Πάντως ναι, με φοβικό σκυλο θέλεις καλό σαμαρι και καθημερινό έλεγχο των εξαρτημάτων γτ το λουρί μπορει να φθαρεί, να ξηλωθούν οι ραφές του, ο γάντζος επισης μπορει να ανοίξει.
@medusa @Eroe μην τον φοβίζεται τον άνθρωπο, μια σκυλίτσα φοβική είναι, θα πάρει καιρό να προσαρμοστεί αλλά δεν είναι η αδελφη του γκρέμλιν ούτε η αδελφή του δράκου της Κυρηναϊκής να θέλει έλεγχο κάθε μέρα σε κολλάρα, στηθόδεσμο, καπίστρι κλπ
( ξέρω πως απο χιούμορ το έχετε )
Κάπου αλλού έγραψα για νεαρό που υιοθέτησε απο τον δρόμο σκυλίτσα ίσα με πέντε μηνών, την πρώτη φορά που τον συνάντησα κολλημένη επάνω του φοβική όσο δεν πάει, με τα σκυλιά δεν φοβόταν τόσο. Την επόμενη συνάντηση πήγαμε σε μπασκετάκι, εγώ απομακρύνθηκα και την άφησα με τον νεαρό και τον δικό μου σκύλο ελέυθερο, άρχισε να ξεθαρεύει, την μεθεπόμενη το ίδιο.
Προσοχή στο κολλάρο ναι, μην κάνει πίσω και βγεί, ο παραπάνω νεαρός την έπαθε την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε και την κυνηγούσε. Εγώ μια φορά πήρα τον δικό μου μαζι με άλλο λαμπ φίλου και ο άλλος σε στιγμή που τον έπιασα απο το κολλάρο έκανε πίσω και βγήκε αέρας, να το προσέχεις, ειδικά κάτι κολλάρα που κλείνουν με κλίπς, αυτά ανοίγουν για πλάκα.
Θα σου ανταποδώσει την υπομονή που θα δείξεις, χαλαρός και ήρεμος, μικρή βόλτα στην αρχή και πίσω. Την πρώτη φορά που προσπάθησα να βάλω τον δικό μου στο ασανσέρ για να πάμε βόλτα τα στύλωσε, το ίδιο την πρώτη για να μπει στο αυτοκίνητο, πάντα μιλάω να το κάνει μόνος του όχι να τον πάρω αγκαλιά με το ζόρι, άλλωστε τι να πάρεις αγκαλιά αν τα κιλά είναι πολλά.
Δεν ξέρεις τι μπορεί να βίωσε ένα χρόνο η σκυλίτσα, μπράβο σας και πάλι