ricos..
πρέπει να καταλαβεις κατι..
κανεις δεν μπορει ... να βγει και να περιαυτολογησει... με οποιον τροπο θελεις να γινει αυτο...
υπαρχει κι αντιστοιχη παροιμια για οποιον το κανει... "... τα γενια του ευλογαει..." καταλαβαινεις απο που βγαινει....
σαν να βγαινω και να λεω συνεχεια ο σκυλος μου ειναι ο καλυτερος.... ( που ειναι δεν λεμε...
) οτι και να λεω εγω ομως... αν δεν βγει εξω να τον κρινουν αλλοι και να αποφανθουν... ασε οτι και να λεω....
επισης δεν ειναι σωστο με τον ιδιο τροπο... να βγω και να πω.... εγω ειμαι καλος..... αυτος ομως... ο κυρ τακης κλπ κανει αυτο κι αυτο κι αυτο....
απορω πως δεν το καταλαβαινεις....
ειναι όμως πολύ φυσικο και έτσι θαπρεπε ιδιοκτητες σκυλων που την έχουν πατησεις από "εκτροφεις" να βγουν και να πουν...
εγω πηρα σκυλι απο τον ταδε κι εγινε αυτο κι αυτο κι αυτο... ετσι αν με καταλαβαινεις στην ουσια μιλανε οι πραξεις του "εκτροφεα" και τα σκυλια του.... ετσι... θα μαθουμε και ποιος ειναι καλος και ποιος οχι... απο τους ευχαριστημενους ή δυσαρεστημενους ιδιοκτητες...
τα αλλα που ζητας... κυμαινονται μεταξύ φαντασιας και παιδικης αφελειας...
μεχρι να εμφανιστουν ιδιοκτητες ευχαριστημενοι η δυσαρεστημενοι... ας μεινουμε στην ενημερωση να ψαχνει ο καθεις λιγο καλυτερα απο που θα προμηθευτει τον σκυλο του και τι πρεπει να προσεχει....