Συμβάν με μαντάμ σε μπαλκόνι:
"Πάρε το βρωμόσκυλό σου από εκεί γιατί κατουράει το δέντρο" (ο σκύλος μου μύριζε το δέντρο).
Εγώ με απάθεια: "Ο σκύλος μου δεν κατουράει το δέντρο, αφενός, αφετέρου το δέντρο είναι στο πεζοδρόμιο οπότε και να το κατούραγε ...τι?"
Απάντηση της κατινομαρίκας: "Θα κατέβω τώρα κάτω και θα σε ταχτοποιήσω - έχεις και θράσος".
Δική μου απάντηση: "Ορίστε?" (με το κινητό ανά χείραςαυτή τη φορά να πατάω κουμπάκια)
Δική της: "Θα κατέβουμε με τον άντρα μου και θα σου βγάλουμε το μαλλί τρίχα τρίχα και σένα και του βρωμόσκυλου - μαύρη θα σε κάνουμε - δεν θα γνωρίζεις τη μούρη σου". Και βγαίνει κι ο drogo σε έκδοση κοιλούμπα με τρίχες και ξεχειλωμένο σώβρακο στο μπαλκόνι για να σκιαχτώ.
Εγώ: "Ξαναπείτε το αυτό για να το ηχογραφήσω και δεύτερη φορά συν τους μάρτυρες γύρω στα μπαλκόνια. Πετάγομαι να αφήσω το σκύλο και πάω για τμήμα - μη φύγετε".
Μόκο η μαντάμ. Από τότε περνούσα και για ένα διάστημα περνούσα επίτηδες περήφανα μπροστά από το σπίτι της. Δεν ξανάπε τίποτα.
Συμπέρασμα: Να είσαι κύριος, να ξέρεις το νόμο και τα δικαιώματά σου, αντιδράς cool και πας τμήμα ή απειλείς ότι θα πας τμήμα. Και άστους να βράζουν στο ζουμί τους.