@Miniature Schnauzer ψηφίζω κι εγώ Naturea. Ειδικά η grain-free ξηρά της είναι πολύ καλή (και σύμφωνα με το http://www.allaboutdogfood.co.uk/dog-food-reviews/0824/naturea-regional ). Έχω δοκιμάσει την κανονική της σειρά και μας είχε κάτσει καλά.
Το ιδιο διλλημα ειχα για τις αντιστοιχες puppy, τελικα παρηγγειλα τη δευτερη, μου φανηκε προσωπικα πιο "πλουσια" , ελπιζω να του ταιριαξει, προς το παρον τη καταβροχθιζει!Καλησπέρα σας!
Για ένα διάστημα μήνα θα χρειαστεί να ταΐσω τον μικρό ξηρά . Τώρα τρώει barf . Είμαι ανάμεσα στις sams field junior large και naturea growth chicken grain free . Πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο η μια από την άλλη;!
Ο Μαξ είναι 7 μηνών κ 22 σχεδόν κιλά .
Δηλαδή να μην κοιτάω καν για ξηρά? Να την βάλω κατευθείαν σε barf?Ιδανικά; Αμέσως μόλις αποθηλάσει
Αν έχεις διαβάσει αρκετά κι είσαι έτοιμος, όσο πιο νωρίς, τόσο πιο καλά. Μου πήρε έξι χρόνια να το πάρω απόφαση... Μετανιώνω κάθε στιγμή που δεν το ξεκίνησα πολύ πολύ πολύ νωρίτερα. Για σπιτική barf μιλάω. Στον επόμενο σκύλο (αν και όταν υπάρξει επόμενος) θα ξεκινήσει σπιτική με το που θα μπει στο σπίτιΔηλαδή να μην κοιτάω καν για ξηρά? Να την βάλω κατευθείαν σε barf?
Καλησπέρα! Η meadowland είναι η καινούρια wild prairie της σειράς regionals. Η free run poultry απ ο,τι είδα είναι η prairie poultry. Οι αμερικανικές συσκευασίες απ ο,τι καταλαβαίνω έχουν διαφορετικές ονομασίες από τις καναδεζικες. Εμείς εισάγουμε από ΚαναδάΚαλησπέρα σας !
Γνωρίζει κάποιος ποτε είναι να έρθουν οι καινούργιες acana , meadowland ... free run poultry κτλ ;
Αα! Δεν το γνώριζα ... Σε ευχαριστώ πολύ .Καλησπέρα! Η meadowland είναι η καινούρια wild prairie της σειράς regionals. Η free run poultry απ ο,τι είδα είναι η prairie poultry. Οι αμερικανικές συσκευασίες απ ο,τι καταλαβαίνω έχουν διαφορετικές ονομασίες από τις καναδεζικες. Εμείς εισάγουμε από Καναδά