Ζaira - Α Μalandra De Rua

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δεν ξέρω πώς είναι το τραύμα, αλλά έχεις δει αυτα που βάζουν για τους κάλους που έχουν τρυπα στη μέση; Μπορείς να μπατάρεις καλά το πόδι και από έξω να βάλεις το παντ αυτό, να ξανακολήσεις με ταινία και να της βάλεις καλτσάκι.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
WELCOME TO REAL LIFE
Η ημερα των συμπτωσεων..

στο αμαξι παιδια καηκε η φλαντζα.. και σου ειναι η δικια σου πανω κατω Κυψελω - Αγιο με τα ποδια, συνοδεια τα σκυλια αριστερα και δεξια για περπατημα μια χαρα.. οτι πρεπει!

18.00 ωρα βαρεμαρας.. μαγαζι
τα σκυλια αραχτα ξαπλα στα πατωματα, εγω χαζευω στο ιντερνετ κτλ κτλ...
ειναι 3 παιδια που εχουν παρκαρει απ'εξω και το αμαξι εχει μεινει απο μπαταρια.. τα παιδια σπρωχνουν.. γελανε ..σπρωχνουν.. που να ξεπαρκαρεις στην Βοδα..
βλεπω τα σκυλια κοβουν κινηση.. ο Σαγκα, πιο τσιτωμενος.. η Ζαιρα μπλαζε και σοβαρη..
(χμμμ..) μολις ξεκουβαλαν το αμαξι, λεω στο Σαγκα προσεχε και σηκωνεται παει στην πορτα με μοικανα του... η Ζαιρα μπλαζε και σοβαρη...

τελος παντων.. το βαζουν μπορστα, ερχονται και 3 φιλες τους αρχιζουν τα χαχανα αυτες.. και κανει ενας για πλακα οτι παει να χτυπησει μια κοπελα.. και φιλε πεταγεται η Ζαιρα με ολη την μοικανα και την δυναμη που εχει ντου στην πορτα σε αυτον.. (μην ανυσηχησει κανεις, ηταν παντα κλειστη)

εγω με το στομα ανοιχτο.. τι εγινε ρε παιδια.. ?

πωωωπω και παιρνω μια χαρα!!
γιατι?.. γιατι μιλαμε για μια σκυλα που εχει πλρηρωσει πολλα πολλα μου λαθη, και ομως δεν με εχει απογοητευσει ουτε μια φορα!! ! μα ουτε μια!
την καμαρωνω πιο πολυ απο τον αλλο.. γιατι εγω δεν της εμαθα τιποτα, αυτη με εμαθε τελικα τα παντα.

περιστατικο 2ο... Η συμπτωση. (και η τρομαρα)

εχει παει αργαμιση, εχω αρχισει να μαζευω σιγα σιγα και τα σκυλια ειναι στην θεση τους, στο πισω δωματιακι και περιμενουν.. Ακουω την πορτα να ανοιγει .. αλλα δεν γυρναω αμεσως....σημειωστε, ποτε ξανα! Εχει μπει μεσα ο παρανοικος ο ιδιος.. παιδια μου κοπηκαν τα γονατα! Μαλλον ξενος.. και λεω μαλλον γιατι δεν καταλαβα αν ηταν σκουρος η βρωμικος με γενεια, με μια κουβερτα ως το κεφαλι σαν κουκουλα, με ρουχα αλλοπαρμενα και βρωμικα... και βλεμμα του τρελου! να πεθανω τωρα!
Μπορει υπο αλλες συνθηκες.. να του εδινα και κατι και να ελεγα κριμα , εκει και τοτε δεν υπηρχαν. Τον κοιταω και βλεπω να γυαλιζει το ματι του. Σκεφτομαι.. κολοσκυλο οτι εμαθες αν εμαθες δειχτο τωρα... του λεω με ολη μου την πιστη και βγαινει ο Σγκα μπροστα μου γρλιζοντας .. και βλεπω οτι ο τυπος δεν μασαει.. (Ωχ! παναγια μου!! ) και πιανω το Σαγκα απο τον οδηγο, ευτυχως ειναι αναποσπαστο κοματι απο πανω του, και επισης ξερω οτι κατι τετοιο θα τον φορτωνε πιο πολυ.. ομως ο τρελος εκει.. και πεταγεται η Ζαιρα με λυσσα μπροστα τσιτωνει και ο Σαγκα στα σοβαρα.. ο επισκετης κανει ενα σαλτο εξω απ την πορτα.. και τα σκυλια γαυγιζουν..
Και ομως παιδια ο τυπος δεν εφευγε! καθοταν εξω απο την πορτα..
Η ταν η επι τας ... την πορτα μου.. και κανω να ανοιξω την πορτα στα σκυλια.. ε και επιτελους εφυγε...

