Ζaira - Α Μalandra De Rua

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Για να μη λετε.. οτι μιλαω συνεχεια για τον γιο.. ιδου η κορη μου.. ο θησαυρος μου και υπερ ανω ολων.. η δασκαλα μου!!

ΟΝΟΜΑ : Ζαιρα - Α Μalandra De Rua (αυτη που εχει την αλητεια του δρομου)
[FONT=&quot]ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 04 / 2006 [/FONT]
[FONT=&quot]ΥΨΟΣ: 57 εκ.[/FONT]
[FONT=&quot]ΒΑΡΟΣ:22 kg (περιπου)[/FONT]
[FONT=&quot]ΧΡΩΜΑ : brindle .. (φυσικα!)[/FONT]
[FONT=&quot]ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ : ολες!! :p:p[/FONT]
ΦΥΛΗ : ουουου!! πολλες!! παλλα μας ειπαν δεν πιστευουμε κανεναν... ειναι μονη της μια.
ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ : .. πλατεια Αγιας Σοφιας.. Ν.Ψυχικο

( :D σωστη?? )

Φωτο.. (μπορει να υπαρχουν και κανα2 στο αλμπουμ.. αλλα δεν πειραζει :p )

DSC00568..jpg
ζαιρα ΙΙ..jpg
ζαιρα IV..jpg ζαιρα V..jpg
ζαιρα ΙΙΙ..jpg

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ :
Πραγματικα .. δεν χωραει σε μια παραγραφο και δεν περιγραφεται με λεξεις..ειναι θησαυρος.

Καλοσυνατη και πολυ φιλικη.. αριστα κοινωνικοποιημενη και αφοβη. Ξερει πως να φερθει σε ανθρωπους με απολυτη ευγενεια και χαρουμενα και σε σκυλια ακομα και αν βρεθει αντιμετωπη με ολοκληρη αγελη αδεσποτων θα παει να γνωριστει .. και ποτε δεν εχω ανυσηχησει οτι θα παθει κατι.. ειναι παιδι του δρομου και ξερει τους νομους του...
Δεν κανει πισω και δεν φοβαται.
Τρομερα ευλιγιστη (την φωναζουμε κατσικι) ανεβαινει οπου της πεις, βουνα, δεντρα δεν την νοιαζει.. Πολυ καλη κολυμβητρια.. κανουμε διπλα διπλα κολυμπι .. ακουραστη.
Λατρευει το περπατημα και την πεζοπορια... μπαινει παντου αφοβα.. ο ηλεκτρικος ειναι το αγαπημενο της μεσο .
Ειναι watchdog που λεμε.. αλλα ποτε με κακια... μονο μας ειδοποιει για το ποιος ειναι που... εμας και τον Σαγκα που ασχολειται με τα ξυλα του.
Εχει μεγαλωσει αρκετα κουταβια - οχι δικα της φυσικα. και ειναι πολυ καλη δασκαλα.. συνεργατης στην εκπαιδευση αλλων.

Η εκπαιδευση της ηταν παιχνιδακι.. ειναι που λεμε το σκυλι στροφαρει . Υψηλη αντιληψη καταστασεων και αμεση ανταποκριση.
Πιθανοτατα γιατι δεν την αποχωριζομαι σχεδον ποτε.. εχει πολλες εμπειριες , ειναι το δεξι μου χερι και ειναι παντα μαζι μου... ποτε δεν φοραει οδηγο (σχεδον ποτε) και ειναι παντα διπλα μου.
Αγαπαει πολυ τον ανθρωπο .. αν επρεπε να διαλεξω μια φραση θα ηταν "πιστη καρδια" .
Παρολαυτα μπορει να ειναι ψηλομυτα, περηφανη και ΠΟΛΥ , μα ΠΟΛΥ ευαισθητη...
Σαν "εξυπνη" ειναι και μεγααααλο θεατρο.. δεν γουσταρει τον κτηνιατρο.

Ξερω παντα οπου και αν ειμαι .. το νου της ειναι σε μενα, που θα παω.. τι θα κανω... το βλεμμα της δεν ξεκολαει.. Υπακουη με ολη την σημασια της λεξεως.

Το ελατωμα της ειναι ενα και μοναδικο.... το φαι... ζητιανα φαγητου.. λιωνει.. και το χειροτερο ειναι οτι τρωει ο,τι βρει.. ακομα και στην εκπαιδευση - οπου φεραμε επαγγελματια.. αρνηθηκε για μοναδικη φορα να συνεργαστει.. οποιο τροπο και να δοκιμασαμε... στραβωνε.. και γυρναγε σπιτι.
Μαλλον βιωματα.. φαι=επιβιωση.

αυτα.. τα ολιγα...

εν κατακλειδι, ειναι πραγματικα το αλλο μου μισο.. με εμαθε πραγματα οχι μονο για σκυλια .. ακομα και για τον ιδιο μου τον εαυτο.
την λατρευω! ειναι ο θησαυρος μου!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το καλύτερο κορίτσι του εκτροφείου πήρες.:) Άψογο δείγμα και τι χρώματα !!!!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Κουκλιτσα και πανεξυπνη!!!!!

Να μαθεις το Σαγκα να της τραγουδαει το...Zαιρα θαρθω να σε κλεψω.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Να την χαιρεσαι! Πολυ ιδιαιτερη σκυλα... :)
Και οταν ειναι να ζευγαρωσει...με του Λαυρεντη, που ειναι και ιδια αποχρωση!!!:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Να την χαίρεσαι την ομορφιά σου Κasi, ο σκύλος αγαπιέται με τον χαρακτήρα του τελικά και όχι με την εμφάνισή του και τα pedigree του, εγώ την Λούση μου δεν θα την άλλαζα με όλα τα pedigree του κόσμου, ο μικρός μου που καλής οικογενείας :p ελπίζω να γίνει ένας πολύτιμος σκύλος όπως η Λούση μου!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Nα το χαιρεστε το κοριτσακι σας!! Ειναι κουκλα μεσα και εξω:D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Να σου ζήσει! Είναι υπέροχη!
Και η παρουσίασή σου γι`αυτήν δείχνει πόσο την αγαπάς :)