Kαι τα τιγρε!χμ... καλως ήλθες...
μερικοί είμαστε αναποφασιστοι.... μας αρεσουν τα μαυρα αλλα και τα άσπρα σκυλι.α!!!!
Kαι τα τιγρε!χμ... καλως ήλθες...
μερικοί είμαστε αναποφασιστοι.... μας αρεσουν τα μαυρα αλλα και τα άσπρα σκυλι.α!!!!
αχ αυτά τα μάτια τους τα αράπικα τι μας έχουν κάνει...Έχω φτιάξει άλμπουμ της Κίρκης για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες...
Εσύ παιδί μου Θεόδωρε, με τέτοιο avatar, τι θέλεις ο κόσμος να καταλάβει; Για βάλε γρήγορα Μανού...αχ αυτά τα μάτια τους τα αράπικα τι μας έχουν κάνει...
χαχα έχεις δίκιο το έφτιαξα...Εσύ παιδί μου Θεόδωρε, με τέτοιο avatar, τι θέλεις ο κόσμος να καταλάβει; Για βάλε γρήγορα Μανού...
Το οτι δεν έκανε τη σύνδεση του nick με τον γνωστό... που σπέρνει την "τύχη" από όπου περνάει εννοούσα και το συνέδεσε με καλλιτέχνη...Ποιο είναι ευοίωνος συνειρμός καλέ? Το Λύκειο?:shock::eyecrazy: Με πιάνει σύγκρυο μόνο που το θυμάμαι!! Οι περισσότεροι άνθρωποι κλαψουρίζουν να γυρνούσε ο χρόνος και να πήγαιναν πάλι στο σχολείο, αλλά πάντοτε ήμουν η εξαίρεση. Δε λέω ότι δεν έχω κάνει λάθη στη ζωή μου που θα ήταν καλό να μην τα είχα κάνει, αλλά ακόμα κι αν μου δινόταν η ευκαιρία με αντάλλαγμα να πάω πάλι στο λύκειο θα έλεγα όχι!! (σύγκρυο!)[-X[-X[-X[-X[-X:nono::nono::nono::nono::flip::flip::flip::flip::flip::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy:*sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick*
Πικραμένη, με happy end όμωςχαχα έχεις δίκιο το έφτιαξα...
Τέλειος *agapoylas**agapoylas*
τι ιστορία άραγε να έχει η Κίρκη;;
Δεν θα πήγαινα σχολειό ούτε μια του απείρου τι να κάνω να μου χαρίζουν αποβολές; να μου έλεγες να πήγαινα πάλι πανεπιστήμιο χαλαρά αλλά με περασμένα όλα τα μάθημαΠοιο είναι ευοίωνος συνειρμός καλέ? Το Λύκειο?:shock::eyecrazy: Με πιάνει σύγκρυο μόνο που το θυμάμαι!! Οι περισσότεροι άνθρωποι κλαψουρίζουν να γυρνούσε ο χρόνος και να πήγαιναν πάλι στο σχολείο, αλλά πάντοτε ήμουν η εξαίρεση. Δε λέω ότι δεν έχω κάνει λάθη στη ζωή μου που θα ήταν καλό να μην τα είχα κάνει, αλλά ακόμα κι αν μου δινόταν η ευκαιρία με αντάλλαγμα να πάω πάλι στο λύκειο θα έλεγα όχι!! (σύγκρυο!)[-X[-X[-X[-X[-X:nono::nono::nono::nono::flip::flip::flip::flip::flip::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy:*sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick*
καλώς ήρθες και άκου να δεις τι καλή αναστάτωση μου δημιούργησες
Διαβάζω Μητσοτάκης μουσικός λέω έχει γούστο να είναι ο Μητσοτάκης από τους Ενδελέχεια λογικά δεν είσαι γιατί εκείνον το λένε Δημήτρη
ε όμως από εκείνη την ώρα ακούω ενδελέχεια πού είχα αιώνες να ακούσω από όταν ήμουν στο Λύκειο
http://www.youtube.com/watch?v=_LuEJbIXVt4
Ειμαι ετοιμος για... Βουτια απο ψηλα σε μολυβενια θαλασσα!!!Ο Δημήτρης είναι αδερφός μου!!!
Σ ευχαριστώ πολύ κι εγώ κι ο Δημήτρης!Πραγματικά χάρηκα γιατί τελικά εχω παρακολουθήσει και τους δύο σας συγχαρητήρια για το έργο σας
Για την Κίρκη έπρεπε να μιλάμε αλλά το χάλασα το Thread συγγνώμη :roll::roll:
εντάξει... μας έστειλες τώρα!!Ο Δημήτρης είναι αδερφός μου!!!