Η Ρία μου!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Καλώς ήρθες!!!
μπορώ να σου πώ τι φυλές δεν είναι πάντως :lol:
το θέμα είναι να ξέραμε περίπου τι χαρακτήρα θα βγάλει,προκειμένου να φρόντιζες κι εσύ καταλλήλως την ανατροφή/εκπαιδευσή του....αλλά τώρα δεν πειράζει :) βλέποντας και κάνοντας

mybestfriend

Member
11 Δεκεμβρίου 2010
8
0
Εϊμαι υποχρεωμένος να είμαι δεκτικός αγαπητέ Labrador Retriever αφού είναι μεγάλη η ευθύνη που ανέλαβα. Όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και στην κυνοφιλία πρώτο ρόλο παίζει η παιδεία του κυνόφιλου. Αν δεν έχεις παιδεία πως θα μεταδώσεις σωστά αυτά που πρέπει, και τι σκύλο θα αναθρέψεις; Η συμβουλή σου περί πρώτων μαθημάτων καταγράφηκε ήδη. Μόλις γράφηκα στο φόρουμ βρήκα φίλους κυνόφιλους πρόθυμους να βοηθήσουν. Είναι μεγάλη τιμή στη σημερινή εποχή να υπάρχουν υπεύθυνα και πρόθυμα άτομα. Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ !!!!

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Και πανω απο ολα συγχαριτηρια σε εσενα!!Θα γινεις πολυ καλος ιδιοκτητης!!Συγχαριτηρια!(και σε ολους οσους ενημερωνοτναι για το σκυλο και τις αναγκες!)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς όρισες και από εμένα και να χαίρεσαι την Ρία σου,επίσης καλό διάβασμα πιστεψέμε θα σε βοηθησει πολυ(οπως και εμας)!!!:)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες. Αρχίζουμε το διάβασμα τώρα. Να τον χαίρεσαι. Ελπίζω και τα άλλα να έχουν καλή τύχη.:)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.863
5.114
patra
grdane.blogspot.com
καλως ηλθες φιλε....
ομορφη η ρια σου....
προχωρησε αμεσα σε μαθηματα κοινωνικοποιησης................( εννοειται οτι ηδη την παρακολουθει κτηνιατρος για εμβολια κι αποπαρασιτωσεις...)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709