Ζητείται αγορά κλουβί CRATE

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
πολλοί έχουν πάρει crate απο το ebay
το μέλος st3l1os πήρε 42" crate και πλήρωσε 87 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
Αν θέλεις υπάρχει και το amazon.co.uk το οποίο ορισμένα προϊόντα τα στέλνει χωρίς μεταφορικά.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
γκρέκο είναι ανάλογα με τα κυβικά που θα φτάσει το σκυλί σου στην ενηλικίωση, είναι άλλα σκυλιά πιο μεγάλα κι άλλα πιο μικρά, υπάρχει περίπτωση να σου κάνει και το 42αρι(και ο Στέλιος που ανέφερα πριν γερμανικό ποιμενικό έχει), αλλά αν έχεις χώρο για το 48αρι σίγουρα καλύτερα θα είναι, θα 'χει και παραπάνω χώρο το σκυλί
dorothy υπάρχουν διαστάσεις στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές και σου προτείνω να προτιμήσεις για να μη βρεθείς σε τέτοια κατάσταση, το ιδανικό μέγεθος είναι εκείνο που ο σκύλος μπορεί να σηκωθεί και να γυρίσει γύρω απο τον εαυτό του με άνεση.Οτιδήποτε μικρότερο θα τον περιορίζει πολυ και οτιδήποτε πολύ μεγαλύτερο ίσως να μην έχει σωστά αποτελέσματα στην εκμάθηση τουαλέτας.

dorothy

Active Member
20 Μαϊου 2012
41
0
50
Ερμιόνη Αργολίδας
Τώρα μπερδεύτηκα χεορότερα, Vas.
Θα πάρω ένα κουτάβι το οποίο μάλλον θα φτάσει τα 25-30 κιλά.
Αν πάρω τώρα σπιτάκι θα είναι λίγο μεγάλο έτσι δεν είναι;
Αναγκαστικά.
Εκτός εάν δεν πρέπει να πάρω ακόμα.
Πω πω, ούτε αν αγόραζα δικό μου δε θα είχα τόση έννοια (ευχάριστη έννοια)...

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
θα πάρεις ένα crate το οποίο να καλύπτει το σκυλί όταν θα φτάσει σε πλήρη ανάπτυξη(25-30 κιλά όπως λες). Καλύτερα να το εχεις στο σπίτι απο την πρώτη μέρα που θα μπει το κουτάβι σπίτι έτσι ώστε να συνηθίσει και να το βλέπει σαν τη φωλιά του (ποτέ δε το βάζουμε στο crate για τιμωρία, ποτέ ).
Θα του βάλεις ένα μεγάλο μαξιλάρι να καλύπτει όλο τον πάτο ώστε να μη λερώσει μέσα και θα δεις οτι μέσα σε ανύποπτο χρόνο θα είναι ακριβώς όσο πρέπει για το crate, θα γίνει σκύλαρος τόσο γρήγορα που δε θα καταλάβεις τίποτα.Η κουταβίσια ηλικία περνάει πολύ γρήγορα πάντα (δυστυχώς!)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
οχι δεν είμαι σίγουρη :p
δεν είχες αναφέρει κάτι για εξωτερικό χώρο πριν. Τα crate είναι για μέσα στο σπίτι.
Για τον κήπο θα πάρεις το γνωστό σκυλόσπιτο.

Γκρέκο

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
100
0
Πειραιάς
Vas επειδή από μικρό είναι θηριάκι θα πάρω το πιο μεγάλο!Μου χει πει και ο κτηνίατρος ότι θα περάσει τα 40kg..Καλύτερα να είναι μεγαλύτερο παρά μικρότερο και να μην τον βολεύει συμφωνείς;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ναι εννοείται αυτό! όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο.Αυτο που ηθελα να γράψω παραπάνω ήταν οτι πχ δε βάζεις ένα τσιουάουα σε 42αρι crate γιατι στην ουσία δε χρησιμεύει σαν crate αλλά σαν σκυλόπαρκο.

Γκρέκο

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
100
0
Πειραιάς
ναι εννοείται αυτό! όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο.Αυτο που ηθελα να γράψω παραπάνω ήταν οτι πχ δε βάζεις ένα τσιουάουα σε 42αρι crate γιατι στην ουσία δε χρησιμεύει σαν crate αλλά σαν σκυλόπαρκο.
Ωραία ευχαριστώ!Έχω αρχίσει να ψάχνω.

Γκρέκο

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
100
0
Πειραιάς
Μια χαρά είναι απλά έλεγα για e-bay μιας που έχω ξανά παραγγείλει κάτι.Το amazon δεν το γνωρίζω καλά.Ευχαριστώ πολύ πάντως vas!!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
δυστυχώς το ebay δε "το 'χω" γιατι δε το επισκέπτομαι συχνά.
ελπίζω να βρεις αυτο που ψάχνεις εύκολα!