Day 1563
Καλησπέρα dogforum.
Η υγεία μας είναι άριστη, το ηθικό μας ακμαιότατο και η διάθεσή μας εύθυμη. Όοολα καλά εδώ.
Τι νέο να σας πω?! Θα σας πω οτι ξαφνικά αποκτήσαμε σκυλο-γείτονα. Έχουμε λοιπόν εδω κ κανά 6μηνο ένα αρσενικό dogo argentino 4-5 ετών το οποίο εννοείται οτι δεν θέλει να βλέπει την Θάλεια ούτε ζωγραφιστή. Αμοιβαία τα αισθήματα και απο την πλευρά της Θάλειας φυσικά, αλλά μετά απο κανά 2μηνο προσπάθειας τον αγνοεί στο 95%.
Ένα ωραίο πρωί, βγάζω το Θαλούρι βόλτα κ σταματάει να μυρίσει ένα πεύκο. Κατάλαβα οτι μύριζε ούρα άλλου σκύλου. Σκέφτηκα οτι αν έχει κατουρηθεί αυτό το πεύκο απο σκύλο, τότε υπάρχει ελεύθερος σκύλος στο οικόπεδο... προχωράω μερικά μέτρα και τσουπ το dogo ελεύθερο στα 10m.
Αυτά είναι, γίναμε ! Και στιγμιαία αποφασίζω να δω ΑΝ είναι αληθή όλα αυτά που άκουγα κ διάβαζα τόσα χρόνια οτι αν τα σκυλιά είναι ελεύθερα δεν θα κάνουν τίποτα κλπ. Αφήνω κάτω τον οδηγό της Θάλειας κ παρατηρώ ακίνητος για να μην ξεσηκώσω τα πνεύματα. Σηκώνουν κ τα 2 αυτιά ουρές τρίχες.. κορδώνονται και πλησιάζονται. Κάνουν 2 σβούρες, κουνάει η Θάλεια την ουρά (κοίτα ρε να δεις που δεν θ αρπαχτούν τελικά) πάει το dogo 5m απο την άλλη, κατουράει και ξεκινάει την επίθεση. Πιάστηκαν λοιπόν, δαγκώθηκαν κ ξεκίνησαν να τινάζονται για μερικά δευτερόλεπτα ώσπου τα χώρισα. Γερή πέτσα έχει η Θάλεια δεν έπαθε τίποτα. Ο άλλος λίγα πράγματα πίσω απο τ αυτιά. Ήταν ξεκάθαρα προσπάθεια επιβολής του ενός σκύλου στον άλλον γι αυτό και δεν ξέφυγαν τα πράγματα.
Το καλοκαιράκι πήραμε πάλι τα βουνά, ωραία ήταν, δροσερά. Στα κιλά μας ξέφυγε λίγο, αλλά την μαζεύουμε σιγά σιγά.
Στο βουνό πάνω απο το σπίτι μας η Θάλεια ξεσήκωσε πέρδικες. Έχουμε πέρδικες!
Πήγα και είδα εκείνο το κουτάβι που είχαμε προσπαθήσει να εντάξουμε σπίτι και δεν έπαιξε τελικά. Έχει γίνει ένας πολύ ωραίος και μεγάλος σκύλος. Έχει μερικές άσπρες τριχούλες σε 2 σημεία στο κεφάλι του (δεν έχω ιδέα που μπορεί να χτύπησε
)
Στην αγέλη μας οι ισορροπίες είναι σταθερές κ όπως πρέπει να είναι. Δεν έχω κάτι αρνητικό ν' αναφέρω. Όλα βαίνουν καλώς.
Το ξέρω ρε γμτ, το μουσούδι της έχει ξεκινήσει ν' ασπρίζει
View attachment 75379