Την καμαρωνω! Ειναι μια σκυλα που σε πολλους δεν γεμιζει το ματι που λεμε, ολοι καταπανω στον αλλο.. ομως η διαφορα τους ειναι , κατ'εμε παντα , οτι τον Σαγκα λιγο πολυ τον διαπαιδαγωγησαμε , για ολα, ακομα για το πως να φερεται .. καλα , εκει χανει λιγο.. του αφηνουμε την προσωπικη του πινελια .. Η Αλλη ομως! Η αλλη, ειναι απο μονη της.. εγινε απο μονη της.. ηθελε να μαθει και να με μαθει και ολα..
Εγω το μονο που εκανα ειναι να μην την αποχωριζομαι. Tα υπολοιπα τα κανει αυτη για μενα :)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Κυρά κι αρχόντισσα η Ζαϊρα σου....
Μπορεί ο Σάγκα να είναι ο "κράχτης", αλλά αυτή τελικά η ήρεμη δύναμη...

Πολλές πολλές καλημέρες...:)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Χτες τα καλα κοματια του κρεατος τα εφαγε η μικρα!
και επρεπε να δεις το υφος που ειχε μετα!.. με κοιταζε ξανα με ηρεμια... σε στυλ "τι το παιδευεις? αφου υπαρχω εγω.." τςςςς!!

και η αληθεια ειναι οτι παιδια, ποτε ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εχει αγριεψει σε ανθρωπο... η μοναδικη και πρωτη φορα που την ειδαμε να κανει επιδειξη ηταν οταν ειχε ερθει ο Μαρκος να κανει το πρωτο μαθημα στο Σαγκα... μονο τοτε... πολυ επιδεικτικα , σηκωθηκε στα 2 ποδια τσιτωσε την μοικανα και δεν τον αφησε να μπει σπιτι... (????????????) παλι κοιταχτηκαμε.. τι εγινε ρε παιδια?
Ηταν σαν να σου λεγε... αφου ειμαι εγω εδω.. εσενα δεν σε χρειαζομαστε...
οταν μετα εκανε τα μαθηματα ο Σαγκα, ηταν και αυτη παρουσα , αλλα ποτε δεν συμετειχε.. μονο κοιταζε..

Αχ ζαιρα μου γλυκεια!! χωρις εσενα πουθενα!

Τελικα κατεληξα.. που εχω ξανακαταληξει , οταν ειμαι στις μαυρες μου, ειναι και αυτη, οταν ειμαι χαρουμενη ειναι και αυτη.. ειναι τοσο μεγαλη η ταυτιση μας.. που αντλουμε δυναμη η μια απο την αλλη.. δεν θελω να σκεφτομαι πως θα ηταν χωρις αυτη την μουρη.

Ασε.. γιατι σημερα μου σφυριξαν οτι ειχε ερθει ενας απο την ΔΕΗ , και θυμήθηκα την τελευταια δοση του διακανονισμου... που ειχα εντελως ξεχασει την ημερομηνια.... και μου ειχε πει ο τυπος, στο διακανονισμο δεν αστειευονται .. αν ληξει, την επομενη να περιμενεις να σου ερθουν..
Δεν μπαινει κανεις σημερα! ._ αν δω κανενα με καλωδια και φορμα.. η εντολη ειναι ΔΕΗΗΗΗΗΗ!!!! :D

Last edited: