Ζητείται αγορά κλουβί CRATE

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
προσωπικά όχι αλλά γνωρίζω ανθρώπους που παραγγέλνουν συχνά και είναι ευχαριστημένοι,γι'αυτο και το προτίμησα (σε πολλά προϊοντα δεν έχει μεταφορικά, γρήγορη παράδοση, αξιοπιστία)
γενικά το amazon είναι μεγάλο site και δε το συμφέρει να ρισκάρει με ελλατωματικά προϊοντα

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
θα σου έλεγα το δεύτερο γιατι στην ουσία ειναι το ίδιο κλουβί απλά το δεύτερο έχει και λαβή απο πάνω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
I.Kyveli επειδη κι εγω αυτες τις μερες θα στειλω την παραγγελία μου στο αμαζον με αυτό το crate:Easipet Puppy Cage for Dog, 106 x 71 x 77 cm, Black: Amazon.co.uk: Pet Supplies

μπορεις να μου εξηγησεις το συλογισμο σου για να μην κάνω κάποιο λάθος; Επειδή αυτο που λες νομιζω οτι ισχύει μονο για το ebay.Οι περιπτωσεις που είπα παραπανω δεν αφορουμ σκυλοπροϊοντα αλλά ηλεκτρονικά είδη,ρούχα, παπούτσια,βιβλία και τέτοια πράγματα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
το ανέφερα γιατι είπες για τα μεταφορικά ενω στο amazon ειναι κάπου στα 6 δολλάρια, διαβασα και τις πρωτες σελιδες του θέματός σου και καταλαβα το πρόβλημά σου
Μηπως θα μπορούσες να πεις 2-3 καλές μάρκες ενδεικτικά για να μπορέσω να δω;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Δες το θέμα που έβαλα. Θα δεις καλής ποιότητας κρέιτ που μπορείς να αγοράσεις online.
Από κει και πέρα μάρκες δεν ξέρω εκτός από της trixie που όμως είναι πολύ ακριβά ενώ το πρώτο κρέιτ που είχα αγοράσει δεν ήταν γνωστής μάρκας αλλά είναι πολύ γερό και καλής ποιότητας. Δεν το είχα αγοράσει από κατάστημα όμως.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
παιδια θελω την βοήθεια σας ! θέλω να αγοράσω κρειτ για τον μουργο μου. γιατι το κλουβί που είχαμε δεν μας κανει μεγαλώσαμε. και το έχω αφήσει αρκετά και θέλω να του πάρω ένα. είδα αυτό της Salve που της πήραν και μπήκα στο σιτε να δω να παραγγείλω. θέλω να με βοηθήσετε να πάρω μεταλλικό κλουβί μεταφοράς η αυτό που λέει εκπαίδευσης ? ( http://www.pet4u.gr/Product/444/metalliko_kloybi_metaforas) (http://www.pet4u.gr/Product/3605/surmatina_kloubia_ekpaideusis__metaforas_me_duo_portes) και σε ποιεσ διαστάσεις??? ο σκύλος μου είναι 10 μηνών 3,5 κιλά ημίαιμο. ποιο μέγεθος να πάρω??

panoulis

Member
1 Ιανουαρίου 2012
20
0
E-interpet δες αυτο,θα του είναι άνετο και αρκετά μεγάλο για το μλεγεθός του μιας και δεν νομίζω να μεγαλώσει πολύ ακόμα,τουλάχιστον για το jack russell αυτό μου προτείνανε.παίρνεις και ένα μαξιλάρι για το ''ταψί'' από κάτω με 10 € και είναι άρχοντας..

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
το μεγεθος ειναι αυτο που σ εστειλες??? να ρωτησω και κατι αλλο εχουμε κρεβατακι μπορουμε να το βαλουμε μεσα η θελει στρωμα που να εφαρμοζει????

panoulis

Member
1 Ιανουαρίου 2012
20
0
61x46x48 είναι.κοίτα μπορείς να βάλεις το κρεβατάκι μέσα αλλά μπορεί να μην εφαρμόσει καλά.το στρώμα εγώ το πήρα 9,80 € και εφαρμόζει τέλεια μέσα,και του πετάς μέσα και το κρεβάτι του και είναι ακόμα πιο άρχοντας.επειδή όμως έχει αρκετές ποιότητες για το στρώμα από κάτω καλύτερα να το δεις και να το διαλέξεις από κοντά.σίγουρα όμως πάνω από το ταψί να στρώσεις κάτι,ή να το τυλίξεις με κανά σεντόνι για να μην γλιστράει και να μην κάνει και θόρυβο.όσο για τον αν έχει δύο πόρτες εμένα τουλάχιστον μου είπαν ότι χρειάζεται για το αυτοκίνητο κυρίως.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
καταλαβα!!! σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου. οσοι μπορείτε να βοηθήσετε δεκτό και ευχάριστω. πάντως στο πετ σοπ για αυτή την διάσταση 85 ευρω. πολλαααααα μου φάνηκαν

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
καταλαβα!!! σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου. οσοι μπορείτε να βοηθήσετε δεκτό και ευχάριστω. πάντως στο πετ σοπ για αυτή την διάσταση 85 ευρω. πολλαααααα μου φάνηκαν

Σου στελνω pm

panoulis

Member
1 Ιανουαρίου 2012
20
0
ΌΧΙ μην κάνεις το λάθος και το πάρεις από μεγάλες αλυσίδες πετ σοπ γιατί χτυπάνε πολύ τις τιμές.όσο και αν σου φαίνεται παραξενο ψαξε σε συνοικιακά και κυρίως σε αυτά τα δύι τα σιτε που είπαμε πιο πάνω.Επίσης μην μπεις καν στον κόπο να το ψάξεις από e-bay αγγλίας γιατί πολύ απλά για αυτό το μέγεθος που θέλουμε δεν μας συμφέρει καθόλου λόγω μεταφορικών.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
το πετ σοπ της γειτονιας μου χτυπαει στο κεφαλι ...80ευρω μ ζητησαν ..ελεος..ειδα τα σιτε αυτα! και μου εστειλε και η ghelly ενα παρομοιο θα δω απο ποιο θα παραγγειλω. απλα το μεγεθος με προβληματιζει!