Τι λες βρε Βασίλη.....πω..λυπάμαι πολύ..Ο άρχοντάς μου, η ψυχή μου, το παιδί μου, ο φίλος μου, η αγάπη μου.
Έφυγε η ψυχούλα μου χθες το απόγευμα πάνω στο παιχνίδι, όταν στον ενθουσιασμό του άρπαξε το μπαλάκι και του κόλλησε στον λαιμό. Ότι προσπάθεια και να κάναμε δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε.
Σχεδόν 5 χρόνια μαζί, 24ώρες την ημέρα, κάθε μέρα...
Δεν έχω λόγια, ο πόνος μου ατέλειωτος, για τον άδικο χαμό του.
Καλό σου ταξίδι αγόρι μου. Μου σημάδεψες την ζωή, όσο τίποτα άλλο!
View attachment 72790
Ειλικρινά, λυπάμαι πάρα πολύ, καλό ταξίδι μικρέΟ άρχοντάς μου, η ψυχή μου, το παιδί μου, ο φίλος μου, η αγάπη μου.
Έφυγε η ψυχούλα μου χθες το απόγευμα πάνω στο παιχνίδι, όταν στον ενθουσιασμό του άρπαξε το μπαλάκι και του κόλλησε στον λαιμό. Ότι προσπάθεια και να κάναμε δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε.
View attachment 72790
Θα θυμάμαι πάντα που με το πόδι της με σκούνταγε για να την χαϊδέψω.
Είχα παρακολουθήσει όλες σου τις αναρτήσεις, όλα τα χρόνια που διαβάζω σαν επισκέπτης. Ειλικρινά λυπάμαι.Ο άρχοντάς μου, η ψυχή μου, το παιδί μου, ο φίλος μου, η αγάπη μου.
View attachment 72790
Σε ευχαριστώ.Είχα παρακολουθήσει όλες σου τις αναρτήσεις, όλα τα χρόνια που διαβάζω σαν επισκέπτης. Ειλικρινά λυπάμαι.