Ναι δεν μπορουν να χωνεψουν την φλούδα/σπορι (ουτε κι εμεις ) αλλα νομιζω στη ξηρα τροφη έχουν μονο το εσωτερικο, Συταρι = προβλημα, αυλερι = οκ
Για έλα ρώτα τη Sheeva τί ενέργεια έχει που τρώει την Primitive Natural και την Coastal Catch της Earthborn, που ειναι grain- free...Οπως ολοι οι διατροφολογοι λενε οτι δεν πρεπει να τρωμε κοκκινο κρεας παρα πολυ (μονο) αλλα λαχανικα δημητριακα ασπρο κρεας κτλ κτλ ΤΟ ίδιο ισχύει και για τα σκυλια γατια, οπως αναφερανε και οι απο πανω ΠΩΣ ειναι δυνατον ενας οργανισμός να βγάλει ενέργεια απο τις πρωτεινες του κρέατος (πρωτεινη = δομικο υλικο για να κτισεις/διατηρησεις εναν μυ) .
Ενέργεια = υδαταθρακες (καλαμποκι ρυζι φασολια μπαμιες) (κίνηση των μυων)
Ογκος (νέα μυικη μαζα) = πρωτεινη (Κυριως κρέας) (αυξηση δυναμης/ροπης των μυων)
, Βιταμίνες = ευφορία !
Φυσικα και θα εχει ενεργεια γιατι παιρνει τους υδατανθρακες απο πατατα μαλλον (η αλλα λαχανικα), το παρερμηνευσα και νομιζα τροφη μονο με (κρεας) (πρωτεινη/λιπος).Για έλα ρώτα τη Sheeva τί ενέργεια έχει που τρώει την Primitive Natural και την Coastal Catch της Earthborn, που ειναι grain- free...
Την Primitive Natural μου την προτινε ο κτηνιατρος για αριστη τροφη καθως την δινει και αυτος στο δικο του 8 μηνων Bullmastiff(εναντιθεση με την Coastal Catch που δεν την εχει σε εκτίμηση).Ποσο ειναι η Sheeva? Tην δινεις καιρο?Για έλα ρώτα τη Sheeva τί ενέργεια έχει που τρώει την Primitive Natural και την Coastal Catch της Earthborn, που ειναι grain- free...
Δεν ειπα οτι πλαταρι=barf αλλά ακόμα και "σκουπίδια" να δώσεις στο σκυλί είναι πολύ καλύτερα από την ξηρά,μακριά από ξηρά όσο μπορείτεΓια να μην περνάμε λάθος μηνύματα H Barf δεν είναι πλατάρι!!!
Το πλατάρι είναι το σκουπίδι της barf
Η Sheeva είναι ( σήμερα!) 11 μηνών. Της τη δίνω 4 μήνες περίπου, ήταν η μόνη που της έκατσε τόσο καλά... Σταματησε να μυρίζει το στόμα, τα κακα είναι λίγα και σφιχτά, δε μυρίζουν... Και επειδή δυστυχώς έχω και ένα πολύ μίζερο σκυλί στο φαγητό, την Earthborn την τρώει. Ο λόγος που γύρισα σε Coastal Catch για το καλοκαίρι, είναι πως αφ' ενός είναι πιο " ελαφριά" από άποψη πρωτείνης, αφ' ετέρου έστειλα Mail στην εταιρία να ρωτήσω το ποσοστό τέφρας της Primitive Natural γιατι δεν αναγραφόταν στη συσκευασία, και μου είπαν 12%, ποσοστό πολύ μεγάλο. Η Coastal Catch έχει 7.5%.Την Primitive Natural μου την προτινε ο κτηνιατρος για αριστη τροφη καθως την δινει και αυτος στο δικο του 8 μηνων Bullmastiff(εναντιθεση με την Coastal Catch που δεν την εχει σε εκτίμηση).Ποσο ειναι η Sheeva? Tην δινεις καιρο?