Ζητείται άμεση φιλοξενία

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο σκυλί δεν προειδοποιούσε. Και τα δαγκώματά του ακόμα δεν ήταν προειδοποιητικά. Ακόμα έχω κάποια ψιλο-σημάδια. Η αλήθεια είναι ότι ήθελε να σε σκοτώσει απλά λόγω μεγέθος ήταν ακίνδυνο. Όμως αν δεν πάει κάποιος να το χαιδέψει δε θα του ορμήσει κιόλας και πλέον έχει μάθει να γρυλλίζει. Εγώ πάντως το λυπάμαι και φοβάμαι ότι θα φάει πάλι ξύλο στον δρόμο.

@Μάκης: Ευχαριστώ για την απάντηση.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεν προειδοποιουσε,εφοσον ηταν( ξανα και ξανα,μην το ξεχναμε) σε καινουργιο χωρο,με νεες ,αγνωστες συνθηκες,για μια ακομη φορα και ανθρωπους -σκυλια που το προσεγγιζαν ουσιαστικα με το ζορι...εαν ηταν στον δρομο,δεν θα ετρεχε κατα πανω σου να σε δαγκωσει :wink:
εχω γκριφο και ξερω τις δυνατοτητες του σαγονιου τους,και κακα τα ψεμματα τωρα,για ενα παιδι η ενα κουταβι μπορει να ειναι ισχυρα,αλλα για εμας,ειναι κωμωδια...
ειναι αποδεδειγμενο οτι εχει φαει ξυλο στο δρομο?
και για να μην φαει ξυλο,παμε και το σκοτωνουμε? :?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εσύ galazio που τα ξέρεις όλα αυτά ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σκυλί?

ήξερες πως συμπεριφερόταν πρίν?

ασχολήθηκες μαζί του από την στιγμή που μαζεύτηκε?

μήπως όλοι εσείς βάζετε τον εγωισμό σας ΠΑΝΩ από το καλό του συγκεκριμένο σκύλου?

εαν ήταν τραυματισμένο βαριά και καταδικασμένο θα το αφείνατε να πεθάνει αργά και βασανιστικά?

τώρα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ άρρωστο βαριά ΨΥΧΙΚΑ και ουσιαστικά ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ το αφήνετε ελυθέρο να

απειλήσει την σωματική ακεραιότητα κάποιου ανθρώπου ο οποίος θα το δει στον δρόμο και θα σκύψει να το χαιδέψει επειδή το λυπύθηκε ή του παιδιού που θα πάει να παίξει μαζί του στο πάρκο ή θα το πλησιάσει για να το ταίσει μέσα από το χέρι του ή να πάρει την μπάλα του που θα πάει δίπλα του.

εαν είναι τυχερό θα πεθάνει ακαριαία από κάποιο αυτοκίνητο που θα το χτυπήσει.

εαν όχι θα πεθάνει μέσα στο κρύο μέσα στον επόμενο χειμώνα από καλαζάρ , ερλίχια κλπ.

δεν θέλω να φανταστώ τι θα πάθει εαν δαγκώσει κάποιον από τα χέρια του.

Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτε ζωοφιλος.

γιατί????

δεν θέλω να με συγκρίνουν με αυτούς που το λένε

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ουτε εγω δηλωνω ζωοφιλη μακη και δεν καταλαβαινω τον λογο που μου απευθυνεσαι ετσι...
εσυ δηλαδη το ηξερες απο πριν το σκυλι ?γνωριζεις ολα αυτα που ρωτας εμενα?
εγω τουλαχιστον προτεινω ζωη και οχι θανατο και μπορει μια ζωη που υποφερει και βασανιζεται απο ασθενεια να μην την αφηνα να βασανιζεται(παλι εγωιστικο,γιατι δεν το επελεξε μονη,εγω το επιλεγω,γιατι εμενα ηρεμει η επιλογη αυτη και εαν θελεις το επεκτεινουμε κιολας δεν εχω προβλημα ) αλλα τους ψυχικα αρρωστους,εχω την εντυπωση οτι δεν τους σκοτωνουμε,μπορει να κανω και λαθος ...

η σωματικη ακεραιοτητα δεν απειλειται απο ενα γκριφον,τωρα οσο για τα παιδια μας,να μαθουμε και να τα μαθουμε να προσεχουν και να φυλαγονται,διοτι τετοιοι κινδυνοι υπαρχουν χιλιαδες εκει εξω..ακομη κι απο μια γατα,που θα του βγαλει το ματι εαν της πατησει κατα λαθος την ουρα.

ευχαριστω πολυ για τους απαξιωτικους χαρακτηρισμους που "βγαινουν" απο το μηνυμα σου.
συζητηση πιστευα οτι καναμε και οχι υποχρεωτικη ψηφοφορια με τετελεσμενο αποτελεσμα,που δεν σηκωνει αντιρρησεις.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
μήπως όλοι εσείς βάζετε τον εγωισμό σας ΠΑΝΩ από το καλό του συγκεκριμένο σκύλου?
To οποίο είναι ??????

Τα υπόλοιπα περί ερλίχια - καλααζάρ - αμάξι τα αφήνω ασχολίαστα ...

ΑΠΕΔΕΙΞΕ εσύ ότι θα δαγκώνει όντας αδέσποτο, και συμφωνώ με την ευθανασία κατευθείαν ...

Αλλιώς ... είμαι ΚΑΘΕΤΑ αντίθετος ...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
galazio

όχι ούτε πριν το ήξερα, ούτε έχω ασχοληθεί και από ότι δείχνει κακώς ασχολούμε.

η διαφορά μας είναι ότι εγώ προτείνω λύση σύμφωνα με αυτά που ακούω και εσύ σύμφωνα με αυτά που φαντάζεσε ότι έκανε πριν.

ο άνθρωπος που το πήρε σπίτι του και σχολήθεικε μαζί του έγραψε

Noela

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο σκυλί δεν προειδοποιούσε. Και τα δαγκώματά του ακόμα δεν ήταν προειδοποιητικά. Ακόμα έχω κάποια ψιλο-σημάδια. Η αλήθεια είναι ότι ήθελε να σε σκοτώσει απλά λόγω μεγέθος ήταν ακίνδυνο. Όμως αν δεν πάει κάποιος να το χαιδέψει δε θα του ορμήσει κιόλας και πλέον έχει μάθει να γρυλλίζει. Εγώ πάντως το λυπάμαι και φοβάμαι ότι θα φάει πάλι ξύλο στον δρόμο.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Στο κείμενό μου αναφέρομαι σε παρελθόντα χρόνο. Το σκυλί είχε σημειώσει σημαντική πρόοδο. Δε γνωρίζω πως είναι τώρα όμως μετά από 20 μέρες σε κλουβί.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
καταρχήν συγν'ωμη για τα quote από τον admin.

εαν δεν θέλετε σβήστε το.

Strays' help

Έχουμε τρομερό πρόβλημα με το σκυλάκι που σου είχα στείλει για να το βάλουμε σε αγγελία. Το κανίς... Κάναμε προσπάθειες να το δώσουμε σε διάφορες οικογένεις αλλά όλες το γύρισαν πίσω. Το δώσαμε μέχρι και σε μια γυναίκα που έχει κτήμα στην Κερατέα και έχει πάρα πολλά ζώα. Τον πήρε και μας φώναξε σήμερα το βράδυ να το πάρουμε πίσω. Το σκυλί δαγκώνει γιατί δεν είναι στειρωμένο και τα παίζει και δαγκώνει. Η κοπέλα που το φιλοξενεί της είπαν να του κάνει ευθανασία και το σκέφτεται γιατί κανείς δεν πρόκειται να το πάρει και δεν πρέπει να ξαναβγεί στον δρόμο
Χτες την έπεσε για 2η φορά στη Μπλού και δάγκωσε και δύο φορές τον Λέων. Μέχρι να καταφέρω να τον βουτήξω να τον βάλω κάτω μου έσκασε αρκετές καλές. Το σκυλάκι έχει κάνει ομολογουμένος πολύ μεγάλη πρόοδο με εμάς αλλά δεν δέχεται τα σκυλιά μας με τίποτα όσο κι αν του έχω δώσει να καταλάβει ότι είναι τελευταίος στην οικογένεια. Πρέπει να πάει να μείνει με έναν - το πολύ δύο ανθρώπους και όχι άλλα σκυλιά, τουλάχιστον όχι κουτάβια που δεν μπορούν να τον βάλουν στη θέση του.
Εγώ θεωρώ λάθος που τοπήρε με άλλα σκυλιά και με κουτάβι σπίτι..Βέβαια να ναι καλά που βοήθησε γιατί δεν υπήρχεχώρος,αλλά πρέπει να φύγει άμεσα.
ROTTIE

Κλειαννα, το σκυλί αυτό το πήραν διάφορες οικογένειες και αναγκάστηκαν να το γυρίσουν πίσω γιατί είναι άκρως επιθετικό και απρόβλεπτο!
Την κοπέλα που έχει αναλάβει το σκυλί τη γνωρίζω. Είναι επαγγελματίας εκπαιδεύτρια σκύλων και ξέρω πόσο πολύ αγαπά τα ζώα. Το ανέλαβε κάνοντας πραγματικά υπέρβαση (έχει ήδη δύο σκυλιά και μια γάτα), ελπίζοντας να το βοηθήσει.
Εάν παραιτείται της προσπάθειας, αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο είναι να αναλάβει άλλος το εγχείρημα…
lone wolf (εκπαιδεύτρια)

δεν έχω δει το συγκεκριμένο σκυλί δεν ξέρω τι πιθανότητες έχει, πάντως αν έχει τόσο μεγάλη επιθετικότητα με τα άλλα σκυλιά θα την έχει πάντα. Η οικογένεια που θα το πάρει θα πρέπει παντα να είναι σε εγρήγορση η ζωή με ένα τέτοιο σκυλί δεν θα είναι εύκολη. Αυτό που είναι άσχημο είναι ότι δάγκωσε την κοπέλα όταν προσπάθησε να το σταματήσει από το να δαγκώσει το άλλο σκυλί και αυτό θα ξαναγίνει!!! 100%
Strays' help

Ο σκύλος ήδη έχει ηρεμήσει,αλλά το πρόβημα είναι με αλλα σκυλιά,οπότε θα παει κάπου χωρίς αλλα ζώα.
Noela (εκπαιδευτής ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ)

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο σκυλί δεν προειδοποιούσε. Και τα δαγκώματά του ακόμα δεν ήταν προειδοποιητικά. Ακόμα έχω κάποια ψιλο-σημάδια. Η αλήθεια είναι ότι ήθελε να σε σκοτώσει απλά λόγω μεγέθος ήταν ακίνδυνο.
έχουμε ΜΙΑ περίπτωση προβληματικού σκυλιού.

βρέθηκε άνθρωπος επαγγελματίας να βοηθήσει κάνοντας υπέρβαση.

τα παράτησε γιατί ήταν αδύναρτο.

παρόλα αυτά συστήνει ότι με προυποθέσεις θα ζήσει κάπου (να είσαι πάντα στην τσίτα????????)

διαβάζοντας αυτά ΚΑΙ ΟΧΙ φαντάζόμενος πράγματα είπα ότι είπα .

ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ.

denis

δεν χρει'άζετε να σου αποδείξω ότι το σκυλί θα δαγκώσει.

εκπαιδευτής το θεωρεί δεδομένο.

εγώ περισσότερο από δεδομένο.

πιστεύω και άλλοι (αυτοί που έχουν γνώμη ΓΙΑ ΟΛΑ αλλά τώρα κάνουν τα κουνέλια)

galazio

τα περί
απαξιωτικους χαρακτηρισμους που "βγαινουν" απο το μηνυμα σου.
μόνο έκπληξη μου προξένησαν

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
ΜΑΚΗΣ said:
καταρχήν συγν'ωμη για τα quote από τον admin.
έχουμε ΜΙΑ περίπτωση προβληματικού σκυλιού.

βρέθηκε άνθρωπος επαγγελματίας να βοηθήσει κάνοντας υπέρβαση.

τα παράτησε γιατί ήταν αδύναρτο.

παρόλα αυτά συστήνει ότι με προυποθέσεις θα ζήσει κάπου (να είσαι πάντα στην τσίτα????????)
Πουθενά δεν έγραψα ότι τα παράτησα γιατί ήταν αδύνατο. Το σκυλί έπρεπε να φύγει από τον χώρο μου άμεσα γιατί περίμενα ένα ημίαιμο πιτμπουλάκι για φιλοξενία και εκπαίδευση και αυτό είχε κανονιστεί πριν έρθει το γκριφόν. Υπήρχε ημερομηνία λήξης στη φιλοξενία. Φυσικά και δε μπορώ να εγγυηθώ ότι δε θα ξαναδαγκώσει. Απλά πιστεύω ότι έχει ελπίδες για να συμβιώσει αρμονικά σε κατάλληλες συνθήκες. Εγώ δε θα δώσω τη σύμφωνη γνώμη μου για θανάτωση ενός υγιούς ζώου που κατά τη γνώμη μου δεν αποτελεί δημόσιο κίνδυνο.

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Να ρωτησω κατι εαν το γκριφον ηταν ενα Rottweiler πχ τι θα λεγατε?

Το καημενο το σκυλι θα ειναι παντα ετσι..
Η πρεπει να βρεθει καποιος που πραγματικα θελει να ασχολιθει και να μη εχει αλλα ζωα..
Δεν ξερω εαν καποιος θα ασχολιθει..
και οι οικογενεις που τον ξανα φεραν πισω..μπραβο τους..αλλος μπορουσε απλουστατα να τον παει στο βουνο και τελειωνε η δουλεια του εκει..η?

και εγω ειμαι εναντια θανατοση ενος υγεες ζωο αλλα το συγκεκριμενο μαλλον η πιθανοτητες του για μια καλη ζωη ειναι ελαχιστες..

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Noela said:
Εγώ δε θα δώσω τη σύμφωνη γνώμη μου για θανάτωση ενός υγιούς ζώου που κατά τη γνώμη μου δεν αποτελεί δημόσιο κίνδυνο.
Εγω την λεξη ευθανασια δεν την εχω στο λεξιλογιο μου και ουτε σαν ιδεα θελω να την σκεφτομαι αλλα κατα ποσο ειμαστε σιγουροι αν υιοθετησει ενας εργενης/ισσα το εν λογω σκυλι οπως λετε και εκει που το παει τη βολτιτσα του το πλησιασει ανθρωπος η'αλλο ζωντανο και δεν ορμησει να δαγκωσει και να αποτελεσει δημοσιο κινδυνο?η' θα πρεπει ο νεος ιδιοκτητης να βγαινει εξω με το σκυλο με την ψυχη στο στομα,εχοντας συνεχεια το νου του,με αγχος μη γινει κατι κτλ?γιατι αν φτασει σε σημειο να ξαναγινει μετα τελος.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ΜΑΚΗΣ said:
πιστεύω και άλλοι (αυτοί που έχουν γνώμη ΓΙΑ ΟΛΑ αλλά τώρα κάνουν τα κουνέλια)
Εγώ πάντως που έχω γνώμη για όλα, διότι ως γνωστόν είμαι παντογνώστρια και πάνσοφη :shock: :lol: , και τα κουνέλια δεν μου ταιριάζουν (με το χαρακτήρα που ‘χω :twisted: ), την άποψη μου για το θέμα την έχω γράψει ήδη.

ROTTIE said:
Κλειαννα, το σκυλί αυτό το πήραν διάφορες οικογένειες και αναγκάστηκαν να το γυρίσουν πίσω γιατί είναι άκρως επιθετικό και απρόβλεπτο!
Νομίζω ότι η λύση είμαι μια… Δυστυχώς…. :(
Συμφωνώ με το ΜΑΚΗ και την Κορινα για λόγους που έχουν ήδη αναφερθεί και αναλυθεί επαρκώς, κατά την ταπεινη μου γνωμη.
Από ‘κει και πέρα, ο καθένας καλά κάνει και έχει τα πιστεύω του. Η ουσια σε μια συζήτηση αντιφρονούντων είναι η επιχειρηματολογία και η τεκμηρίωση της θέσης μας και όχι κατ’ ανάγκη η προσπάθεια να πείσουμε τον συνομιλητή μας. :wink:

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Η noela όπως ήδη είπε δεν τα παράτησε γιατί ήταν αδύνατο αλλά για λόγους χώρου,άλλων ζώων κλπ.

Το σκυλί έχει σημειώσει πρόοδο και κάνει χαρες στο βοηθο του κτηνιάτρου που το φροντίζει.
Το ότι είναι ένα προβληματικό σκυλί δε το κάνει δολοφόνο.Ελπίζουμε ότι θα βρεθεί σπίτι με υπομονή και θα καλυτερεύσει.

Σίγουρα αν ήταν ροτβάιλερ θα ταν διαφορετικά γιατί θα ταν ένα σκυλί που θα μπορουσε να δημιουργήσει μεγαλύτερη ζημιά αν δαγκωνε.Αλλά ακόμα και σε τετοια πείπτωση παλι θα προσπαθούσαμε να βρουμε καποιον που να μπορει να τον παρει.

Για μένα είναι η πολύ υστατη λύση η ευθανασία και πραγματικά δεν ξέρω αν θα χω τη δύναμη να το κάνω ποτέ, και πλέον δεν την θεωρώ λυση γι αυτό το σκυλί.Μετά απο τοσο κόπο.

Παρεπιπτόντως,σήμερα στις 4 η υπεύθυνη της sapt έχει ραντεβού μ ενδιαφερόμεη για το κυριο κανίς-γκριφόν.good news!

Επίσης,falko το ''καημένο'' δε θα ναι για πάντα έτσι.Πολλά κακοποιημένα ζώα ξαναεμπιστεύτηκαν τους ανθρώπους με λίγη αγάπη.
Αλλά όταν αλλάζει κάθε 20 μερες σπίτια και κλουβιά,φυσικό είναι ακόμα να μην έχει αλλάξει.
Κάποιες σκύλες κατατρομαγμένες που είχα φιλοξενήσει κατά καιρούς για να πάνε για στείρωση,δαγκώνανε και δεν θελανε ανθρωπο από φοβο.Μετά απο 1 βδομάδα εδώ,με φαϊ,με χάδια κλπ πηγαίναμε βόλτα μαζί και τις είχα λυτές!
Δε λέω ότι είναι ίδια περίπτωση,αλλά δε μιλάμε και για κανένα φονικό σκυλί.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
φατσας,ο δολοφονος λευκος καρχαριας :lol:
κι εσυ μακη,τοσες σελιδες πριν,ησουν αδιευκρινιστος,σε παρακαλεσαν μαλιστα να πεις καθαρα την αποψη σου διοτι δεν την καταλαβαιναν(ουτε κι εγω σε καταλαβαινω σε αλλες συζητησεις,ωρες ωρες λεω ,"ειρωνευεται?μιλαει σοβαρα?κανει τον δικηγορο του διαβολου?τι?") και απαντησες οτι την εχεις πει ηδη ,αλλα μολις η μανδαμ γαλαζιο εξεφρασε αντιθετη αποψη (με επιχειρηματα και οχι με νιαου βρε γατουλα φιλοζωη κλανουλα :lol: )τοτε αποφασισες να την πεις την αποψη σου επιτελους,με μια λεξη και μαλιστα υπογραμμισμενη...
τι εγινε μακη?ανεβασες πιεση? :lol:
φολα εχει φαει σκυλι μου..καλαζαρ εχει περασει -με επιτυχια - σκυλι μου,σκυλι μου καποτε εφαγε ξυλο απο γειτονα,σκυλι φιλης το πατησε αυτοκινητο...δεν ειναι επιχειρηματα αυτα για την θανατωση ενος ζωου..
αφηστε το σκυλακι να βρει την τυχη του,οποια κι αν ειναι αυτη...εμεις μπλεχτηκαμε στα δοντια του(πςςςς,μπρρρρ)-ποδια του -ζωη του και του εχουμε πριξει αυτα που δεν εχει πλεον!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
LUNA07 said:
εκει που το παει τη βολτιτσα του το πλησιασει ανθρωπος η'αλλο ζωντανο και δεν ορμησει να δαγκωσει και να αποτελεσει δημοσιο κινδυνο?
Το ζώο στη βόλτα του ήταν μέσα στην τρελή χαρά . Δεν όρμαγε γενικώς, θέμα υπήρχε όταν κάποιος πλησίαζε πολύ. Ε, δε θα αφήσεις και τον κάθε περαστικό να το χαϊδέψει

Falko said:
Να ρωτησω κατι εαν το γκριφον ηταν ενα Rottweiler πχ τι θα λεγατε?
Δεν νομίζω ότι να κάνουμε συζήτηση με το να μιλάμε υποθετικά γιατί θα μπορούσαμε να προσθέσουμε άπειρα "αν". Νομίζω όμως ότι είναι ευνόητο ότι ένα επιθετικό ρόττυ 50 κιλών είναι δημόσιος κίνδυνος.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ.

Θα ξαναδαγκώσει ΣΙΓΟΥΡΑ.
Οι άνθρωποι που ενδιαφερονται καλύτερα να αφιερωθούν σε κάτι άλλο, ειναι που ειναι λιγοι, θα γινουν λιγοτεροι.

ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ

ΑΠΕΔΕΙΞΕ εσύ ότι θα δαγκώνει όντας αδέσποτο, και συμφωνώ με την ευθανασία κατευθείαν ...
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ... ΜΑΚΗ ...

Να στα πώ χοντρά ... αν πιστευα ότι θα λειτουργήσει κάποιος νόμος για τον έλεγχο και την διαχείρηση των αδέσποτων, για τα ανευθυνα ζευγαρώματα, για τις κακοποιήσεις των ζώων ΚΛΠ ΚΛΠ, θα ήμουν ΥΠΕΡ της ευθανασίας ολων των υπάρχοντων αδέσποτων, με συνοπτικές διαδικασίες.

ΟΣΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 19 ΧΡΟΝΩΝ Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΔΑΓΚΩΣΕ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ''ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ'' ΠΟΤΕ

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Miss 3 birds and the cookos band

αλλα μολις η μανδαμ γαλαζιο εξεφρασε αντιθετη αποψη (με επιχειρηματα και οχι με νιαου βρε γατουλα φιλοζωη κλανουλα
μάλλον δεν διαβάζετε καλά για αυτό και έχετε πρόβλημα να με καταλάβαιτε.

το υπογραμισμένο post μου είναι μια ΠΡΙΝ και όχι ΜΕΤΑ άπό εσάς (όχι ότι έχει καμία σημασία)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
το υπογραμμισμενο ποστ ηταν μετα απο το ποστ που εκανα κουοτ τα λογια του ντενις και εγραψα πως συμφωνω απολυτως :wink: μετα το δικο σου υπογραμμισμενο,διατυπωσα και τα δικα μου επιχειρηματα και μετα ανεβηκαν οι ...πιεσεις :lol: (οχι πως εχει καμια σημασια) 8)

α!και δε μου λες,με ξερεις κι απο χθες που θα με πεις κουκο? :lol:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
denis said:
ΟΣΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 19 ΧΡΟΝΩΝ Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ.
ετσι ακριβως! :!: