα στον στρατό "ζούγκλα" κατά μια άλλη έννοια..
Ποιος θα το καρφώσει και ποιος θα το καλύψει..?
Ποιος είπε πως το να κανεις την θητεία που κάνουν οι φαντάροι χαρακτηρίζεται από την αξιοκρατία..

το βρίσκεις εύκολο?
Εγώ ιδιαιτερα δύσκολο..

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
ειναι ο θειος μου στρατιωτικος...ο στρατος -πια- εχει εξειδικευμενα-εκπαιδευμενα σκυλια(μαλινουα,ροτ και γ.ποιμενικους) τα οποια ειναι στελεχη του στρατου κανονικα -οπως και της αστυνομιας- με βαθμο παρακαλω και τους συμπεριφερονται σαν τον μισο τους εαυτο οι χειριστες τους...ειναι ειδικη η μοναδα αυτη του στρατου και της αστυνομιας.
Ναι, αλλά αυτά τα σκυλια δεν τα βλεπεις να κυκλοφορουν στα στρατοπεδα ουτε κάν με τον χειριστη τους.

Είναι κατι σαν SWAT, πανε όταν τους καλεσουν.

Στα στρατοπεδα, τα μονα δεσποζομενα σκυλια που μπορει να δει κανεις, είναι αυτά που κανουν περιπολιες (παντα με χειριστη) σε στρατοπεδα των συνορων.

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Τα στρατόπεδα "μαζεύουν" αδέσποτα γιατί υπάρχει φαϊ και σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν και άνθρωποι που ενδιαφέρονται. Εξαφανίζονται μόνο όταν είναι να γίνει επίσκεψη κάποιου υψηλά ιστάμενου.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός φίλου μου που έκανε σκοπιά πάντα παρέα με ένα αδέσποτο του στρατοπέδου (η σκυλίτσα τον είχε ξυπνήσει και μια φορά που τον είχε πάρει ό ύπνος )
Υπάρχουν βέβαια και οι κάφροι...
Ιδανικά βέβαια θα έπρεπε να είναι στειρωμένα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αμα ταξεις τιμητικη -και ακομα χωρις τιμητικη ρωτα ποσους φανταρους θα προτιμουσαν να εκπαιδευσουν σκυλο παρα να κανουν 8 ωρες την ημερα παρελλαση!!!
Eίναι δυνατόν να εκπαιδεύσει απλός φαντάρος σκυλιά για το στρατό?
Ποιος θα εκπαιδεύσει τον φαντάρο?
Μα τι λέμε..:confused:
Τόσο απλά είναι τα πράγματα νομίζεται..

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Οποιος θελει να ακούσει, και με λιγο περπατημα να δει, τι εστι κακοποιηση, ας ερθει ένα βραδυ στο αγροτικο/κτηνοτροφικο χωριο, κοντα στο οποιο βρισκεται το κτημα μου.

Το βραδυ κατεβαινουν διάφορα μικρα αγρια ζωα από το βουνο και επικρατει ενας πανικος στις αυλες και στα κτηματα από τα γαυγισματα.

Σε τακτά διαστηματα ακους τους οργισμενους χωρικους να ωρύονται και αμεσως μετα ανατριχιαστικα ουρλιαχτά σκυλων με αρκετη διαρκεια.

Τι πρέπει να κανω? Να καλεσω τις φιλοζωικες ή το υπουργειο Γεωργίας να παρουν όλα τα σκυλια από το χωριο?

Οι ενας – δυο στρατιωτες που κακοποιησαν έναν σκυλο είναι το μικροτερο προβλημα του σκυλίσιου πληθυσμου.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
τώρα που διάβασα όλο το θέμα μπορώ να εκφέρω άποψη.

Συμφωνώ περισσότερο με τα λεγόμενα της Λίζας.
Πολλές φορές τα 'παιδιά' κάνουν πολλές 'μ@λ@κίες' για να γίνουν αποδεκτά. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι έχουν το ελεύθερο να κάνουν ό,τι τους καπνίσει, οπότε κ θα δεχτούν την όποια συνέπεια...

Όσο για τον 'όχλο' που 'αγανάκτησε' (μη χ@σ@), έχω να πω ότι: όπου γάμος κ χαρά, η Βασίλω πρώτη...

Όλοι έχουν τα κότσια, μην πω κάτι άλλο, να το παίζουν μάγκες, να βρίζουν να... να... να ...να.. να... πίσω από το πληκτρολόγιό τους, αλλά όταν πρόκειται για μια σοβαρή ενέργεια (βλ ποστ denis για το ΓΕΣ), να την κάνουν με ελαφρά...
Άσε που μπορεί κάποιοι από εκεί, στην παιδική τους ηλικία να έκαναν τη ζωή δύσκολη σε καμιά ακριδούλα, κολοφωτιά, τζιτζίκι, γατάκι κ.λ.π.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εμαθα νεωτερα για το θέμα, ο φαντάρος έκανε γραπτή αναφορά ότι ζητάει ταπεινά συγγνώμη για το συμβάν και προφανώς το θέμα θα πάρει την πορεία που αρμόζει..

Φυσικά να ελεγθούν τέτοιες καταστάσεις είναι αδύνατον.., απλά το πολύ πολύ να απαγορευτούν ξανά τα κινητά μεσα ..
Ο εν λόγο φαντάρος πάντως δεν θα περάσει καλή στρατιωτική θητεία..

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
@Kango1
Καλημερα, εγω δεν ξερω απο εκπαιδευση ! Αλλα το να μαθεις το κατσε! Σηκω! Μιλα! ειναι τοσο δυσκολο; Δεν σου ειπα να γινουν σκυλοπεζοναυτες!!!
Μια στοιχειωδη φιλοζωικη παιδεια ωστε να μπορει να πει και ο στρατος οτι κατι προσφερε στην κοινωνια!
Οσο για τον φάνταρο εαν το στρατιωτικο δικαιο δεν αναφερει κατι περι κακοποιησεις ζωων (προσοχη δεν ειναι πολιτης) τοτε δεν θα παθει τιποτα! Τα κινητα βασικα τα απαγορευουν στο κεντρο πιο πολυ μετα ειναι μπατε σκυλοι αλλεστε!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Όλοι έχουν τα κότσια, μην πω κάτι άλλο, να το παίζουν μάγκες, να βρίζουν να... να... να ...να.. να... πίσω από το πληκτρολόγιό τους, αλλά όταν πρόκειται για μια σοβαρή ενέργεια (βλ ποστ denis για το ΓΕΣ), να την κάνουν με ελαφρά...
Σύμφωνοι αλλά εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη γιαυτά που συμβαίνουν?

Εμείς που βλέπουμε , ακούμε ,μαθαίνουμε θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε αδιαμαρτύρητα πράγματα και καταστάσεις που μας βγάζουν έξω απο τα ρούχα μας και που κατάφωρα παραβιάζουν οποιαδήποτε έννοια πολιτισμού και ανθρωπισμού?

Εγώ λέω ότι η ελληνική κοινωνία στην οποία ζούμε όλοι ''διαμορφώνει'' στους πολίτες της μια συνείδηση υποτακτική, αδιάφορη και του βολέματος.Τίποτα δεν αφήνεται στη τύχη. Το μήνυμα:''καθήστε στο σπίτι σας και κοιτάξτε την δουλιά σας'' το εισπράτουμε απο παντού με μπόλικη ενίσχυση απο το ''ε δεν θα γίνει τίποτα άρα γιατί να μπλέξω''-δηλαδή φόβο!

Όσον αφορά τον στρατό αυτά που θα πω ίσως στεναχωρήσουν κάποιους αλλά εγώ θα πω την γνώμη μου.

Ο στρατός υπάρχει για να υποτάσσει συνειδήσεις, να ισοπεδώνει και να ακρωτηριάζει την ανθρώπινη προσωπικότητα.Το στίβαγμα δεν είναι και αυτό τυχαίο.Ο΄ρόλος του στρατού είναι να φτάχνει ανθρώπους υποταγμένους στην εξουσία ,φοβικούς άρα εύκολα ελεγχόμενους.Τα περί πατρίδας και εξωτερικού κινδύνου είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.......

Σε ένα τέτοιο περιβάλον η ύπαρξη και οργανωμένη φροντίδα (με στειρώσεις και εμβολιασμούς) των αδεσπότων είναι παράταιρη και μη επιθυμητή γιατί χαλάει όλο το σκηνικό . Τα αδέσποτα και το λίγο πράσινο που υπάρχουν στα στρατόπεδα είναι αυτά που δίνουν μια ανθρώπινη διάσταση σε ένα απάνθρωπο και μη φυσιολογικό περιβάλλον.

Λίγα πράγματα περιμένω να γίνουν απο τον ίδιο τον στρατό,εκτός αν η πίεση είναι πολύ μεγάλη (ειδικά απ'έξω )αλλά τότε θα πούνε για τους ''κακούς'' ξένους που θέλουν να διαλύσουν τον αθάνατο ελληνικό στρατό και να μας παραδώσουν στην βορά των τούρκων.

Παρ' όλα αυτά ΠΡΕΠΕΙ να προσπαθήσουμε και όπως και για την μήνυση για το κόψιμο των αυτιών είμαι μέσα και θα είμαι εκεί. Οι υπόλοιποι κάντε ότι σας λέει η συνείδησή σας.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλημερα, εγω δεν ξερω απο εκπαιδευση ! Αλλα το να μαθεις το κατσε! Σηκω! Μιλα! ειναι τοσο δυσκολο; Δεν σου ειπα να γινουν σκυλοπεζοναυτες!!!
Πιστεύεις πως ο κάθε ένας αυτός που σιχαίνεται και απεχθάνεται η κλοτσάει η πατάει με την καναδέζα έναν σκύλο, μπορεί και να τον εκπαιδεύσει?
Πιστεύεις πως η κυνοφιλικη παιδεία ή η οποιαδήποτε παιδεία μπορεί να αναπτυχθεί πάνω από τα 20 χρονια σε έναν άνθρωπο?
Δεν είναι έτσι ..., είναι πολύ δύσκολο και για να εκπαιδευτείς να ανέχεσαι κάτι που σιχαίνεσαι, θέλει χρονια όχι μέρες.., ποσο μάλιστα μετά να το εκπαιδευσεις εσύ ο ίδιος..

Οσο για τον φάνταρο εαν το στρατιωτικο δικαιο δεν αναφερει κατι περι κακοποιησεις ζωων (προσοχη δεν ειναι πολιτης) τοτε δεν θα παθει τιποτα! Τα κινητα βασικα τα απαγορευουν στο κεντρο πιο πολυ μετα ειναι μπατε σκυλοι αλλεστε!
Tο ότι ο φαντάρος ζήτησε συγγνώμη το είδα στην τηλεόραση..
Aν δεν υπήρχε η εικόνα με το κινητό αυτός ο φαντάρος δεν θα είχε πάθει τίποτα..
Aλλα τώρα θα πάθει πολλά και αυτό είναι σίγουρο..

Tα κινητά ως τώρα μια χαρά επιτρεπόταν στο κέντρο εκπαίδευσης, φίλος μου απολύθηκε πριν 5 μήνες..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog