Η καινούργια μας ζωή, παρέα με τον Δία !!

aith

Well-Known Member
18 Απριλίου 2013
59
7
αθήνα , νεα φιλαδέλφεια
Πιάνοντας μια ακρούλα από το νήμα της φίλης Βάσως , θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου είπε η μικρή μου κόρη στους 2 μήνες που έχουμε την Chiara μαζί μας και το οποίο μου άρεσε , με συγκίνησε , πώς να το περιγράψω ακριβώς δεν ξέρω . Γυρίζει λοιπόν η 12χρονη Δάφνη και μου λέει " Ρε μαμά , όσο σκέφτομαι τη ζωή μας πρίν την chiara , μου φαίνεται έρημη ' .

Να σου ζήσει Βάσω ο κούκλος σου , είναι υπέροχος αν και ξανθομπάμπουρας ! ( πλακίτσες , επειδή εμείς είμαστε πιο πολύ μαυροτσούκαλα όπως θα δεις :D )

VASO DIAS

Active Member
10 Ιουνίου 2013
30
0
ΑΘΗΝΑ
www.dogforum.gr
Πιάνοντας μια ακρούλα από το νήμα της φίλης Βάσως , θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου είπε η μικρή μου κόρη στους 2 μήνες που έχουμε την Chiara μαζί μας και το οποίο μου άρεσε , με συγκίνησε , πώς να το περιγράψω ακριβώς δεν ξέρω . Γυρίζει λοιπόν η 12χρονη Δάφνη και μου λέει " Ρε μαμά , όσο σκέφτομαι τη ζωή μας πρίν την chiara , μου φαίνεται έρημη ' .

Να σου ζήσει Βάσω ο κούκλος σου , είναι υπέροχος αν και ξανθομπάμπουρας ! ( πλακίτσες , επειδή εμείς είμαστε πιο πολύ μαυροτσούκαλα όπως θα δεις :D )

Ακριβως οπως τα λες, αλλαξε η ζωη μας απο την μια μερα στην αλλη!!! Τωρα πια δεν εχουν χρονο να βαρεθουν γιατι παντα υπαρχει ο Διας που δεν τα αφηνει σε χλωρο κλαρι, ασε που τωρα πια ολες μας οι βολτες πρεπει να συμπεριλαμβανουν και το Δια οποτε πιο πολυ φυση, παρκα, θαλασσα αρα πιο χαρουμενα παιδια!!!!

Κουκλα οι chiara με τις αυταρες τις να τη χαιρεστε και πολλες ομορφες στιγμες ευχομαι!!!!

Shadid-akos...

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
65
11
Maidenhead, UK
Καλώς ήρθατε! Να σου ζήσει!!! σας εύχομαι πολλά και ευτυχισμένα χρόνια μαζί!!!

Η ιστορία σου μου θύμισε πολύ την δική μου/μας με τον 1ο μεγάλο σκυλοέρωτα! όταν έφυγε, μου πήρε 4 χρόνια να συνέλθω.... όλα αυτά είναι τώρα στο παρελθόν, τώρα έχουμε τον Μάρκο aka Μουσακά!.. βέβαια υπάρχει στο διαδύκτιο η αντίστοιχη ιστορία που είχα τότε αναρτήσει στο adespoto.gr...

eva1983

Member
26 Φεβρουαρίου 2013
20
0
αυτο με το κρεββατι τη νυχτα τελικα ειναι κοινο ε :p
ετσι και εγω με το κοριτσακι μου, τα βραδια την βαζαμε για υπνο και ακουγες τακ τακ τα νυχακια της στο πατωμα να ερχεται σιγα σιγα, ξαπλωνε στο κρεββατι, το πρωι χτυπουσε το ξυπνητηρι του πατερα μου, ακουγες παλι τακ τακ σιγα τα βηματακια να φευγουν, ειχε πολυ πλακα η ατιμη! και αυτα μου λειπουν πολυ..
Πολυ γλυκια η ιστορια σου, ευτυχως που σας τελειωσε το ψωμι :)

υγ. φατσουλα ομορφη το σκυλακι!!! *agapoylas*

VASO DIAS

Active Member
10 Ιουνίου 2013
30
0
ΑΘΗΝΑ
www.dogforum.gr
Καλώς ήρθατε! Να σου ζήσει!!! σας εύχομαι πολλά και ευτυχισμένα χρόνια μαζί!!!

Η ιστορία σου μου θύμισε πολύ την δική μου/μας με τον 1ο μεγάλο σκυλοέρωτα! όταν έφυγε, μου πήρε 4 χρόνια να συνέλθω.... όλα αυτά είναι τώρα στο παρελθόν, τώρα έχουμε τον Μάρκο aka Μουσακά!.. βέβαια υπάρχει στο διαδύκτιο η αντίστοιχη ιστορία που είχα τότε αναρτήσει στο adespoto.gr...
η αληθεια ειναι οτι οντας παιδι το ζεις πολυ πιο εντονα, ολα ηταν πολυ πιο εντονα στο μυαλο μου δεν τον ξεχασα ποτε και παντα ελεγα μεσα μου αν μου ελεγε ο θεος να του δωσω 5 χρονια απο τη ζωη μου σε ανταλλαγμα να μου τον ξαναδωσει πισω, θα τα εδινα ευχαριστως!!!! Τωρα υπαρχουν στιγμες που ο Διας μου τον θυμιζει εντονα αλλα ειναι διαφορετικα, τωρα εχω εγω το ρολο του αφεντικου που τοτε ειχε ο πατερας μου και απλα τα παιδια μου ζουν αυτο που ζουσα τοτε !!!!! πχ "μαμα ο Διας κατουρησε το χαλι (γελια)" και εγω ειμαι καπως ετσι :eek:!!!!!

VASO DIAS

Active Member
10 Ιουνίου 2013
30
0
ΑΘΗΝΑ
www.dogforum.gr
αυτο με το κρεββατι τη νυχτα τελικα ειναι κοινο ε :p
ετσι και εγω με το κοριτσακι μου, τα βραδια την βαζαμε για υπνο και ακουγες τακ τακ τα νυχακια της στο πατωμα να ερχεται σιγα σιγα, ξαπλωνε στο κρεββατι, το πρωι χτυπουσε το ξυπνητηρι του πατερα μου, ακουγες παλι τακ τακ σιγα τα βηματακια να φευγουν, ειχε πολυ πλακα η ατιμη! και αυτα μου λειπουν πολυ..
Πολυ γλυκια η ιστορια σου, ευτυχως που σας τελειωσε το ψωμι :)

υγ. φατσουλα ομορφη το σκυλακι!!! *agapoylas*
Ευχαριστω Ευα να σαι καλα,εμας μας τσακωνε η μανα μου καθε πρωι, κοιμομασταν σαν τουβλα το βραδυ!!!! Αλλα καθε βραδυ η ιστορια επαναλαμβανοταν.

VASO DIAS

Active Member
10 Ιουνίου 2013
30
0
ΑΘΗΝΑ
www.dogforum.gr
Πολύ όμορφη ιστορία πράγματι..Είχα κι εγώ την Ίρμα μου (μαλτέζ με κάτι κι εμένα χαχα) 15 ολόκληρα χρόνια κοντά μου. Από 14 χρονών πιτσιρίκι. Μία ολόκληρη ζωή αν το καλοσκεφτείς. Και την έβαζα κι εγώ κρυφά τα βράδια μέσα από τα σκεπάσματα :) Όταν την έχασα, έχασα κι εγώ τον κόσμο. Πιστεύω πως έκανες το καλύτερο "δώρο" στα παιδιά και στην οικογένειά σου, όπως και οι δικοί μου γονείς τότε σε μένα και μπράβο σου που έσωσες μια ψυχούλα.
ευχαριστω πολυ και σενα, νομιζω οτι ο Διας ηρθε την πιο καταλληλη στιγμη!!! Εαν και στο πισω μερος του μυαλου μου ελεγα οτι οταν ερθει η ωρα θα παρω ενα καθαροαιμο για να ξερω τι θα μου βγει λογω παιδιων και ηθελα να ειναι και μικρουλι για να το βολευουμε αλλα νομιζω με κυνηγανε τα ημιαιμακια!!! περιμενω με αγωνια να δω ποσος θα γινει ( τωρα ειναι σχεδον 5 μηνων και ζυγιζουμε 16 κιλα οταν τον βρηκα 1 μηνος ηταν 1.5 κιλο!!!! εσεις που λετε να σταματησει????) χαχαχαχ

Last edited by a moderator:

Shadid-akos...

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
65
11
Maidenhead, UK
περιμενω με αγωνια να δω ποσος θα γινει ( τωρα ειναι σχεδον 5 μηνων και ζυγιζουμε 16 κιλα οταν τον βρηκα 1 μηνος ηταν 1.5 κιλο!!!! εσεις που λετε να σταματησει????) χαχαχαχ
Στο φούρνο της γειτονιας σας! έχει όλα τα καλά έχει και τα καλύτερα αφεντικά!!

VASO DIAS

Active Member
10 Ιουνίου 2013
30
0
ΑΘΗΝΑ
www.dogforum.gr
Στο φούρνο της γειτονιας σας! έχει όλα τα καλά έχει και τα καλύτερα αφεντικά!!
ο φουρνος της γειτονιας, μας εχει ερωτευτει, καθε φορα που περναμε ολο και κατι θα τσιμπησει!!!! Τωρα κανουμε και τα γλυκα ματια στο κρεοπωλειο διπλα !!!! χα χα χα

VASO DIAS

Active Member
10 Ιουνίου 2013
30
0
ΑΘΗΝΑ
www.dogforum.gr
Συγχαρητήρια! Συγκινήθηκα και ένιωσα μια ανακούφιση... Τελικά αυξανόμαστε...

Εύχομαι μια υπέροχη ζωή...
να σαι καλα και να χαιρεσαι και συ το μικρο σου, αν αυξηθουμε εμεις και οι στειρωσεις ολα μια χαρα θα πανε για τα αδεσποτακια :rolleyes: !!!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες με την όμορφη οικογενειά σου,να χαίρεσαι όλα τα μέλοι της:)
Ο μικρός είναι Κούκλος και λαμπραντορίζει πάρα πολύ(σαν την δικιά μου)!
Τυχερός ο μικρός,τυχεροί και εσείς να περνάτε όμορφα!
Και νομίζω ότι έχει άλλη γλύκα όταν σου τυχαίνει,έτσι ξαφνικά!:cool:

VASO DIAS

Active Member
10 Ιουνίου 2013
30
0
ΑΘΗΝΑ
www.dogforum.gr
Καλώς ήρθες με την όμορφη οικογενειά σου,να χαίρεσαι όλα τα μέλοι της:)
Ο μικρός είναι Κούκλος και λαμπραντορίζει πάρα πολύ(σαν την δικιά μου)!
Τυχερός ο μικρός,τυχεροί και εσείς να περνάτε όμορφα!
Και νομίζω ότι έχει άλλη γλύκα όταν σου τυχαίνει,έτσι ξαφνικά!:cool:
ευχαριστουμε Φανη, και ο δικος σου ειναι κουκλος, και εσυ τον βρηκες? Ειναι ιδιος με λαμπραντορ και τεραστιος!!!! αν γινει ετσι και ο Διας μας την βαψαμε, ηδη πηραμε μπαγκαζιερα ουρανου για να βαζουμε τα πραγματα μας και να εχει απλα πισω οταν φευγουμε εξορμησεις μετα θα ριχνουμε και τα καθισματα μαλλον!!!! χα χαχα

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
ευχαριστουμε Φανη, και ο δικος σου ειναι κουκλος, και εσυ τον βρηκες? Ειναι ιδιος με λαμπραντορ και τεραστιος!!!! αν γινει ετσι και ο Διας μας την βαψαμε, ηδη πηραμε μπαγκαζιερα ουρανου για να βαζουμε τα πραγματα μας και να εχει απλα πισω οταν φευγουμε εξορμησεις μετα θα ριχνουμε και τα καθισματα μαλλον!!!! χα χαχα
Ναι και εγώ στο δρόμο την βρήκα,είναι κοριτσάκι η Μοίρα πλέον 3 χρονών!Την βρήκα περιπου 7-8 μηνών εγώ!Δε είναι πολύ τεράστια είναι στο ύψος ενός μεσαίου σκύλου και 27 κιλά!
Χαχαχα σε καταλαβαίνω αν και δε έχω οικογένεια όπως εσύ αλλά μου πιάνει όλο το πορτ μπαγκαζ ε να είναι και άνετο το κορίτσι!:cool:

VASO DIAS

Active Member
10 Ιουνίου 2013
30
0
ΑΘΗΝΑ
www.dogforum.gr
Ναι και εγώ στο δρόμο την βρήκα,είναι κοριτσάκι η Μοίρα πλέον 3 χρονών!Την βρήκα περιπου 7-8 μηνών εγώ!Δε είναι πολύ τεράστια είναι στο ύψος ενός μεσαίου σκύλου και 27 κιλά!
Χαχαχα σε καταλαβαίνω αν και δε έχω οικογένεια όπως εσύ αλλά μου πιάνει όλο το πορτ μπαγκαζ ε να είναι και άνετο το κορίτσι!:cool:
να την χαίρεσαι την κούκλα με το υπέροχο ονομα, εμείς μολις γυρίσαμε από την απογευματινή μας βόλτα σαν τρελαρας κάνει οταν βγαίνουμε και δεν κουράζεται με τίποτα όμως!!! Έχω κάποια πράγματα που θέλω την άποψη των πιο έμπειρων αλλά δυστηχώς είναι και τα 3 αγρίμια σε τρελλή διάθεση οπότε θα σας τα πω αναλυτικα αύριο που θα είναι σχολείο τα 2 από τα 3 παιδάκια μου, για να έχω χρόνο να σας απανταω κιολας :D

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Να τους χαιρεσαι ολους! ;-) Ακουγεται οτι εχεις μια φανταστικη οικογενεια! Μπραβο σου για την υιοθεσια! ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα