Ημίαιμο westie στην αυλή;

sevita

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
97
0
Μη μου σκας. Η αυλη ειναι περιορισμενη και κλεισμενη. Δεν κινδυνευει να βγει. Κι εξαλου εγω εχω χρονο αρκετο να τον περναω με την ζουζουνα και για βολτες αλλα και μεσα στο σπιτι... Ειναι η λατρεια μου... Κι ο ιδιος δε θα την αφησει αφου με το που τη βλεπει και οσο περναει ο καιρος και τη ζει και του κανει διαφορα παιχνιδακια.. δε θα μπορει να την σκεφτει εξω...... και ειναι μια ζουζουνα.. Ειναι για ζουληγμα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Αρα sevita, προφανώς δεν υφίσταται το πρόβλημα, για το οποίο άνοιξες το θέμα...:rolleyes:

sevita

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
97
0
Επανηλθα για να σας πω ευχαριστα νέα!! Η μικρη μας εχει τρελλανει ολους (ειναι 59 ημερων). Θα ζει μαζι μας ΜΕΣΑ στο σπιτι.... Ειμαι πολυ χαρουμενη....και μονο που βλεπουμε τα παιδακια μας τοσο χαρουμενα και ευτυχισμενα... Πολυ την αγαπαμε. Ειναι πανεξυπνη και καλη.. Ακουει οταν την πουμε ΜΗ. Λιγο με τα τσισακια εχουμε θεματακι, αλλα ειναι μικρουλα ακομα και προσπαθω να την βγαζω οταν εχει ξυπνησει, (κοιμαται αρκετα μαλλον λογο ηλικιας, αλλα λιγοτερο απο οταν τη φεραμε σπιτι) μετα απο το φαγητο περιμενουμε κανενα 15 λεπτο. Το πρωι κατα της 6:30 (Την βγαζουμε εξω για τα κακακια-τσισακια) και ειναι γενικα ενα πολυ χαρουμενο κουταβακι..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97