1) Αν εγραφα "να συνεχισετε να αγαπατε τα σκυλια σας" θα σε βολευε καλυτερα?
2) Αν αντι"να καταστρεφετε τα σκυλια σας", εγραφα " μην τα κρινετε συνεχεια με βαση τα τυπικοτερα δειγματα της φυλης και μην τα λυπαστε γι αυτο που ειναι γιατι τους το περνατε και δεν νιωθουν καλα ουτε αυτα ουτε εσεις" θα σου φαινομουν πιο συμπαθης??
Ας γράψω κάτι, γιατί νιώθω υποχρεωμένος να το κάνω, αν και γνωρίζω προκαταβολικά ότι "κάποιοι" θα μιλήσουν για "κολωτούμπα"...
Αν, ναι, τους παραπέμπω προκαταβολικά στον ορισμό που έχω αναφέρει για τη λέξη "ακεραιότητα" στο Θέμα "Κώδικας Ηθικού Ιδιοκτήτη"...
Αγαπητέ
solco,
1) Ναι...
Γιατί αυτό είναι και η ουσία... Επειδή, ήδη γνωρίζεις πως αγαπάμε τα σκυλιά μας...
2) Βεβαίως! Και όχι μόνο... και με ορισμένες άλλες "τροποποιήσεις" στο κείμενο...
Οχι "απλά" πιο συμπαθής, αλλά ένας εκτροφέας που "ξέρει", που "καθοδηγεί", που "συμπάσχει"... Που μαζεύει "όλα τα λεφτά"...
Αυτή ήταν, εξάλλου, η αφορμή που ξεκίνησα το συγκεκριμένο θέμα...
Και, επειδή άνοιξα το θέμα, να υπενθυμίσω (όχι σε σένα,
solco, μιάς και είμαι σίγουρος ότι το έχεις ήδη προσέξει) στα υπόλοιπα μέλη, ότι δεν αναφέρθηκα (έμμεσα ή άμεσα) σε "τυχαία γέννα", σε "ΒΥΒ", σε "γνώσεις των ημερών σύλληψης", σε "δυσπλασίες", σε "εξετάσεις" κλπ., ων ουκ έστιν αριθμός... Οι λόγοι που το έκανα αναφέρονται αναλυτικά στο 1ο και στο 2ο post που έγραψα στο θέμα...
Και εδώ, θα έκλεινα και θα παρακαλούσα να κλειδωθεί το θέμα...
Με μία προσθήκη:
Γεγονος 6: Μολις πηρα τον Τσηφ ο johnk θελησε να γνωρισει τον Τσηφ. Η Μοκα ηταν μια κουκλα αλλα θυμαμαι ο johnk μου ανεφερε οτι ηταν φοβικη. Μου ανεφερε και μενα πως δεν ξερει τι ακριβως κανουν στο εκτροφειο αλλα ολοι του ειπανε πως η Μοκα εχει φαει κλωτσιες και μπουνιες. Σε ενα σημειο της κουβεντας λεω στον johnk σκεψου να ζευγαρωσουν αυτοι οι δυο τι θα βγαλουμε; (εννοειται πως δεν του εκανα προταση να ζευγαρωσει ο Τσηφ μαζι της, ηταν αστειακι που μου το επιτρεπει η ηλικια μου (25) που το παρεξηγησε ο johnk οπως εμαθα μετα)
Γεγονος 7: Με παιρνει τηλ την επομενη βδομαδα ο εκτροφεας και μου λεει οτι εμαθε απο τον johnk οτι του εκανα προταση να ζευγαρωσω τον Τσηφ με την Μοκα και σωστα ο ανθρωπος αναστατωθηκε γιατι μου εδωσε τον Τσηφ ακριβως γιατι δεν ηθελε να τεκνοποιησει το τεκνο μου.
Αγαπητέ
Αντρέα,
Α) Αυτά που εσύ αναφέρεις σαν "
γεγονότα", προσωπικά θα τα αποκαλούσα "δηλώσεις", ή "
ισχυρισμούς", για να μην χρησιμοποιήσω 2-3 λέξεις ακόμα, πιο κατάλληλες και "αγοραίες", που μου έρχονται άτακτα στο μυαλό...
Β) Βεβαίως και ήθελα να γνωρίσω τον Chief, ποιός, εξάλλου, ιδιοκτήτης bullmastiff δεν θα το ήθελε... Αλλά και εσύ θέλησες να γνωρίσεις τη Μόκα, μην το ξεχνάς (ή, μην το παραλείπεις)... Ετσι και συναντηθήκαμε.
Γ)
Μου ανεφερε και μενα πως δεν ξερει τι ακριβως κανουν στο εκτροφειο αλλα ολοι του ειπανε πως η Μοκα εχει φαει κλωτσιες και μπουνιες: Τώρα, Αντρέα, ο δικός μου "ισχυρισμός" είναι πως αυτή η "δήλωσή" σου είναι ψευδής... είτε τα λόγια μου έχουν "διαστραφεί" (τυχαία, ή επιλεκτικά)...
Που σημαίνει (σε απλά Ελληνικά) ότι μπορεί να συζητήσαμε κάτι που δεν το διατύπωσα έτσι, αλλά εσύ (1 χρόνο μετά) "θέλεις" να το θυμάσαι έτσι... Ok, ο λόγος σου έναντι του λόγου μου...
Δ) Σε σχέση με το "ζευγάρωμα" Chief-Μόκας, είναι πιθανόν να έχεις δίκιο (και να μη το θυμάμαι)... Αν πήρα το Γιάννη εγώ για το θέμα, είναι πιθανόν να ήθελα να του πω: "Κοίτα μην μπει στο μυαλό του Αντρέα να ζευγαρώσει τον Chief"...
Εδώ, ότι και να "ισχυριστείς", θα σε πιστέψω... Απλά, δεν θυμάμαι...