Ζευγαρωμα

Status
Κλειδωμένο θέμα

kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
38
Καλέ τι συζητάμε τώρα.. Και καθαρόαιμο να είναι με 5 γενιές pedigree και friskies και δε ξέρω γω, και μιστερ κόσμος να έχει βγει ο σκ'υλος, έτσι τα ζευγαρώνουμε τα σκυλιά; Και καλά εσύ δε σε νοιάζει προφανώς τι θα γίνουν τα κουτάβια, ίσως πουλάς και κανα δυο να βγάλεις τη τροφή του χρόνου, αυτοί με τα θηλυκά δε σκέφτονται; Εγώ από σκυλιά δεν ήξερα, διαβάζοντας όμως εδώ έμαθα για θηλυκές που ζορίστηκαν τόσο με τις εγκυμοσύνες και έπαθαν ορμονικά (συγχωρέστε μου το λάθος λεξιλόγιο) ή ακόμα κινδύνεψε και η ζωή τους ή οι ζωές των κουταβιών... Δεν είναι μόνο οι γραμμές και τα γονίδια. Είναι οι ζωές, οι ψυχές, η αγάπη και ο σεβασμός που περιμένουν από εμάς αυτά τα πλάσματα.

• Like
Reactions: Aslan and Orilis

vernados

Member
4 Ιανουαρίου 2016
9
1
45
ΕΧΩ ΖΕΥΓΑΡΩΣΗ 4 ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΤΑΒΙΑ, ΛΕΦΤΆ ΠΑΙΡΝΩ.

kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
38
ΕΧΩ ΖΕΥΓΑΡΩΣΗ 4 ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΤΑΒΙΑ, ΛΕΦΤΆ ΠΑΙΡΝΩ.
Εντάξει για σένα, όταν ζευγαρώνει ο σκύλος πάλι λεφτά παίρνεις;
(και με αυτό εγκαταλείπω, γιατί στο τέλος θα με αποκλείσετε από το φόρουμ :p)

vernados

Member
4 Ιανουαρίου 2016
9
1
45
Τ
ΤΙ ΤΡΟΛ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ? ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΑΙΤ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΑΛΛΑ.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
αυτοι δεν ξερουν,εμενα πες μου.
βαλε μας μια φωτο,απο που εισαι,ποσα κιλα ειναι ο σκυλος,ποσα κουταβια εχει βγαλει και αν ειναι γερα,ποσα θες για κοκο.........δωσε μας πληροφοριες

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
κοιτα να δεις... μόλις είπες ότι εμπορεύεσαι τον σκύλο σου και τις επιβάσεις χωρίς να είσαι εκτροφεας!

• Like
Reactions: GRDANE

vernados

Member
4 Ιανουαρίου 2016
9
1
45
αυτοι δεν ξερουν,εμενα πες μου.
βαλε μας μια φωτο,απο που εισαι,ποσα κιλα ειναι ο σκυλος,ποσα κουταβια εχει βγαλει και αν ειναι γερα,ποσα θες για κοκο.........δωσε μας πληροφοριες
ΣΤΕΙΛΕ ΠΡΙΒΑΤ

• Like
Reactions: ioanna a

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
- Δεν επιτρέπονται αγγελίες ζευγαρώματος και πώλησης σκύλων από ιδιώτες παρα μόνο από εκτροφείς.

-Δεν επιτρέπονται οι αναγγελίες ζευγαρώματος ή γέννας από μη εκτροφείς καθώς και οι δημοσιεύσεις με την παραπάνω θεματολογία από μη εκτροφείς (για γέννες ή ζευγαρώματα μη εκτροφέων).

- Η χρήση κεφαλαίων, πολύ μεγάλων ή πολύ μικρών γραμματοσειρών και διαφόρων χρωμάτων δεν ενδείκνυται.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Το θέμα κλειδώνεται και να παρακαλούμε να μην ανοιχτεί άλλο για το ίδιο ζήτημα.

Status
Κλειδωμένο θέμα