Συμφωνώ με Κάνγκο.... να συνηθίζει το μάτι σιγά σιγά..... εστω και μόνο για το γεγονός ότι είναι μαυρα!!!
Mακάρι να έμπαιναν.... αλλά μάλλον δεν τους φαίνονται εξίσου όμορφα/ελκυστικά..... ούτε και μπορούμε να έχουμε και πολλές πολλές απαιτήσεις.... ας συνηθίσει σιγά σιγά το μάτι του κόσμου να βλέπει μωρά δίπλα σε μεγάλους μαύρους σκύλους (οτι κι αν είναι αυτοι.... ροτ, μολοσοι, κοπράκια.... δεν έχει μεγάλη σημασία σ'αυτή τη φάση) και προχωράμε αργότερα και παραπέρα.Με την ίδια λογική με τα πιτ και τα ροτάκια να μπουν τα μαύρα σκυλάκια, ή τα εντελώς κοπράκια, ή τα ανάπηρα.
Δεν διαφωνούμε..όταν ένας σκηνοθέτης έχει στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο στήσιμο, και δουλεύει για την προώθηση ενός προϊόντος, δε θέλει να κάνει την "φιλοζωική καινοτομία" μέσα από το διαφημιστικό του, αλλά να φτιάξει μία τόσο εκλυστική διαφήμιση που να περάσει το προϊόν μέσα στην καταναλωτική συνείδηση του υποψήφιου πελάτη και τελικά η επιλογή την κρίσιμη αγοραστική στιγμή από υποσυνείδητη να γίνει συνειδητή.
Mα δεν ειπώθηκε πουθενά κάτι τέτοιο..Το πώς το βλέπουμε εμείς και όλοι "εμείς" που ασχολούμαστε με τα ζώα και έχουμε μία πιο "φιλόζωη" ματιά με κοινωνικό μήνυμα και αίσθηση απενεοχοποίησης των "μαύρων κοινωνικών προβάτων" δε σημαίνει ότι ισχύει και στον πραγματικό χώρο της δουλειάς.
Υπάρχει ήδη ένα σενάριο.., δεν το διαπραγματευόμαστε εμεις..Φυσικά δε λέω, σίγουρα υπάρχουν και σκηνοθέτες και team που θέλουν να μπουν σε όλο αυτό το 'trip'άκι, αλλά δεν είναι η κοινή και "αναμενόμενη" πλειοψηφία.
Με την ίδια λογική με τα πιτ και τα ροτάκια να μπουν τα μαύρα σκυλάκια, ή τα εντελώς κοπράκια, ή τα ανάπηρα.
Έλα βρεΞέχασα να σας πω... τις προάλλες ήρθε ένας ηλεκτρολόγος να μου φτιάξει κάτι, και δεν έμπαινε λέει στο σπίτι αν δεν κλείδωνα το σκύλο σε άλλο δωμάτιο!!! Βρε καλέ μου του λέω, αυτός δεν πειράζει ούτε μύγα..... (και πράγματι ο κακομοίρης είχε χωθει σε μια γωνία και δεν έβγαζε μιλιά....), τίποτα... αναγκάστηκα να κλεισω το σκύλο αλλού για να μπει μέσα ο π@π@ρας.....
Eίμαι σίγουρη οτι αν ήταν βερικοκί κανισάκι ο Γκογκόλ δε θα είχε την ίδια αντίδραση ο τυπάς.....Έλα βρε
Προφανώς ο άνθρωπος είχε φοβία... Αυτό πρέπει να το σεβόμαστε... Άλλο οι καλεσμένοι μας, που μη σώσουν κι έρθουν αν δε θέλουν το σκυλί μας, άλλο ο εργαζόμενος που μπορεί να φοβάται τα σκυλιά. Ούτε οι κατσαρίδες είναι επικίνδυνες, αλλά αν πήγαινα σε σπίτι με κατοικίδια κατσαρίδα θα ζητούσα απ' τον ιδιοκτήτη της να την κλείσει κάπου
Εγώ δεν είμαι και τόσο βέβαιη για αυτό. Η φοβία είναι φοβία!Eίμαι σίγουρη οτι αν ήταν βερικοκί κανισάκι ο Γκογκόλ δε θα είχε την ίδια αντίδραση ο τυπάς.....
Εγω θα συμφωνησω με την Πηγη.Εγώ δεν είμαι και τόσο βέβαιη για αυτό. Η φοβία είναι φοβία!
Eίμαι σίγουρη οτι αν ήταν βερικοκί κανισάκι ο Γκογκόλ δε θα είχε την ίδια αντίδραση ο τυπάς.....
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν έβλεπε πχ ένα μαλτεζάκι με ροζ κοκαλλάκι, δε θα μου ζήταγε να το κλειδώσω.....
ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
& ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
Την Παρασκευη(χθες), το απογευμα,μετα απο ενα meeting,αποφασιστικε οτι εαν κανουμε το γυρισμα με οχι καλα εκπαιδευμενο σκυλι θα ειναι μολοσσος Δανος (με την προϋποθεση οτι θα καθεται στο πλανο χωρις να ειναι δεμενος) ή με πληρως εκπαιδευμενο (που τους επεισα οτι πρεπει να ειναι Rot.μια & διαπιστωσα οτι ειναι αρκετα τα εκπαιδευμενα Rot.που θα μπορουσαν να παιξουν.)Η οριστικη αποφαση θα παρθει στις 20/7/09 & ημερα γυρισματος θα ειναι η 22/7/09 ...Θεου θελοντος & καιρου επιτρεποντος
Ευχαριστω και παλι