Η Βένια (νέοι σκυλογονεις)

The Saint

Well-Known Member
25 Μαϊου 2018
103
205
46
Συνέχεια στην κουβέντα μας.
Με τη σκυλίτσα έχουμε κάποια πρόοδο περαιτέρω. Ηδη μετράμε ενα μήνα συνύπαρξης. Δείχνει πως μας εμπιστεύεται, όλη την οικογένεια. Όταν πάω κοντά τις περισσότερες φορες δείχνει κοιλιά ανοίγοντας τα πίσω πόδια και μια δυο φορες ξάπλα για χάδια...
Με τα παιδιά χαλαρή, στα χάδια τους ήρεμη, ξαπλωμένη. Ακόμη όμως δεν έχει "βγει" απο μόνη της να έρθει κοντά μας, στο έλα " πέρα βρέχει".
Ακόμη τρώει αμέσως το φαι της, όταν δεν είμαστε παρόντες....
Αν μεινουμε μαζί της θα το κοιτάει και κοιτάει και κοιτάει....
Φυσικα μας γλύφει και μας μυρίζει όταν είμαστε κοντά της.
Τρώμε και καλη τροφή εδώ και καποιες μέρες και περιμένουμε τον καλύτερο.
Κεφάλαιο βόλτα.
Φοράμε τα λουριά μας με ζόρι, μπαίνει στο σπίτι με λίγο τραβηγματακι....βγαίνει απο το σπίτι για εξω....με το ζόρι, σηκωτη ρε παιδιά....έλεος!
Περπατάμε και λερωνουμε εξω ΜΟΝΟ. Φωνές;
Ομιλίες;
Κοσμος;
Σκύλοι;
Υπόνοια συνάντησης στον δρόμο με κάποιον ή κάτι;;;
Όπισθεν και κρύψιμο, η ουριτσα στα σκέλια και άντε γεια.
Της κάνω τη χάρη και αλλάζουμε κατευθυνση, αλλά σε λίγο την ξαναγυρναω και περπατώντας πιο γρηγορα - αποφασιστικά περνάμε...
Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος....
Όυφ, αλλά κανουν πως και πως για βόλτα και εμείς με το ζόρι...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.288
Τα περισσοτερα στηθολουρα βγαινουν ολοκληρα οταν τα σκυλάκια οπισθοχωρουν και τεντωνει ο οδηγος, οσο καλα κι αν τα εχεις προσαρμοσει. Ο δικος μου μονο απο στηθολουρο Η σαν της εικονας δεν εχει βγει (ακομα).
Τα στοιχεια να τα εχεις ξεχωριστα πχ σε κολαρο, συχνα βλεπω ιδιοκτητες να τα εχουν στο στηθολουρο και οταν ξεφευγει ο σκυλος μενει η ταυτοτητα πισω.
Κι ούτε θα βγεί αν δεν το σκίσει. Δοκιμασμένα πράματα σε σκληρές συνθήκες :p
Και σωστό και το από κάτω για το κολάρο.

@The Saint να σας ζήσει, καλή συμβίωση, λίγη υπομονή και όλα θα στρώσουν!
Μια προτροπή:
Δείτε και μερικες φωτο απο τη χτεσυνη βόλτα. Νομιζω οτι έχουμε αρκετή πρόοδο.:)
Πολύ επικίνδυνο στηθόλουρο, για να βγει, και κακό εργονομικά, είναι λες και θέλεις να σε τραβάει με όλη της τη δύναμη. Πάρε καλύτερα σαν αυτό που δείχνει η Μέδουσα από πάνω.

The Saint

Well-Known Member
25 Μαϊου 2018
103
205
46
Εννοεις στηθολουρο τύπου Η;
Το υπάρχων μου έχει βγει αρκετά στιβαρό και νομιζω θα δυσκολεύει πολύ να βγει μιας που το λουρί της κοιλιας ειναι εφαρμοστό και δεν χωράνε οι "αγκώνες" της να βγούμε. Παντα όμως το έχω άγχος...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Αν μένετε Αθήνα και έχετε μεταφορικό, κάντε μια βόλτα, από ένα ιδιωτικό πάρκο σκύλων. Γκούγκλαρέ το ή κάνε μια αναζήτηση στο fb. Είναι ασφαλείς περιφραγμένοι χώροι, που διευθύνονται από εκπαιδευτές. Με πολύ μικρό κόστος, συνήθως παίζει στο 10ευρω, θα σας δουν από κοντά και θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές. Αξίζει. Απλά, διαλέξτε μέρα και ώρα, μη αιχμής, για να έχουν περισσότερο χρόνο και ηρεμία στην διάθεσή τους. Μπορεί από κοντά, να "δουν" πράγματα που ούτε εσείς, ούτε εμείς από τις οθόνες μας, μπορούμε να καταλάβουμε :)

