Βάσω καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!
Να χαίρεσαι τον κούκλο σου και όλη την οικογένειά σου
. Έδωσες το καλύτερο παράδειγμα στα παιδιά σου, όσων αφορά τα αδέσποτα και την υιοθεσία τους, και φυσικά σε όλους εμάς.
Tι να πω, σας ευχαριστω πολυ ολους για την ομορφη υποδοχη!!!!!
Οπως ειπα και εχθες εχω καποιες αποριες προβληματισμους οσον αφορα το μωρο μας, μιας και το πρωτο μου ημουν πολυ μικρη για να τον θυμαμαι κουταβι!!!!
Ο Διας ειναι τωρα 5 μηνων περιπου και αυτα που με απασχολουν ειναι τα εξης:
1. και σοβαροτερο αλλαζει δοντια εδω και 1 1/2 μηνα και οταν λεω δοντια εννοω ολα σχεδον μαζι, οκ δαγκωνει τα παντα σε σημειο να ματωνουν τα ουλα του το θεμα ειναι οτι μαζι με ολα ειναι και τα χερια μας, ποδια μας τα παντα!!!! Ευτυχως οχι δυνατα, του λεω οχι και μη με εντονο υφος αλλα τζιφος, δεν το λεω προς θεου γιατι φοβαμαι για τα παιδια ξερω οτι δεν προκειται να τους κανει κακο!!!! θελω να μου πειτε απλα τι κανω, περιμενω να ξεμπερδεψει με τα δοντια και συνεχιζω με διορθωση η πρεπει να κανω και κατι αλλο μην μας μεινει κουσουρι????
2 οσον αφορα την κοινωνικοποιηση τωρα, ξεκινησα με αγκαλια μεχρι το σχολειο των παιδιων οπου τον χαιδευαν τα παιδακια και μας πλησιαζαν 2 μικροσωμα σκυλακια φιλων. Στους 3 1/2 μηνες βγηκαμε βολτα με λουρι και ενω ολα πηγαιναν καλα εδω και λιγο καιρο εχει αρχισει το εξης: 1. δεν τολμαει να τον χαιδεψει κανεις (βουταει χερι κατευθειαν) 2. οταν βλεπει αλλο σκυλι οποιαδηποτε μεγεθους κανει σαν τρελο να παει κοντα και αφου μυριστουν αρχιζει να χοροπηδα πανω τους μαλλον για να παιξει!!! Το θεμα ειναι οτι φοβαμαι λιγο την αντιδραση των μεγαλων μην εχει καμια ασχημη εμπειρια απο τωρα και το αλλο ειναι οτι τα μικροσωμα τον φοβουνται και απομακρυνονται!!! Τι πρεπει κανω???
Επισης επειδη παντα ρωταω τους αλλους ιδιοκτητες αν μπορω να το παω κοντα οσοι μου λενε οχι ο Διας εχει την εξης αντιδραση κοιταει σηκωνει το τριχωμα σαν μοικανος και αρχιζει να γαυγιζει!!!!
3. Ειναι φυσιολογικο να κραταει τα τσισα του στην βολτα και να σημαδευουμε τα δεντρα ενα ενα με την σειρα, με σταγονες???
Αυτα προς το παρον, δεν ξερω αν επρεπε να ανοιξω καινουργιο θεμα,sorry!!!
Περιμενω τις συμβουλες σας, ευχαριστω!!