ε ενταξει ρε!οταν μεγαλωσουν θα ειναι σχεδον κομπλε...θα λειπει κανα ποδι,κανα χερι...ολα καλα!!!
φυσικα κ ειναι πιο σημαντικο απλα υπεθεσα πως με απλη λογικη οταν θα εφτανε το σκυλι στα κιλα του θα ετρωγε παλι κανονικες μεριδες κ οχι διπλες(γινομαι λιγο υπερβολικος)!φιλε ολλανδε το θεμα με το παραπανω δεν ειναι μονο οι σκατουλες....ειναι κ η σε βαθος χρονου, επιβαρυνση του σκελετικου με τα τζαμπα φορτωμενα κιλα στον σκυλο,που για μενα ειναι κ το πιο σημαντικο...
Ναι... πριν λιγο εφαγε η κακομοιρα! 150 γραμμαρια κανονικα!χαλαρωσε κανουμε κ λιγακι πλακα (οπως εγω που ειπα οτι γινομαι υπερβολικος) μη σκαλωνεις! τουλαχιστον τωρα ειναι ολα καλα!
ω ρε μπινελικι που θα ακουσες εεε???φανταζομαι..χαχαχαχα..ελα μη μασας δεν τρεχει τιποτα...ριξτην και ενα ζυγισμα να δεις ποσο ειναι τωρα..ειδα οτι ειναι 4 μηνων και κατι ημερων..λογικα θα πρεπει να ζυγιζει περιπου 16-17 κιλα..Ναι... πριν λιγο εφαγε η κακομοιρα! 150 γραμμαρια κανονικα!
Δεν θελω να μαθω τι ελεγε απο μεσα της τοσες μερες....
ναι, τον έχω δει, αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν τον έχω και σε πολύ υπόληψη...View attachment 40223
συμφωνα με αυτον τον πινακα θα επρεπε να ειναι γυρω στα 16 κιλα..τωρα απο υψος δεν ξερω ποσο ειναι..δες τον πινακα,λεει για το ποσο μηνων ειναι τι βαρος πρεπει περιπου να εχει το κουταβι και συγκρινε..αναλογα και το υψος βεβαια..
χο χο χο!!! τερατακι εγινε ε;μια χαρα ο μικρος μεγαλωνει μερα με την μερα..σαν γομαρι εγινε..εμενα συμφωνα με τον πινακα ναι ειναι στα κιλα του..δες τον πως εγινε κιολας..
View attachment 40224View attachment 40225
Αυτοί οι πίνακες δεν λένε και πολλά. Ο κάθε σκύλος είναι διαφορετικός. Δεν μπορούν να έχουν όλα τα ίδια κιλά. Σημαντικό ρόλο παίζουν τα γονίδια και η άσκηση κάθε σκύλου.View attachment 40223
συμφωνα με αυτον τον πινακα θα επρεπε να ειναι γυρω στα 16 κιλα..τωρα απο υψος δεν ξερω ποσο ειναι..δες τον πινακα,λεει για το ποσο μηνων ειναι τι βαρος πρεπει περιπου να εχει το κουταβι και συγκρινε..αναλογα και το υψος βεβαια..
Εγώ που του δίνω belcando και η δοσολογία της για 8 κιλά σκυλί είναι γύρω στα 130γρ ημερησίως, του βάζω λίγο λιγότερο απο μια χούφτα σε κάθε γεύμα.Εσεις ποσο ταϊζετε; Το ακολουθείτε αυτο;