Οι ομιλοι φυλης λοιπον του μπουλμαστιφ ανα την Ευρωπη, επιτρεπουν στα δειγματα της φυλης να ζευγαρωνουν μεχρι βαθμου δυσπλασιας ισχυων D και αγκωνα 2.
Γιαννη,αυτο τι σχεση εχει με το οτι χρεωθηκε στη Μισσα δευτερη γεννα???? Εχεις παρανοησει τελειως μου φαινεται.
Το να καθεσαι να ασχολησε με τη δικη μου καθημερινοτητα ειναι μεγαλη μου τιμη.. το να με κατηγορεις ομως για τα παντα δινει ακομη μεγαλυτερη ευθυνη για την επιλογη σου, αλλα τελικα και τη δικη μου στην επιλογη ιδιοκτητη, ειδικα οταν με ειχες γνωρισει ενα χρονο πριν παρεις το κουταβι σου! Δηλαδη ενα χρονο πριν παρεις το κουταβι σου και ενα χρονο μετα, εγω σε παραπλανουσα με δεξιοτητα και και μετα απο 26 μηνες καταφερες και με ξεσκεπασες??? Ολα αυτα που καθεσαι και αραδιαζεις απο χθες το βραδυ για μενα, τα εμαθες την ...περασμενη Τεταρτη ας πουμε???
Μακαρι Σοφια, μακαρι.Το οτι ο σολο εχει Ε + κατι αλλα σε ηλικια 15 μηνων σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο,αλλά αμα βαλω την θεληση μας για αναρωση ο σκυλος σου θα παραμεινει σε αυτο το Ε και δεν λεω λογια του αερα!!!!!
( η σκυλα μου 6 μηνων παραλυτη για καποιες μερες και τωρα 11 χρονων και αμα γουσταρει παιζει και μπαλα!!!!!!)
Ο πρωτος που πηγα με τον Johnk ετσι ειπε (το C δεν το θυμαμαι να το ανεφερε, ισως ο Jonhk το θυμαται), ο Χαραλαμπιδης ομως μου το απεκλεισε.Sofia, ο Σολο δεν εχει δυσπλασια Ε. Ο ορθοπεδικος κτηνιατρος του ειπε οτι καταρχην οι ακτινογραφιες δεν ειναι σωστες, οτι ο σκυλος του δεν εχει με τιποτα δυσπλασια Ε και οτι εχει D με πιθανοτητες αν βγουν σωστες ακτινογραφιες να εχει και C...εμεις αυτο ξερουμε απο την τακτικη επικοινωνια που ειχαμε μαζι του εως και την εκθεση της DIANA
Θα σου απαντησω αναλογα, ΑΝ δεν ειχε δυσπλασια ο Solo , το πιο πιθανο ηταν να ειμασταν παρεα στην εκθεση του Κοε που ερχετε και να καναμε χαβαλε, ενω τωρα δεν προκειτε ουτε να μιλησουμε,αλλα ουτε και να ξαναμιλησουμε στο μελλον.Αν εγραφα "να συνεχισετε να αγαπατε τα σκυλια σας" θα σε βολευε καλυτερα? Αν αντι"να καταστρεφετε τα σκυλια σας", εγραφα " μην τα κρινετε συνεχεια με βαση τα τυπικοτερα δειγματα της φυλης και μην τα λυπαστε γι αυτο που ειναι γιατι τους το περνατε και δεν νιωθουν καλα ουτε αυτα ουτε εσεις" θα σου φαινομουν πιο συμπαθης??
Σου απαντησα και πριν που το ξαναειπες αυτο, οτι δεν ειναι μηνας και ειναι αρκετος καιρος πριν!Σοβαρα??? Εσυ θα ξαναεπαιρνες σκυλο απο εμας μεχρι πριν ενα μηνα απ'οσα ελεγες στο τηλεφωνο...δεν το πιστεψαμε εννοειται ουτε στιγμη... και τωρα δεν μας ξαναμιλας επειδη ο Σολο εχει δυσπλασια???
Δεν ηθελες ενδιαφερον εσυ, ηθελες οπως βλεπω και εδω διαβαζοντας τα ποστ σου, να λυπουνται ολοι μαζι με σενα για την κατασταση του σκυλου σου... δεν λυνει το προβλημα του ομως αυτο, στο ξαναλεω..Σου απαντησα και πριν που το ξαναειπες αυτο, οτι δεν ειναι μηνας και ειναι αρκετος καιρος πριν!
Αν δεν σου κανει ο λογος αυτος, τι να πω!
Με ταραξατε στο ενδιαφερον τοσο καιρο και για αυτο θα σου φαινετε περιεργο, εε? (ειρωνικα μιλαω)
Kαλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν σκυλια αυτης της φυλης με μηδενικο βαθμο δυσπλασιας, και τι μπορει να περιμενουμε στο μελλον για αυτη τη φυλη αν αναπαραγονται σκυλια με εως και D βαθμο.Οι ομιλοι φυλης λοιπον του μπουλμαστιφ ανα την Ευρωπη, επιτρεπουν στα δειγματα της φυλης να ζευγαρωνουν μεχρι βαθμου δυσπλασιας ισχυων D και αγκωνα 2.
Τελευταιο ποστΔεν ηθελες ενδιαφερον εσυ, ηθελες οπως βλεπω και εδω διαβαζοντας τα ποστ σου, να λυπουνται ολοι μαζι με σενα για την κατασταση του σκυλου σου... δεν λυνει το προβλημα του ομως αυτο, στο ξαναλεω..
1. Εγώ δε σου ζήτησα μια απάντηση για το σκύλο του JohnK με εκτροφέα το Solco που πήγες για άλλη μια φορά να το στοχεύσεις εκεί, μίλησα για ένα τυχαίο εκτροφικό κουτάβι που αγοράστηκε από έναν άσχετο (Solco μην παρεξηγηθείς πρώτον γιατί δεν αναφέρομαι σε 'σενα και δεύτερον γιατί το άσχετος δεν αφορά τις γνώσεις αλλά αποκλειστικά και μόνο ότι είναι διάφορος από 'σενα) εκτροφέα σε μια οποιαδήποτε περιοχή, μιας οποιασδήποτε χώρας. Αυτό το σκυλί το βγάζει βόλτα το αφεντικό του που ποτέ ξανά δεν έχει ακούσει τον όρο ''φοβικό'' και νομίζει τη συμπεριφορά φυσιολογική και ο σκύλος μουντάρει κάποιον τότε τί έχεις να πεις και ποιόν θα τρέξεις να υπερασπιστείς;ricos άσε με να ξέρω εγώ ποιος είμαι!!
Grifos.. όντως φιλε μου είμαστε πλέον η πιο άσχετη για το λόγο αυτό δεν ασχολούμαι πλέον.
και για οποιον είπε ότι τα "περιμπλεκο" δεν θυμάμαι ποιος, να ξαναπώ ακόμα μια φορα,ότι,το μονο που είπα είναι ο κύριος γιάννης είχε πει αλλα ΤΌΤΕ και αλλα ΣΉΜΕΡΑ,έγινε κατανοητό???
και που ξέρω εγώ ότι το σκυλί του κυριου Γιάννη δεν κοινωνικοποιήθηκε σωστά??
και εμενα το σκυλί μου δεν έχει ξαναδεί ποτε του αμάξια και θορύβους της πόλης, και "γιαφτο" το παο κάθε μέρα εκεί,αν το αφήσω εδώ στην εξοχη που μένω πάντα φοβικό θα είναι.na κατηγορήσω την εκτροφέα μου ότι το μαλινουά μου είναι φοβικό?τέλος επειδή έχω βαρεθεί τις αθλιότητες και ότι άλλο λέγεται για τους εκτροφείς, γνωστούς μου συντοπίτες μου.δεν ασχολούμαι πλέον με το θέμα και δεν θέλω να πάρο και απάντηση προς τος μέρος μου..
Ποσο πιθανο και εφικτο σου φαινεται αυτο???.......Δεν ήταν υποχρέωση σου να ξέρεις τα ΠΑΝΤΑ για τη φυλή που εκτρέφεις;