• Like
Reactions: The Saint

The Saint

Well-Known Member
25 Μαϊου 2018
103
205
46
Αν μένετε Αθήνα και έχετε μεταφορικό, κάντε μια βόλτα, από ένα ιδιωτικό πάρκο σκύλων. Γκούγκλαρέ το ή κάνε μια αναζήτηση στο fb. Είναι ασφαλείς περιφραγμένοι χώροι, που διευθύνονται από εκπαιδευτές. Με πολύ μικρό κόστος, συνήθως παίζει στο 10ευρω, θα σας δουν από κοντά και θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές. Αξίζει. Απλά, διαλέξτε μέρα και ώρα, μη αιχμής, για να έχουν περισσότερο χρόνο και ηρεμία στην διάθεσή τους. Μπορεί από κοντά, να "δουν" πράγματα που ούτε εσείς, ούτε εμείς από τις οθόνες μας, μπορούμε να καταλάβουμε :)
Όμορφη ιδέα μου ακούγεται. Έχετε κάποια πρόταση; Κυρίως όσον αφορα τους ανθρώπους - εκπαιδευτές;

sak69GR

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2018
118
198
Έδεσσα
Στην γλώσσα του σκύλου, απλώς την επιβράβευσες, για τον φόβο της :rolleyes:
Δεν κάνεις ποτέ, τίποτα τέτοιο. Συνεχίζεις κανονικά το περπάτημά σου, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αργότερα όταν θα έχει μάθει 2-3 εντολές, μπορείς εναλλακτικά εκείνη την δύσκολη στιγμή, να την βάζεις να εκτελεί εντολίτσες. Κάτσε, κάτω, μείνε. Τέτοια απλά πράγματα. Ηρεμα, ψύχραιμα και ατάραχα ;)
Σωστός!!!

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.379
8.209
Εννοεις στηθολουρο τύπου Η;
Το υπάρχων μου έχει βγει αρκετά στιβαρό και νομιζω θα δυσκολεύει πολύ να βγει μιας που το λουρί της κοιλιας ειναι εφαρμοστό και δεν χωράνε οι "αγκώνες" της να βγούμε. Παντα όμως το έχω άγχος...
Μη σε τρομαζω:rolleyes:
αλλα αν κανει κοντρα το λουρι και εχει τεντωσει ποδια μπροστα (οπως οταν φοβαται) δεν εμποδιζουν πια οι αγκωνες ... βγαινει σαν μπλουζακι και με ευκολια

ο δικος μου βγαινει σε 10 σεκοντ επιτηδες. :)

The Saint

Well-Known Member
25 Μαϊου 2018
103
205
46
Μη σε τρομαζω:rolleyes:
αλλα αν κανει κοντρα το λουρι και εχει τεντωσει ποδια μπροστα (οπως οταν φοβαται) δεν εμποδιζουν πια οι αγκωνες ... βγαινει σαν μπλουζακι και με ευκολια

ο δικος μου βγαινει σε 10 σεκοντ επιτηδες. :)
Και απο το Η δεν μπορεί να βγει με τον ίδιο τροπο;;;;:unsure::unsure::whistle:

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.379
8.209
Και απο το Η δεν μπορεί να βγει με τον ίδιο τροπο;;;;:unsure::unsure::whistle:
προς το παρον οχι :LOL: Δε κανει πολλα οπισθεν βεβαια γενικα, πιθανα και απο αυτο να μπορει αμα παρατραβηξω, αλλα σιγουρα πολυ πιο δυσκολα.
Το κανει μαλλον πιο σταθερο οτι ειναι ξεχωριστα τα τηματα λαιμος και θωρακας , δε καταληγουν στον κρικο και τα δυο, αρα ειναι και πιο σταθερα και εφαρμοστα. Εγω επειδη εχω ακουσει για κουμπωματα που ανοιγουν πηρα ενα της rogz επειδη εχει και ασφαλεια στο κλειδωμα.

Και με αυτο που εχεις, για να μη κινδυνευεις, μη τεντωσεις απλα ποτε τον οδηγο πολυ, οταν κανει πισω . Απο το πλαι ή απο πισω οταν τραβας δε νομιζω να βγαινει αν εφαρμοζει σωστα.

The Saint

Well-Known Member
25 Μαϊου 2018
103
205
46
https://brit-petfood.com/gr/node/9684
Αγαπητοί φιλοι αυτή την τροφή τρώει η μικρή. Δοκιμαστικά έχω πάρει τη συσκευασία των 3kg και αφου μας παει καλά λέω να τη συνεχίσω.
Το θέμα μου είναι οτι δεν έχω βρει στο διαδίκτυο τιμές...
Το 3κιλο αν θυμάμαι καλά έκανε 17€ πανω κάτω, το 12κιλο παει αναλογικά ή τιμή;
Δλδ 4×17= 68€?
Το εχει ψάξει κάποιος ;

Tiny_lin

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2018
166
325
35
Αθήνα
www.instagram.com
Αυτή τρώμε κι εμείς από puppy την αντίστοιχη και τώρα την adult και τα κακά είναι the best που λέμε και στο χωριό, αν και πρέπει να την έχει βαρεθεί πλέον (n) το 12κιλο είναι πιο οικονομικό, αν θυμάμαι καλά 50+.. λογικά το απόγευμα θα πάω να της πάρω και θα σου πω:)

Zodi

Well-Known Member
25 Απριλίου 2017
179
173
44
Νομίζω ένα νάζι στο βλέμμα το έχουμε.... Ε;
Έχει πολύ όμορφα χρώματα στό πρόσωπό της!
Να τη χαίρεστε κ να περνάτε καλά!

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
https://brit-petfood.com/gr/node/9684
Αγαπητοί φιλοι αυτή την τροφή τρώει η μικρή. Δοκιμαστικά έχω πάρει τη συσκευασία των 3kg και αφου μας παει καλά λέω να τη συνεχίσω.
Το θέμα μου είναι οτι δεν έχω βρει στο διαδίκτυο τιμές...
Το 3κιλο αν θυμάμαι καλά έκανε 17€ πανω κάτω, το 12κιλο παει αναλογικά ή τιμή;
Δλδ 4×17= 68€?
Το εχει ψάξει κάποιος ;
εγώ τη δίνω, το 12-κιλο πάιρνω 50€ από κτηνίατρο στη Θεσσαλονίκη

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα