Λοιπον η Μαγια ειναι yorkie ,δε φαινεται?Κ ειναι το μωρο μου!Ειναι σχεδον 2 χρονων , 2.4kg κ την εχω παντου μαζι μου...Ειμαστε ιδιες ακριβως σε συμπεριφορα κ ταιριαζουμε τελεια...Μου τη πηρε δωρο το αγορι μου απο το green island (δυστυχως απο οτι εμαθα ψιλοχαλια εκτροφειο).Αλλα η Μαγιουλα ευτυχως ειναι κουκλαρα κ υγιεστατη ως τωρα,φτου μη τη ματιαξω.
Η Τζουλια ειναι αγγελικο πλασμα,τι να πρωτοπω,δεν υπαρχει πιο καλο σκυλακι απο αυτην...Ειναι ημιαιμο κ την εχει ο παππους μου στο χωριο.Ζει στην αυλη,ως συνηθιζεται εκει,αλλα οποτε παω ασχολουμε πολυ μαζι της κ με λατρευει <3 Ειναι το πιο εξυπνο πλασμα του κοσμου,της μιλας κ καταλαβαινει τα παντα .Ειναι 30+ κατι κιλα ,2 χρονων κ αυτη κ το μονο που θελει ειναι να παιζουμε , να κανουμε αγκαλιτσες κ να δινει το χερι της για κολλα 5
Επισης δεν εχει ουρα...ετσι γεννηθηκε,οπως κ τα αδερφακια της....ποια ρατσα παιδια,δεν εχει ουρα??Ειχαμε παλια κ μια γατα κολοβη (ελπιζω να ξερετε τη λεξη!) Μου θυμιζει βελγικο λυκοσκυλο,αλλα τι μιξ να ειναι?Παντως δεν ειναι παρα πολυ ομορφη?Μαυρη καλλονη τη λεω
)))
Αυτα τα λιγα ,μπορει καποια στιγμη να ανεβασω κ αλλες φωτο τους .