Ηρεμία πάνω απ' όλα.....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Φίλε ICE,

Για να κάθονται τόσοι άνθρωποι ("κλέβοντας" από την ώρα εργασίας τους) να σκέφτονται και να τεκμηριώνουν τις απαντήσεις τους, συμφωνώ μαζί σου και με το παραπάνω. Ηδη την έχει!!!
3η μερα που ειμαι στο forum και το εχω δει αυτο καθαρα και ξάστερα...

@mareco ξερω οτι δεν τον κατηγορησε κανεις, το εγραψα ως προσωπικη διαπιστωση(οτι δεν ειναι εγωϊστης)...

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
Oσο παρακολουθω τα ποστ συμπεραινω οτι ο stamys δεν ειναι εγωϊστης. Του αρεσει η βαθια-ουσιαστικη επικοινωνια. Νομιζω θα την εχει, ετσι δεν ειναι...? Αλλωστε ηδη συμβαινει...
ΑΚΡΙΒΩΣ σε ευχαριστω βρε ICE,δεν ειμαι εγωιστης απλα μου αρεσει η επικοινωνια με αυτον τον τροπο και οχι απλα και διαδικαστικα....η τεκμηριωση εδω μεσα ειναι γεγονος και γιαυτο μ'αρεσει.

stamys

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2010
144
0
Φίλε ICE,

Για να κάθονται τόσοι άνθρωποι ("κλέβοντας" από την ώρα εργασίας τους) να σκέφτονται και να τεκμηριώνουν τις απαντήσεις τους, συμφωνώ μαζί σου και με το παραπάνω. Ηδη την έχει!!!
Μετα απο σημερα εχω εντελως αλλη αποψη για πολλους δω μεσα,και για να συνυπαρξουμε θελω να δω το τι παιζει....ενημερωνομαι και γεμιζω γνωσεις και αποψεις καθε μερα,να ναι καλα to sofouli και τα λινκ που μου εδωσε την πρωτη μερα.οταν δινω τον χρονο μου καπου θελω να ξερω οτι αξιζει...και μεχρι στιγμης και με το παραπανω αξιζετε.....

Last edited: