Ζaira - Α Μalandra De Rua

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Κουκλάρα! Καλά κάνεις και είσαι περήφανη για την κόρη σου! Και ποιος δεν θα ήταν περήφανος!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καταπληκτική είναι !!! :fan: Δεν έχω λόγια ... Σπάνιο πλάσμα. Θησαυρός με όλη την σημασία της λέξεως. *agapoylas* Να την χαίρεσαι πολλά πολλά πολλά χρόνια (όπως και τον Σάγκα) !!! :D:D:D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλα.....Κουκλαρα ειναι, και τα χρωματα της, τι να πω....να σου ζησουν τα σκυλουνια σου!!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εχω καιρο να γραψω για το κοριτσακι μου.... και τωρα θα σας γραψω γιατι ειμαι ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ!!
Την παρασκευη που περασε πατησε πανω σε μια τρεχαλα ενα σπασμενο μπουκαλι μπυρας :( :( :(
ανοιξε το ποδαρακι της σαν μπανανοφλουδα!!
Ποταμι το αιμα!
φρικαραμε!
ολο το δαχτυλο απο κατω ανοιξε, σαν καπακι, κρεμεται απο ενα πολυ μικρο κοματι...

εχω ξενερωσει απιστευτα!
δεν παιρνει ραματα :( , το χειροτερο ειναι που πρεπει να της αλλαζω τις γαζες καθε 2 μερες και γινεται στο σπιτι το ελα να δεις.. κλαιει αυτη, με κοιταει μεσα στα ματια, κλαιω και εγω!! μονο τοτε , κατα τα αλλα η μικρη μου ποναει και δεν διαμαρτυρεται καθολου... προσπαθησα να της πω να παει στην βεραντα να κανει την αναγκη της.. αλλα τιποτα...
την κατεβαζω στο παρκο, παει κανει οτι ειναι να κανει και μετα ερχεται και με κοιταει σαν λεει οκ.. παμε πανω τωρα..

ο γιατρος ειπε θα αργησει λιγο να "γιαννει" :(

εχει μαυρισει η καρδια μου!!! εγω που δεν ειδα τα κολογυαλια!!!!!!! γαμωτο!!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Περαστικα της!!
Το εχουμε παθει πολλες φορες και οντως αργει να περασει.
Παντως η helixderm κανει φοβερη δουλεια.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ευχαριστω yasemin μου!!!
για λεγε, για λεγε...
εγω της πλενω με οξυζενε , μετα βαζω terramicyn spay ( ειναι μπλε αυτο το spray) μετα απο πανω γαζα fucidin , μετα γαζα αποστειρωμενη.. και μετα το δενω με επιδεσμο...
βασικα ολα αυτα τα κανει η αδερφη μου που ειναι νοσηλευτρια.. εγω οσον αφορα τα δικα μου ζωα.. ειμαι μεγααααλη κοτα!

αυτο που λες εσυ ποιο ειναι? .. για πες.. δεν το γνωριζω..

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Πρωτα οξυζενε οπως κανεις και μετα αυτη τη κρεμα.
Ανθρωπινη ειναι σε φαρμακειο θα την βρεις.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
:(

... βεβαια τωρα εδω που τα λεμε.. το εχει λιγο εκμεταλευτει η κιουρια.. αλλα χαλαλι της!! για αυτην τα παντα ολα!!
αυτη να ναι καλα!!

εχει και τις επισκεψεις της.. :)

και οταν παμε και της λεμε "Ζαιρακι τι εγινε ? ολα καλα?" αυτη σκυβει και γλυφει το πατουσακι της ... "μμμ.. κοιτα το ποδαρακι μου" και γυρναει ανασκελα για χαδια... mmm... :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ε μωρέ πονάει η καημενούλα!!!!!:love:
Περαστικά σας! Αλλά και λίγο παραπονάκι :rolleyes: να την προσέξεις με όλα τα τρελοκομεία που της κουβαλάς κάθε τόσο! Θα πάρει το αίμα της πίσω!:cool:

Kikh21

Member
27 Νοεμβρίου 2011
12
0
Αχχχ η ψυχούλα η όμορφη...Περαστικούλια σας κορίτσια!!!

Κουκλάρα απίστευτη πάντως,φτού-φτού!!