Ζητείται σκύλος για διαφήμιση

vag

Active Member
1 Οκτωβρίου 2008
37
0
Αθήνα
Nαι δεν διαφωνώ..
Aπλά από την περιγραφή της σκηνής μου βγάζει ένα σκυλι με ενέργεια..
Δεν μπορεί τώρα να μιλάει για ένα αγγλικό bulldog..
Πως θα πηδήξει καλά καλά το αγγλικό bulldog..?
Ενα terrier εκπαιδευμένο πιστεύω θα το βγάλει πολύ φυσικά αυτήν την σκηνη..

Έχω δει σκηνές από ξένες ταινίες πως γυρίζονται και πάντα παίζουν μαζί εκπαιδευτές και τα σκυλιά είναι ηθοποιοί πεπειραμένοι..
Δεν ξέρω αν έχουμε εδώ τέτοια σκυλιά στην Ελλαδα..

Πάντως Κango1, αν δεις την Κασσάνδρα, πως παίζει η πηδά, τηρουμένων των αναλογιών για αγγλ. μπούλντογκ θα τα χάσεις.
Αν βέβαια παίζει και μάσα ούτε εμείς δεν το πιστεύουμε.
Γειά χαρά.
Υ.Γ. Δεν τη θέτουμε υποψήφια για το γύρισμα γιατί νομίζω οτι θα πάρουν τα μυαλά της αέρα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
To ξερω Βαγγελη μου το εχεις πει..;):)

Αλλα φαντασου τωρα σαν στορυ ενα αγγλικο μπουλτογκ..:p:D
Δεν ξερω εμενα μου φαινεται στο concept ενα σκυλι πιο ενεργητικο τυπου τερριερ..

Αλλα θα ειχε και γελιο τωρα που το λες η Κασσανδρα..

Μην κολας..
Θα μοιραζουμε αυτογραφα!!:p:p:D

Last edited:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
lakis....
1) molossos υπάρχει ( 3 ετών) αλλά μαύρος....:D
2)με παιδάκια όπως το περιγράφεις παίζει.... ειδικά αν φαίνεται και το μπαλλάκι...:D:D:D
3) πηδάει στον αέρα μέχρι 35-40 εκατοστά τα πόδια του από το έδαφος για να αρπάξει το μπαλάκι... όχι με εντολή...:D:D:D
4) δυστυχώς είμαστε πάτρα....:(:(:(:(:(
5) δουλεύω σε τοπικό κανάλι τηλεόρασης.....:D
6) αν αντί να πληρώσεις τον σκύλο... φορτώσεις τα πιτσιρίκια στ αυτοκίνητο... κι έρθεις πάτρα... σου βρίσκω μέρος για γύρισμα.... σκηνοθέτη, μοντάζ κάμερα και όλα αυτά φτηνότερα κατά πολύ από αθήνα..............
7) εγώ θέλω το κονέ μετα με την επιχείρηση για... τοπική διαφήμιση... :D

αχ.... η δοξα..... να δω το παιδι στην τιβι........ καμάρι μετά....
τι τραβάμε..... ( το χρήμα έρχεται μετά...:rolleyes:)

lakis

Active Member
27 Σεπτεμβρίου 2008
27
0
Artemis
Φιλε GRDANE το θεμα με τον σκυλο δεν ειναι,να βρω Δανο,αλλα οτι του σκηνοθετη του φαινεται μεγαλος & ετσι αναγκαστικα ψαχνω για ποιο μικροτερο.Η Πατρα ειναι πολυ ωραια,(εχω γυρισει εκει το κοκκινο jeep Daihatsu Terios που κατεβαινει τα σκαλια της οδου Πατραιων),αλλα ολα ειναι προγραμματισμενα να γινουν στην Αθηνα & μια και εισαι του χωρου οπως λες,ποιο ευκολα παει ο σκυλος στην Αθηνα,παρα ενα γυρισμα να στηθει απο την αρχη σε αλλο χωρο.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Eαν θέλετε επαγγελματίες - Σαντρίνα Βαλάτα και η καταπληκτική λαμπραντορίνα της Leslie

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εντάξυ ρε φίλε, αλλά το "μικρότερο απο δανός" δε λέει κάτι! Αν ερχόταν η chloe δηλαδή με το παιδί θα το πέρνατε???? Επίσης στην αρχή ανέφερες ράτσες με πλακουτσωτές μουσούδες! Ισχύει αυτό??
Αλλιώς έπρεπε να πειτε ζητείται σκύλος σκέτο!!:):)

billymicha

Member
29 Απριλίου 2009
9
0
Athens - Ioannina
Εδώ είμαστε βρε παιδιά, γιατί δεν φωνάζετε τόση ώρα? :):)
Ένα μπουλτεράκι νομίζω είναι ότι πρέπει, αν και το δύσκολο είναι να το κρατήσουμε στο έδαφος, κάνουμε όμως ΚΑΙ επιτόπιο ΚΑΙ σβούρα εναέρια, αφού σκέφτομαι να δηλώσουμε συμμετοχή στην ενόργανη στους Ολυμπιακούς... χα χα χα!!!

lakis

Active Member
27 Σεπτεμβρίου 2008
27
0
Artemis
Ρε φιλε, kopriti ,μαλλον δεν προσεξες οτι λεει,ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ και μαλλον δεν προσεξες οτι το αφηνω ανοιχτο για οποια αλλη ραστα,και μαλλον δεν προσεξες οτι λεει μικροτερο απο Δανο & οχι παρα μα παρα πολυ μικροτερο απο Δανο.Αν μπορεις να βοηθεισεις με καποιο τροπο ειναι καλοδεχουμενο,αν δεν μπορεις μην μπερδευεις και τους υπολοιπους.Καλημερα:)

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Ψαχνω καποια ρατσα συγκεκριμενη αρκει να μην ειναι μακρυτριχο,επειδη εχει ενα πλανο που κοιταζει ο σκυλος τον φακο λοξα και καπως ενοχα:cool:.
Ξέρεις πόσοι είναι διατεθημένοι να ξυρίσουν τις μουσούδες των σκύλων τους?

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Πω πω η ματαιοδοξια σε ολο της το μεγαλειοοοοοο!!!!:D:D:D:D

Παντως , εγω θα προτεινα ενα ημιαιμο....μην "κολλησει" η ρατσα οπως Λαμπρατορ,Γ.Π, Κολει και εχουμε μετα αδεσποτα καθαροαιμα!!!

Η' αλλιως βαλε καμια αγρεια ρατσα π.χ Ροτβαιλερ....(χε χε πολυ γελιο)!!!

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Συγνώμη, απλώς να πω κάτι που ειπώθηκε για τα ημίαιμα.
Ο σκύλος μου, κόπρος ο ελληνικός (ασχέτως αν εγώ τον λέω καταλανό Τσοπανόσκυλο γιατί με τέτοιο μοιάζει), πηδάει με εντολή "hop!" Επιτόποιο πηδηματάκι στα 30-40cm.
Δεν είναι δύσκολο να τη διδάξει κάποιος, ειδικά με κλίκερ, όλα μαθαίνονται.

Είναι και ξανθός, με ξανθό μάτι (κίτρινα, πολύ εκφραστικά)...

Το πρόβλημα για εμάς είναι τα... παιδάκια! χαχαχα... Το "voila η Ρόδος, voila και το πήδημα" το'χουμε.. το να παίξει όμως με παιδάκια άγνωστα, δεν το βλέπω. Παίζει μια χαρά και χαζοχαίρεται, αλλά δεν τον έχω τεστάρει ποτέ με 4-5 παιδάκια μαζί.

Επίσης, δύο σημαντικές ερωτήσεις, μιας και από γυρίσματα είμαι πανάσχετη.

Όλο το σποτάκι θα γυριστεί μονοκοπανιά, άρα πρέπει να το σκυλί να ξέρει τι θα κάνει εξαρχής? (δλδ "τώρα παίζουμε, τώρα πηδάω ψηλά?") Ή θα υπάρχει η δυνατότητα διαφορετικής λήψης το "τώρα παίζουμε με τα παιδάκια" και μετά το "πηδάμε ψηλά!"

Γιατί το δεύτερο είναι πιο εύκολο καθότι ο χειριστής μπορεί να στέκεται πιο μακριά, να δώσει την εντολή, το σκυλί να πηδήξει και η κάμερα να το πιάσει εκείνη την ώρα.
στην πρώτη, το σκυλί πρέπει να έχει μάθει όλον τον.. "ρόλο".

Ερώτηση τελευταία... σε τι.. έδαφος θα γίνει όλο αυτό? (πλακάκια? έξω? πλάκα πεζοδρομίου? μάρμαρα? χώμα?) (σε μάρμαρα πχ που γλιστράνε πολλά σκυλιά, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου δεν πηδάνε τόσο ψηλά γιατί φοβούνται) (έχει ήδη φάει μία τούμπα θεαματική που στην προσγείωση έσκασε με την πλάτη και έκτοτε το αποφεύγει, χαχαχα)

lakis

Active Member
27 Σεπτεμβρίου 2008
27
0
Artemis
kyveli Το Spot το τραβαμε πλανο-πλανο και με διακοπη μεσα στο πλανο (αν εχεις προσεξει,βλεπεις μια οικογενεια σε γενικο πλανο,την μαμα να λεει την ατακα της σε κοντινο,τον μπαμπα να κοιταζει μαζι με το παιδι την μαμα σε μεσαιο πλανο.Αυτο συμαινει οτι αυτο γυριστικε 3 φορες με τρεις διαφορετικους φακους,με οσες επαναληψεις θα χρειαστηκε για την καλη (σωστη )ληψη.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog