Ζημιες στο σπίτι!

Th4nos

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2013
113
51
thessaloniki
τα πλαστικά μπουκάλια τα δινουμε σε μικρά κουτάβια χωρίς το δαχτυλιδι και το καπάκι κατω απο 6 μηνων και παντα να ειμαστε εκει και να του το παρουμεπριν το καταστρέψει ειναι πολύ επικινδυνα ο γιατρός μου μεσα στο 2014 εχει κανει 6 χειρουργία για να αφαιρεση κομμάτια σφινωμενα στο εντερο.
Καλησπέρα
Ναι γι αυτό διευκρίνησα την κατάσταση και είπα ότι πρέπει να δούμε λίγο πως συμπεριφέρεται...
Οπότε ας το αφήσουμε μόνο για μένα :)
Ευχαριστώ για την πληροφορία

Πάντως υπάρχουν πάρα ποολλά αντικείμενα τα οποία μπορούν να κάνουν ζημιά.Εντάξει τα μπουκάλια είναι μπουκάλια και δεν προβλέπονται για σκύλους.Έχω πάθει ζημιά όμως με πλαστικά κόκκαλα του εμπορίου και χρειάστηκε να επέμβω εγώ γιατί ο σκύλος δε μπορούσε μόνος του.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις,ο καθένας κάνει ότι θεωρεί σωστό.Εγώ προσωπικά τα χρησιμοποιώ και είναι καθαρά ευθύνη μου.Σίγουρα τίποτα δεν έχω κάνει τυχαία και γενικά δεν είμαι υπερπροστατευτικός.Θεωρώ ότι τα σκυλιά έχουν ''κρίση'' από μια ηλικία και μετά,ώστε να ξέρουν τι μπορούν να κάνουν και τι όχι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.123
Θεωρώ ότι τα σκυλιά έχουν ''κρίση'' από μια ηλικία και μετά,ώστε να ξέρουν τι μπορούν να κάνουν και τι όχι.
Κρίση;;; Ούτε καν!!! Εχουν τόση περιέργεια, που φτάνει στα όρια του ακαταλόγιστου. Πλήρη άγνοια κινδύνου έχουν, λέω εγώ :confused:

Th4nos

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2013
113
51
thessaloniki
Κρίση;;; Ούτε καν!!! Εχουν τόση περιέργεια, που φτάνει στα όρια του ακαταλόγιστου. Πλήρη άγνοια κινδύνου έχουν, λέω εγώ :confused:
Τότε ας μιλάμε για ''εξυπνα'' σκυλιά μόνο επειδή υπακούν στις εντολές μας :)
Βασικά δεν θεωρώ ότι έχεις άδικο απλά εχω μια διαφορετική προσέγγιση πάνω σε τέτοια θέματα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.123
Οτι από εξυπνάδα τρώνε χαλιά, τοίχους, κάγκελα, παπούτσια, κάλτσες, λάστιχα κοκ;
Η εξυπνάδα, με την υπακοή, τι σχέση έχει;

• Like
Reactions: sea-mol

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.744
7.266
Φυσικά και έχουν άγνοια κινδύνου, αφού προστατεύονται πλήρως από τους κινδύνους από μας. Φυσικά και ανάγεται η κρίση τους στο πόσο μας υπακούν εφόσον καμία άλλη συνέπεια για τις πράξεις τους δεν ξέρουν από τη συνέπεια της ανυπακοής τους σε μας (= δεν ξέρουν τι συνέπεια έχει να τους χτυπήσει αυτοκίνητο, ξέρουν ότι θα τους γκαρίξουμε και θα τους τραβήξουμε πίσω αν πάνε να περάσουν δρόμο χωρίς να το έχουμε επιτρέψει).

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν κρίνουν ανάλογα με τις συνέπειες που γνωρίζουν. Μη με κάνεις να ξαναγράψω logic program, μη με κάνεις! :ROFLMAO:

Μετά από κάτι τρελά που μου κανε ο Άρης σήμερα έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κατά βάθος είναι στα πρόθυρα να λύσει διαφορική εξίσωση αλλά δεν το κάνει για να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα και παραέχω πολλές απαιτήσεις :rolleyes:

Αύριο θα κάνει καμιά μλκία και θα αλλάξω γνώμη, θα επιστρέψω στην πεποίθηση ότι είναι βλάκας :p

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.123
:D

H κρίση τους, προφανώς και προέρχεται μέσα από τις εμπειρίες τους, εφόσον δεν έχουν άλλο τρόπο να διδαχθούν, παρά μόνο μέσω των συνεπειών των πράξεών τους. Αν μπορούσες πχ, να πεις του Αρούλη...αγόρι μου, δεν κάνει να φας την κάλτσα, γιατί θα βουλώσει ο πισινός σου και αν δεν προλάβω να σε πάω για χειρουργείο, θα δεις τα ραδίκια ανάποδα...δεν θα τον άφηνες ατάραχη, μόνο στο σπίτι, με όλες τις κάλτσες γύρω του; Ενώ τώρα; :rolleyes:

• Like
Reactions: Elli and Estranged

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
:D

H κρίση τους, προφανώς και προέρχεται μέσα από τις εμπειρίες τους, εφόσον δεν έχουν άλλο τρόπο να διδαχθούν, παρά μόνο μέσω των συνεπειών των πράξεών τους. Αν μπορούσες πχ, να πεις του Αρούλη...αγόρι μου, δεν κάνει να φας την κάλτσα, γιατί θα βουλώσει ο πισινός σου και αν δεν προλάβω να σε πάω για χειρουργείο, θα δεις τα ραδίκια ανάποδα...δεν θα τον άφηνες ατάραχη, μόνο στο σπίτι, με όλες τις κάλτσες γύρω του; Ενώ τώρα; :rolleyes:
:cry:

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
και εγω τους δίνω μπουκάλια ;);)αλλα δεν τους τα αφήνω ποτέ με το που θα μασησουν λίγο θα τους τα παρω.
Στον ντρεντ αφήνω και παιχνίδια του τα κανει χαρτοπολεμο αλλα είναι απο τους σκύλους που δεν καταπίνουν αλλα και παλι δεν τ παιζω να του αφήσω κατι που μπορεί να του δημιουργήσει μεγαλο θέμα και το χειρότερο πολλές φορές δεν το πιάνει ούτε ο υπερηχος :(

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.744
7.266
Αν μπορούσες πχ, να πεις του Αρούλη...αγόρι μου, δεν κάνει να φας την κάλτσα, γιατί θα βουλώσει ο πισινός σου και αν δεν προλάβω να σε πάω για χειρουργείο, θα δεις τα ραδίκια ανάποδα...
Ναι ρε γμτ, τι καλά που θα τανε...!

ermis2013

New Member
12 Ιουνίου 2014
3
7
54
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΒΕΛΓΙΚΟ ΜΑΛΙΝΟΥΑ 11 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΕΝΝΟΩ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΜΕΤΑ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@Raul1st η λυση του crate ακουγεται καλη για την περιπτωση σας, εφοσον λυπετε απο το σπιτι τις ωρες που εργαζεστε.

@ermis2013 επειδη ειναι μικρος ο "κροκοδειλακιας" σου παντα υπο επιβλεψει οτι του δινεις αν μασουλησει και να μαθετε την εντολη "αστο" τωρα που ειναι ακομα μικρος...θα σε βολεψει αφανταστα στο μελλον. Αν τωρα μασουλαει οτι βρει τις ωρες που λειπεις κι εσυ...νομιζω οτι το crate ειναι μονοδρομος.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΒΕΛΓΙΚΟ ΜΑΛΙΝΟΥΑ 11 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΕΝΝΟΩ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΜΕΤΑ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!
και στην φωτο avatar μασουλαει ! :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk