Να πάρεις θηλυκιά μόνο, για να σου δώσω και κουτάβια!!εχω ακομα 2 αδερφια στην ιδια πολη με εμενα οι οποιοι ζουνε σε δικο τους σπιτι ο καθενας οποτε προφανως καπου καλα θα το αφησω.και φανταρος θα παω μετα τη σχολη μου δηλαδη σε 5 χρονια.και δε νομιζω οτι μου αξιζε καμια καμια καυστικη απαντηση.ζητησα τη βοηθεια σας πολυ ευγενικα νομιζω.μαλλον αφου εχεις και χιουμορ(καυστικο)λεω αντι για ψαρακι να αγορασω αμοιβαδα να δω πως συμπεριφερεται για να μπορεσω να σε ψυχολογεισω καθως εχετε τα ιδια μυαλα..χαιρεται
Τα αδέρφια σου τα ρώτησες όμως; Ή θέλεις να πιστεύεις ότι ο σκύλος σου θα έχει ζωή σαν τριαντάφυλλο; Το να τον έχουν δεμένο και να τον ταίζουν δεν αρκεί. Μίλησε με τα αδέρφια σου και αν όντως δεσμευτούν ότι θα στον προσέχουν όταν θα φύγεις θα είσαι ΟΚ. Επίσης αναλογίσου και το οικονομικό θέμα. Δεν στο λέμε με καμία κακία. Ενδιαφερόμαστε για το μέλλον του μελλοντικού σου κουταβιού.εχω ακομα 2 αδερφια στην ιδια πολη με εμενα οι οποιοι ζουνε σε δικο τους σπιτι ο καθενας οποτε προφανως καπου καλα θα το αφησω.και φανταρος θα παω μετα τη σχολη μου δηλαδη σε 5 χρονια.και δε νομιζω οτι μου αξιζε καμια καμια καυστικη απαντηση.ζητησα τη βοηθεια σας πολυ ευγενικα νομιζω.μαλλον αφου εχεις και χιουμορ(καυστικο)λεω αντι για ψαρακι να αγορασω αμοιβαδα να δω πως συμπεριφερεται για να μπορεσω να σε ψυχολογεισω καθως εχετε τα ιδια μυαλα..χαιρεται
Μωρέ είπα να το προτίνω αλλά έχει νευριάσει και θα το έπαιρνε στραβά.έχεις σκεφτεί να πάρεις γάτα?
Ο καθένας όμως μπορεί να δίνει τις δικές του συμβουλές (ελπίζω), η σύνθεση των οποίων θα βοηθήσει τελικά αυτόν που θέλει να βγάλει συμπεράσματα.Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες ανάγκες τα ίδια θέλω και την ίδια ωριμότητα.
Ένας φοιτητής στα 18 του αρέσει η αλητεία και το ξενύχτι, άλλος φοιτητής στα 18 γουστάρει σπίτι διάβασμα και βόλτες στα λειβάδεια, άλλος τσάι στο μπαλκόνι (με λεμόνi ) κλπ
Οπότε είναι θέμα ανθρώπου, και όχι θέμα φοιτητή ή όχι.
Νομίζω πως και ο ίδιος ο Γιώργος, δεν εννοούσε έναν σκύλο που δεν γαυγίζει ποτέ, αλλά μια ύσηχη φυλή, ή ύσηχο ημίαιμο.
Ζητάει τις συμβουλές μας και δεν χρειάζεται να κρίνουμε εξ'ιδίων τα αλλότρια.
Φυσικά, δεν θεωρώ (και με ποιο δικαίωμα άλλωστε; ) καμία συμβουλή περιττή, αναφερόμουν κύριως στον τρόπο των γραφόμενων, γιατί οι γκομενίτσες μπορεί να μην είναι το μόνο που ψάχνει κάποιοςΟ καθένας όμως μπορεί να δίνει τις δικές του συμβουλές (ελπίζω), η σύνθεση των οποίων θα βοηθήσει τελικά αυτόν που θέλει να βγάλει συμπεράσματα.
Και για να γίνω πιο κατανοητή, ο οποιοσδήποτε προσβάλεται αν νιώσει πως αντιμετωπίζεται ως μη ώριμος, και επειδή το παιδί ρωτάει για να μάθει, εγώ προσωπικά στην θέση του θα προτιμούσα από τους πιο έμπειρους σκυλάδες να ακούσω τα δύσκολα που θα περάσω αλλά και τα καλά, και όχι να με αποτρέψουν εντελώς χωρίς να καταλάβω το γιατί.Εγώ λοιπόν αυτό τον συμβουλεύω, δεδομένου οτι (επειδή τόνισες το περί ανθρώπου) δεν μου δίνει την εντύπωση ενός ώριμου νέου.
Μπορεί να κάνω και λάθος . . .