Η Μαγιούλα ,η Τζουλαρα κ η Kατερίνα ...

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Eπειδη ειπα οτι βαρεθηκα να κανουν μπαν κοσμο επειδη απλα λεει την αποψη του κ δε ταιριαζει με τη δικη τους....Κ με διωξανε κ αφησαν κ να εννοηθει οτι εγω εμπαινα για διαφημιστικους σκοπους (επειδη τη προηγουμενη μερα ειχα πει το blog του αδερφου μου,κ καλα του εκανα διαφημιση κ φευγω) Ενα χρονο + εκει μεσα περιμενα τη μερα να διαφημισω τον αδερφο μου κ να φυγω μουχαχαχα καταλαβαν το σατανικο μου σχεδιο!!(Απλα ελεινοι,καταλαβες επιπεδο!!)Ετσι εκανα μπανακιιιι κ μου σβησαν και τα καυτα ποστ !!!!!

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Δεν πειραζει συμβαινουν αυτα. Αλλου ταιριαζεις και αλλου οχι. Πιστευω παντως οτι εδω θα σου αρεσει πολυ!!! Αληθεια κουκλα η Μαγια σου!!! πες καμια πληροφορια για τα σκυλουνια σου να σε γνωρισουμε καλυτερα!!!

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Καλώς ήρθες!:)

Υπάρχουν ακόμη πιο εχθρικά σκυλοforum από εμάς;;;;

Δεν μπορώ να το δεχτώ....:p:D
Να το δεχτείς! Εγώ που τους ζητάω να διαγραφεί το προφίλ και τα posts μου......δεν με έχουν κάνει Ban.....και αρνούνται??????

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Λοιπον η Μαγια ειναι yorkie ,δε φαινεται?Κ ειναι το μωρο μου!Ειναι σχεδον 2 χρονων , 2.4kg κ την εχω παντου μαζι μου...Ειμαστε ιδιες ακριβως σε συμπεριφορα κ ταιριαζουμε τελεια...Μου τη πηρε δωρο το αγορι μου απο το green island (δυστυχως απο οτι εμαθα ψιλοχαλια εκτροφειο).Αλλα η Μαγιουλα ευτυχως ειναι κουκλαρα κ υγιεστατη ως τωρα,φτου μη τη ματιαξω.
Η Τζουλια ειναι αγγελικο πλασμα,τι να πρωτοπω,δεν υπαρχει πιο καλο σκυλακι απο αυτην...Ειναι ημιαιμο κ την εχει ο παππους μου στο χωριο.Ζει στην αυλη,ως συνηθιζεται εκει,αλλα οποτε παω ασχολουμε πολυ μαζι της κ με λατρευει <3 Ειναι το πιο εξυπνο πλασμα του κοσμου,της μιλας κ καταλαβαινει τα παντα .Ειναι 30+ κατι κιλα ,2 χρονων κ αυτη κ το μονο που θελει ειναι να παιζουμε , να κανουμε αγκαλιτσες κ να δινει το χερι της για κολλα 5 ;)
Επισης δεν εχει ουρα...ετσι γεννηθηκε,οπως κ τα αδερφακια της....ποια ρατσα παιδια,δεν εχει ουρα??Ειχαμε παλια κ μια γατα κολοβη (ελπιζω να ξερετε τη λεξη!) Μου θυμιζει βελγικο λυκοσκυλο,αλλα τι μιξ να ειναι?Παντως δεν ειναι παρα πολυ ομορφη?Μαυρη καλλονη τη λεω :))))
Αυτα τα λιγα ,μπορει καποια στιγμη να ανεβασω κ αλλες φωτο τους .