Ζει σε διαμερισμα;

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
bordercollie, βγαίνω εντελώς εκτός θέματος, ίσως κι εκτός φόρουμ, αλλά μιας κι έχω μια σχετική αδυναμία στα γατιά, δε βάζεις καμιά φωτογραφία του μικρού σου?
ειναι "μικρη" (ο θεος να την κανει, ειναι μορχαρακι) και ειναι καταμαυρο!!!

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
Κου-κλί! Να το χαίρεσαι!
σε ευχαριστω πολυ!!! αυτο μαλλον ειναι γατοσκυλο βεβαια γιατι δεν με αφηνει σε ησυχια, ουτε τουαλετα δεν παω μονος, ασε δε οταν φευγω, ΚΛΑΜΑ!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Βασικά γιατί νομίζω οτι δεν παίζει ρόλο η ράτσα στο αν τα πάει καλα ένας σκύλος με τις γάτες?
Το ίδιο νομίζω κι εγώ... ανεξάρτητα από το prey drive σκύλου ή φυλής...

Ας πούμε, σ' εμάς η είσοδος του κούταβου (2 μηνών), πριν ακόμα βγει από το crate του ταξιδιού:

- Τον πλησίασε πολύ προσεκτικά η Μόκα, χαμηλώνοντας και κουνώντας την ουρίτσα της... αυτός της γρύλισε και έβγαλε και μιά "αφρικάνικη" κραυγή... για να της δείξει ποιός είναι "τ' αφεντικό"...

- Κατόπιν, τον πλησίασε πολύ προσεκτικά ο γάτος... έβαλε το στοματάκι του ανάμεσα στο πλέγμα και του έδωσε μιά γλειψιά... και, όταν ανοίξαμε την πορτούλα, έβαλε το ποδαράκι του και του έριξε (το πρώτο του) "χαϊδευτικό" χαστούκι... love at first site!

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
Το ίδιο νομίζω κι εγώ... ανεξάρτητα από το prey drive σκύλου ή φυλής...

Ας πούμε, σ' εμάς η είσοδος του κούταβου (2 μηνών), πριν ακόμα βγει από το crate του ταξιδιού:

- Τον πλησίασε πολύ προσεκτικά η Μόκα, χαμηλώνοντας και κουνώντας την ουρίτσα της... αυτός της γρύλισε και έβγαλε και μιά "αφρικάνικη" κραυγή... για να της δείξει ποιός είναι "τ' αφεντικό"...

- Κατόπιν, τον πλησίασε πολύ προσεκτικά ο γάτος... έβαλε το στοματάκι του ανάμεσα στο πλέγμα και του έδωσε μιά γλειψιά... και, όταν ανοίξαμε την πορτούλα, έβαλε το ποδαράκι του και του έριξε (το πρώτο του) "χαϊδευτικό" χαστούκι... love at first site!
τι γλυκο!!! ασε που το κουταβι θα βρει κατι αλλο να δαγκωνει εκτος απο μενα και την κοπελα μου!!! τι χαρα!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Είχα βάλει βιντεάκι.. Ακυρο, θα το ανεβάσω σε λιγάκι...

*μήνυμα που έχει υποστει επεξεργασία*

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πρεμιέρα - YouTube

Πρώτες μέρες του γατιού στο σπίτι. Ο σκύλος έχει θετικές εμπειρίες με γάτες μεν, κυνηγάει ευχαρίστως ότι κινείται,δε. Έχει ξανασυγκατοικήσει με γάτα χωρίς πρόβλημα, πλην της αρχικής γνωριμίας, που η γάτα "φυσούσε". Αυτά, δεν τα "ανέχεται".

Δεν έχω λόγο να πιστέψω ότι οποιοδήποτε κουτάβι, μεγαλώνοντας με γάτα, θα της κάνει εσκεμένα κακό. Από την άλλη δεν ξέρω, ίσως να μου διαφεύγει κάτι..

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
Δε μου λες bordercollie για ροτβάιλερ ή Γ.Π. τι γνώμη έχεις?
μου αρεσουν και αυτα αλλα τα ροτβαιλερ με προβληματιζουν λιγο οσον αφορα το θεμα "γατες" βεβαια δεν ξερω πολλα για αυτη την φυλη. Τα γερμανικα ποιμενικα μου αρεζαν ανεκαθεν.

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
Πρεμιέρα - YouTube

Πρώτες μέρες του γατιού στο σπίτι. Ο σκύλος έχει θετικές εμπειρίες με γάτες μεν, κυνηγάει ευχαρίστως ότι κινείται,δε. Έχει ξανασυγκατοικήσει με γάτα χωρίς πρόβλημα, πλην της αρχικής γνωριμίας, που η γάτα "φυσούσε". Αυτά, δεν τα "ανέχεται".

Δεν έχω λόγο να πιστέψω ότι οποιοδήποτε κουτάβι, μεγαλώνοντας με γάτα, θα της κάνει εσκεμένα κακό. Από την άλλη δεν ξέρω, ίσως να μου διαφεύγει κάτι..
τι καλο γατι!!! ειναι μια γλυκα!!! και ο σκυλος τελειος αλλα το γατι ειναι μικρο και γλυκο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi