Ζητείται άμεση φιλοξενία

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Kαι δεν συμφωνώ με το εξωτερικό.ΓΙ αυτο δεν έχουν αδέσποτα.Δε μ αρέσει στα καταφύγια που τα θανατώνουν αν δε τα παρει κανείς. :(

Οταν έχουμε υγιή σκυλιά δεν έχουμε δικαίωμα να το κάνουμε.

Ισως η λύση,αν δε παει ουτε αυτη η υιοθεσία καλα,να ναι να ξαναγυρίσει στο δρόμο.Ισως θα γίνει κα αναγκαστικά γιατί δεν υπαρχει χώρος.Αλλά όταν αναλαμβάνουμε ένα ζωο,είτε είναι νεογεννητο ,είτε αρρωστο,είτε αγριο,είτε οτιδήποτε προσπαθούμε να γίνει το ''στείρωση-εμβόλια-υιοθεσία''...

Ο επιμένων νικά :D

denis said:
Eτυχε, θα έλεγα ...
Το θέμα είναι ότι αν είχαμε ένα σύστημα με άσυλα - ειδικούς κτηνίατρους και εκπαιδευτές - μηδέν σκυλιά στο δρόμο και και και ... να γινόταν και η ευθανασία σε τέτοιες περιπτώσεις ... τώρα με την ευθανασία ΤΙ θα κερδίσουμε?? Αποπαρασιτώστε - στειρώστε - εμβολιάστε και πάλι αδέσποτο ... είναι η καλύτερη ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ λύση ... αυτό δε είναι το νόημα?? ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να το χτυπήσει αυτοκίνητο, δεν μου λέει τίποτα ... ή μάλλον μου λέει, αλλά αν είναι έτσι, να γίνει ευθανασία σε όλα τα σκυλιά που μένουν χωρίς υιοθεσία για πχ 6 μήνες ... στο εξωτερικό γίνεται ...

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Δεν μιλάμε για ένα λυσσασμένο σκυλί,μεγάλο που είναι πχ σ ενα κλουβί και δεν μπορεί να το πλησιάσει κανείς.
Μιλάμε για ένα μεσαίο γκριφόν,ταλαιπωρημένο και κακοποιημένο,
που έχει ΔΕΙΞΕΙ και τρυφερότητα,απλα φοβαται και επίσης δεν θέλει αλλα σκυλιά.

Το ότι δαγκωσε τη κοπέλα δεν είναι και η τελική κρίση για να το κοιμίσουμε!Εμενα τις προάλλες ο Ροκυ είχε ενα αγκαθι στο πόδι και πηγα να του το βγαλω και τον πονεσα και με δαγκωσε.Το ίδιο μου το σκυλι.Και ουτε προβληματικό είναι,ούτε αγριο,την επομενη στιγμη κλαψουρισε και με εγλειψε.Απλα πονεσε.

Ο πόνος και ο φοβος απ αυτα που εχει τραβηξει του τα χουν προκαλεσει αυτα.Και είναι και 2 ετων μόνο,αξίζει να προσπαθήσουμε να του φτιάξουμε το χαρακτήρα.1 μηνα περίπου γίνεται αυτό.Δεν είναι μια τελειωμένη υποθεση,ενπς σκυλου πχ που επι 5 χρονια παλευουμε να στρωσουμε...

Εγω ξέρω και πιτ μπουλ,που το βρηκε σωματείο σ αμαξι κλειδωμένο,πολύ αγριο,ίσως απο κυνομαχίες.ΤΟ δεσανε με το ζόρι και εμεινε σχεδον 2 χρονια σε κλουβι πανσιόν.ΑΣχολιότανε καθημερινα μαζί του ενας εθελοντής και το σκυλί αρχισε να τον εμπιστευεται και δεν του ορμαγε.Σιγουρα ενα τετοιο σκυλι δε το εμπιστευεσαι ευκολα,ισως δαγκωσει την επομενη οικογενεια κλπ..Ε γι αυτο ειμαστε εδω,αυτο προσπαθουμε να φτιαξουμε.

lone wolf said:
Δεν έχω δει το συγκεκριμένο σκυλί δεν ξέρω τι πιθανότητες έχει, πάντως αν έχει τόσο μεγάλη επιθετικότητα με τα άλλα σκυλιά θα την έχει πάντα. Η οικογένεια που θα το πάρει θα πρέπει παντα να είναι σε εγρήγορση η ζωή με ένα τέτοιο σκυλί δεν θα είναι εύκολη. Αυτό που είναι άσχημο είναι ότι δάγκωσε την κοπέλα όταν προσπάθησε να το σταματήσει από το να δαγκώσει το άλλο σκυλί και αυτό θα ξαναγίνει!!! 100% Λυπάμαι παιδιά αλλά η λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μία. Είναι αυτό που λέγαμε και στο η λύση για τα αδέσποτα. Υπάρχουν άλλα σκυλιά που μπορούν να κάνουν μια οικογένεια ευτυχισμένη και να είναι και αυτά ευτυχισμένα.

Οι αποφάσεις αυτές είναι δύσκολες και χρειάζονται κότσια αλλά αν θέλουμε κάποια στιγμή να λειτουργούμε σωστά πρέπει να γίνουν. Εύχομαι το καλύτερο για όλους.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
μα αυτό λέω και αυτή είναι η διαφορά στην φιλοσοφία μας.

(σκυλί απο κυνομαχίες ΔΕΝ είναι επιθετικό προς ανθρώπους).

για 2 χρόνια σπαταλήθηκαν λεφτά - κλούβα σε πανσιόν - ώρες για να βοηθηθεί 1 προβληματικό σκυλί.

σε αυτά τα 2 χρόνια με τα ίδια μέσα ΠΟΣΑ ΜΗ προβληματικά σκυλιά θα είχαν βοηθηθεί :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.

εαν ΗΞΕΡΑ ότι θανατώνοντας όλα τα αδέσποτα αύριο ΔΕΝ θα είχαμε καινούργια ΙΣΩΣ το δεχόμουν.

επειδή όμως ΞΕΡΩ ότι πάλι κάποια πικοποπάκια θα ΄αγαπηθούν΄και κάποιος ΄ζωόφιλος ΄θα θελήσει να διώξει τις τοξίνες από τον σκύλο του δεν το θεωρώ λύση

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com

για 2 χρόνια σπαταλήθηκαν λεφτά - κλούβα σε πανσιόν - ώρες για να βοηθηθεί

Αυτό σωστό,αλλά δεν ήταν επιλογή μου...

εαν ΗΞΕΡΑ ότι θανατώνοντας όλα τα αδέσποτα αύριο ΔΕΝ θα είχαμε καινούργια ΙΣΩΣ το δεχόμουν.

Αυτό τώρα τι είναι?:twisted: :(

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Ο ΓΚΡΙΦΟΝ ΚΑΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ,ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΟΣ.

ΕΜΕΙΝΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ,ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ [email protected] ή το [email protected]

ΕΠΕΙΓΟΝ!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Τώρα είδα το ποστ μιας και όταν είχα πάρει τον Φάτσα σπίτι δεν έμπαινα στο φόρουμ. Είμαι κατά της ευθανασίας σε ένα υγιές ζώο κι αυτός ήταν ο λόγος που το ανέλαβα. Επιπλέον λόγω ράτσας πίστευα ότι είχε μεγάλες πιθανότητες να υιοθετηθεί. Από την άλλη αυτό το σκυλί αν αφεθεί στο δρόμο μάλλον ξύλο θα φάει πάλι. Χρειάζεται μια ολιγομελή (μέχρι 2 άτομα) οικογένεια, χωρίς παιδιά και κουτάβια, πρόθυμη να ασχοληθεί και να τον αντιμετωπίσει ανάλογα.
BTW το γκριφονάκι δε με δάγκωσε επειδή πήγα να το εμποδίσω να δαγκώσει το σκύλο μου αλλά αφού τον δάγκωσε και πήγα να το βουτήξω, λόγω... συναισθηματικού φορτισμού επειδή εμπλεκόταν το κουτάβι μου, έχασα την ψυχραιμία μου, ανέβασα παλμούς και βέβαια το αντιλήφθηκε. Ο Φάτσας είναι κυριαρχικός αλλά έχει και τις φοβίες του. Μπορεί όμως να γίνει πολύ τρυφερός και γλυκός στο κατάλληλο περιβάλλον.

Την προηγούμενη σκυλίτσα μου την πήρα 9 μηνών από φιλοζωϊκή. Αν ήταν στο εξωτερικό ο κόσμος θα ήταν φτωχότερος κατά ένα από τα πιο υπέροχα σκυλιά.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Αν ήταν στο εξωτερικό ο κόσμος θα ήταν φτωχότερος κατά ένα από τα πιο υπέροχα σκυλιά.
το θέμα είναι μεγάλο και χωράει ΠΟΛΥ συζήτηση.

τα αδέρφια της υπέροχης σκύλας σου τι έγιναν?

πόσα γεννήθηκαν?

πόσα έζησαν?

πότε?

πως?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
ΜΑΚΗΣ said:
Αν ήταν στο εξωτερικό ο κόσμος θα ήταν φτωχότερος κατά ένα από τα πιο υπέροχα σκυλιά.
το θέμα είναι μεγάλο και χωράει ΠΟΛΥ συζήτηση.

τα αδέρφια της υπέροχης σκύλας σου τι έγιναν?

πόσα γεννήθηκαν?

πόσα έζησαν?

πότε?

πως?
Μάκη η σκύλα μου βρέθηκε μόνη της και μου δόθηκε στειρωμένη. Είχε καλαζάαρ όμως το πάλεψε γιατί είχε θέληση και αγάπη γύρω της και τελικά έζησε μια πολύ καλή ζωή μέχρι τα 8 της χρόνια. Δε ξέρω για αδέρφια αλλά 9 μήνες τώρα που την ψάχνω έχω δει κάμποσα ημίαιμα που θα μπορούσαν να ήταν αδέρφια της. Το θέμα μας όμως αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ένα σπίτι για τον Φάτσα.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
γιατί????

για να δαγκώσει καινούργιους???????????

Κάναμε προσπάθειες να το δώσουμε σε διάφορες οικογένεις αλλά όλες το γύρισαν πίσω. Το δώσαμε μέχρι και σε μια γυναίκα που έχει κτήμα στην Κερατέα και έχει πάρα πολλά ζώα. Τον πήρε και μας φώναξε σήμερα το βράδυ να το πάρουμε πίσω. Το σκυλί δαγκώνει γιατί δεν είναι στειρωμένο και τα παίζει και δαγκώνει.
Χτες την έπεσε για 2η φορά στη Μπλού και δάγκωσε και δύο φορές τον Λέων. Μέχρι να καταφέρω να τον βουτήξω να τον βάλω κάτω μου έσκασε αρκετές καλές
το σκυλί αυτό πρέπει να αφεθεί στον δρόμο?

εαν αύριο δαγκώσει ένα παιδάκι ή ένα δεσποζόμενο σκυλάκι ποιός θα ευθύνετε?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Δηλαδή εσένα η θέση σου ποιά είναι; Ευθανασία; Πάλι στον δρόμο; Προτείνεις κάτι άλλο;
Εγώ πιστεύω ότι σε έμπειρα χέρια ή έστω με διάθεση να ακολουθήσουν οδηγίες θα μπορούσε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
η θέση μου είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ διατυπωμένη σε αυτό το θέμα.

διάβασε το από την αρχή (εαν θες) και θα την δείς

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Έχω διαβάσει όλο το thread και ξαναδιάβασα τα δικά σου posts αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει με το συγκεκριμένο σκυλί, γιατί αυτή τη στιγμή αυτό είναι το θέμα μας και όχι όλα τα άλλα που θα μπορούσαν να είχαν βοηθηθεί αντί αυτού. Θα θελα να ακούσω την "αντικειμενική" άποψη κάποιου ο οποίος δεν είναι εμπλεγμένος.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
H άποψή μου είναι ότι ΚΑΛΩΣ στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ γίνονται ευθανασίες ...

Βοηθάει και πρακτικά γιατί

-αδειάζει χώρος στα kennels για άλλα σκυλιά που έχουν ίσως περισσότερη ανάγκη και περισσότερες πιθανότητες να υιοθετηθούν.

-ανακουφίζεται και οικονομικά το σύστημα, απο έξοδα συντήρησης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ενός σκύλου που έχει αυξημένες πιθανότητες να μην υιοθετηθεί ποτέ, λόγω επιθετικότητας πχ η κάποιας ασθένειας.

-συμβάλλει στην μείωση και των έλεγχο των θανατηφόρων ζωονόσων, αλλά και ανθρωποζωονόσων.

ΑΛΛΑ κυρίως βοηθάει

-κάνοντας σαφές στο κοινό ότι η φιλοζωική οργάνωση ΔΕΝ είναι το θύμα της υπόθεσης, ότι εκεί τα ζώα ΔΕΝ μπορούμε να τα θεωρούμε ευτυχισμένα και εσαεί ασφαλή. (η πραγματικότητα εξάλλου είναι αυτή, δεν νομίζω να θεωρεί κάποιος ότι τα ζώα είναι καλά και ευτυχισμένα σε κλουβιά μαζικής στοίβαξης)

-δημιουργεί και υποστηρίζει την ανάγκη να γίνει στον κόσμο συνείδηση ότι κάνει ΚΑΛΟ υιοθετώντας ένα ζώο από την φιλοζωική, γιατί το ΣΩΖΕΙ ... αντίθετα στην Ελλάδα όχι μόνο δεν γίνεται αυτό (με αποτέλεσμα να επιλέγονται σκύλοι ράτσας ''έτσι απλά''), αλλά θεωρούμε ότι αν δεν θέλουμε το ζώο μας ''θα το μαζέψει'' η φιλοζωική και θα περάσει ζωή χαρισάμενη.

ΑΛΛΑ

Στην Ελλάδα και με την υπάρχουσα κατάσταση

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που μπορούμε να κάνουμε είναι η ευθανασία, και ΑΥΤΟ θα κάνουμε???

-Γίνεται τίποτα από τα υπόλοιπα σωστά, για να κάνουμε τελικά ευθανασία στο ζώο, σαν τελευταία λύση??
-Μήπως εξετάστηκε απο κάποιον υπεύθυνο - εξουσιοδοτημένο από το κράτος εκπαιδευτή για αυτή τη δουλειά και δεν το ξέρω?? (με όλο το σεβασμό στην συμφορουμιτισα)
-Ελέγχθηκε υπεύθυνα απο κάοιον το ΠΟΥ θα δοθει το ζώο (πχ όχι σε οικογένεια) και δεν το ξέρω??
-υπάρχει κάποια τοπική εφημεριδα της πολης του δήμου ή του νομού όπου ανακοινώνονται τέτοιες ανάγκες, κάποιες οργανωμένες για αυτό το σκοπο έμπειρες οικογένειες ''να το πολεμησουν''??

Αν έχουν γίνει αυτά, και άλλα πολλά, ζητώ συγγνώμη, αλλά αυτά γίνονται πρώτα πρίν γίνει ευθανασία εκεί που γίνεται ...

Να ζήσει αυτό το ζώο σε κλουβί περιορισμένο τρόγωντας ρύζι, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ τη χρησιμότητα, ήμάλλον ΓΙΑΤΙ είναι καλύτερο από το να ΣΤΕΙΡΩΘΕΙ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ - ΦΟΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΛΛΑΡΟ - KAI ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. Και ακόμα χειρότερα από την ευθανασία.

Θα φάει ξύλο?? Θα το πατήσει αυτοκίνητο?? Θα το σκοτώσει άλλο σκυλί??

ΙΣΩΣ

Αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ?????

ΙΣΩΣ σε ανοιχτό χώρο, ενταγμένο σε μία αγέλη, κλπ κλπ αυτό το ζώο ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ...

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε ...

- Βρίσκουμε τον σκύλο ΕΞΩ ... ίσως έχει μάθει να ζεί έξω ίσως όχι - ίσως τον παράτησαν, ίσως τον χτύπησαν, ίσως να είναι τρελός ...
- ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ότι θα γίνει οικογενειακός σκύλος ...
- ΔΕΝ γίνεται ...
- ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ??? Για να μην .... ΤΙ??? πεθάνει από αμάξι???

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Αν το σκυλάκι αυτό εξεταζόταν από κάποιον "υπεύθυνο - εξουσιοδοτημένο από το κράτος εκπαιδευτή" (συμπεριφερολόγο κατά τη γνώμη μου) θα "κοβόταν" στις εξετάσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ μπορώ να συμφωνήσω στην θανάτωση ενός υγιούς ζώου που αν δεν ασχοληθείς μαζί του δε θα ορμήσει να σε σκοτώσει.
Έχω πολύ πρόσφατες πληροφορίες για το που πιθανόν να ανήκε το σκυλί. Θα επανέλθω όταν θα ξέρω περισσότερα.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
denis said:
...

Να ζήσει αυτό το ζώο σε κλουβί περιορισμένο τρόγωντας ρύζι, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ τη χρησιμότητα, ήμάλλον ΓΙΑΤΙ είναι καλύτερο από το να ΣΤΕΙΡΩΘΕΙ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ - ΦΟΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΛΛΑΡΟ - KAI ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. Και ακόμα χειρότερα από την ευθανασία.

Θα φάει ξύλο?? Θα το πατήσει αυτοκίνητο?? Θα το σκοτώσει άλλο σκυλί??

ΙΣΩΣ

Αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ?????

ΙΣΩΣ σε ανοιχτό χώρο, ενταγμένο σε μία αγέλη, κλπ κλπ αυτό το ζώο ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ...

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε ...

- Βρίσκουμε τον σκύλο ΕΞΩ ... ίσως έχει μάθει να ζεί έξω ίσως όχι - ίσως τον παράτησαν, ίσως τον χτύπησαν, ίσως να είναι τρελός ...
- ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ότι θα γίνει οικογενειακός σκύλος ...
- ΔΕΝ γίνεται ...
- ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ??? Για να μην .... ΤΙ??? πεθάνει από αμάξι???
συμφωνω απολυτως!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εαν το σκυλακι ειχε δαγκωσει αλλους οσο ηταν στο δρομο,δεν θα υπηρχε τωρα ωστε να συζηταμε γιάυτο :wink: ...σε μια αγελη θα ηταν και θα ειχε προσαρμοστει αναλογως η θα κυκλοφορουσε μονο ...
ενα σκυλι επιθετικο στον δρομο,θα προειδοποιησει πριν δαγκωσει ,τωρα εαν ο αλλος παει και το βουτηξει,και δεν απομακρυνθει στην προειδοποιηση,ναι θα του την χωσει ,αλλα μην ξεχναμε πως μιλαμε για ενα γκριφον ρε παιδια...τι ζημια να σου κανει ενα γκριφον?
δεν ξερω για ποιο λογο ειναι επιθετικο,ξερω ομως ποση απορριψη και ανασφαλεια νιωθει αλλαζοντας συνεχως οικογενειες,τη μια μετα την αλλη,ενα μπαλακι δηλαδη ουσιαστικα στα χερια μας(ασχετως εαν εμεις το κανουμε για το καλο του-?-)
το να καταναλωνονται ωρες χρημα,διαθεση ενεργεια οπως διαβασα πιο πανω για ενα και μονο"προβληματικο" σκυλο ενω θα μπορουσαν να βοηθηθουν περισσοτεροι,εγω το βλεπω σαν την μονη ελπιδα αγαπης που υπαρχει τελικα στον κοσμο(εαν θελετε θα το αναλυσω)
η αγαπη δεν χανει το μεγεθος της και την αξια της οταν ειναι για εναν,παρα για πολλους και φαινεται στα δυσκολα.
το να θανατωνεται ενα σκυλι -η οποιαδηποτε ζωη- που ηρθε στα χερια μας ,επειδη δεν συμβαδιζει με οσα εμεις θελουμε-περιμενουμε απο αυτην,κανει την μοναδικη εκεινη ελπιδα που ελεγα πριν,να σβηνει .

και μην ξεχναμε πως εαν δεν υπηρχε αυτο το ενα,διαφορετικο - "προβληματικο σκυλακι" δεν θα ειμασταν τωρα εδω να συζηταμε και να σκεφτομαστε τοσα και τοσα :wink: