Εύβοια - Περίπτωση βιασμού σκύλου;;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αγαπητοί φίλοι,

Αρκετά μέλη έχουν τοποθετηθεί με πληρότητα, νηφαλιότητα και πνευματική διαύγεια επί του θέματος...

Σάρα, έχεις δίκιο και το διεκδικείς με σαφήνεια!

Δυστυχώς, δεν είμαι διαχειριστής του dogforum και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία χειρισμού ευαίσθητων θεμάτων σε διαδικτυακές κοινότητες...

Δώστε μας λίγο χρόνο, ώστε να τροποποιηθεί ο τίτλος του θέματος, εφόσον δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να προσδιορίζουν τον συγκεκριμένο τίτλο.

Ευχαριστούμε:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγώ πάλι θεωρώ οτι αν ήταν να σβήνουμε νήματα επειδή δε μας αρέσει το περιεχόμενο ή ο τρόπος γραφής τους, θα έπρεπε να σβηστεί το μισό φόρουμ. Επίσης δεν θεωρώ οτι ο τίτλος έπρεπε να αλλάξει. Οπως είπα και κατ'ιδίαν στο φίλτατο Γιάννη, ο αρχικός τίτλος ("Πακιστανός βιάζει σκύλο") εκφράζει τη νοοτροπία του μέλους που τον έγραψε και κατα τη γνώμη μου έπρεπε να μείνει ως είχε. Να ξέρουμε δηλαδή και τι βαρύτητα να δώσουμε στα υπόλοιπα που έγραψε.

Τεσπα, για να επανέλθουμε στο θέμα, προτείνω να εστιάσουμε στο αν υπάρχουν αποδείξεις για το βιασμό, και αν ναι, αποδείξεις οτι έγινε απο το συγκεκριμένο άτομο. ΑΝ ισχύουν όλα αύτα, μπορούμε να προχωρήσουμε στο να προτείνουμε λύσεις (αν και κατα τη γνώμη είναι μονόδρομος το θέμα, μαζική καταγγελία....).

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Τεσπα, για να επανέλθουμε στο θέμα, προτείνω να εστιάσουμε στο αν υπάρχουν αποδείξεις για το βιασμό, και αν ναι, αποδείξεις οτι έγινε απο το συγκεκριμένο άτομο. ΑΝ ισχύουν όλα αύτα, μπορούμε να προχωρήσουμε στο να προτείνουμε λύσεις (αν και κατα τη γνώμη είναι μονόδρομος το θέμα, μαζική καταγγελία....).
Και, τότε, θα μπορούσαμε να επαναφέρουμε και τον αρχικό τίτλο...:)

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
, ο αρχικός τίτλος ("Πακιστανός βιάζει σκύλο") εκφράζει τη νοοτροπία του μέλους που τον έγραψε και κατα τη γνώμη μου έπρεπε να μείνει ως είχε. Να ξέρουμε δηλαδή και τι βαρύτητα να δώσουμε στα υπόλοιπα που έγραψε.
Συμφωνω μαζι σου σε αυτό, ΑΛΛΑ εφοσον δεν υπαρχουν στοιχεια ή τουλαχιστον δεν μπορει να αποδειχθει οτι ο συγκεκριμενος άνθρωπος
εκανε την πραξη για την οποία κατηγορείται (αλήθεια απο ποιον;- ανώνυμα...) ειναι εντελως λάθος να γινεται τετοια στοχοποιηση και μαλιστα, όπως είπε πολυ σωστά η Sara,
σε μια χώρα που φημίζεται για την αδιαφορία της και τη σκληρότητά της προς τα ζώα.
και να συμπληρώσω
σε μια χώρα που δεν φημιζεται για τις "αντιρατσιστικές της νοοτροπιες".

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αφου το θεμα το γυρισατε ειχατε δεν ειχατε στο ρατσισμο, θα ηθελα να ηξερα αν ολοι εσεις οι τοσο αντιρατσιστες μενετε στο κεντρο της πολης στην καρδια καποιου γκετο που να φοβαστε να βγειτε απο την πορτα σας η το παιζετε Τσιπρας εξ αποστασεως.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
θα ηθελα να ηξερα αν ολοι εσεις οι τοσο αντιρατσιστες μενετε στο κεντρο της πολης στην καρδια καποιου γκετο που να φοβαστε να βγειτε απο την πορτα σας
Σε τι θα σε βοηθησει αυτή η πληροφορία;

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εργαζόμουν στην Αγίου Κωνσταντίνου, έφευγα κάθε βράδυ απ' το γραφείο και τη διέσχιζα για να φτάσω Ομόνοια να πάρω ηλεκτρικό.
Τελικά επίθεση δέχτηκα στο Μαρούσι.
Τώρα εργάζομαι στο Ίλιον. Τη γειτονιά εδώ δεν τη λες γκέτο, όμως τριγύρω ζουν κυρίως Ινδοί και Πακιστανοί, οι οποίοι έχουν ανοίξει και τα πολλά μικρομάγαζα του δρόμου. Ανάμεσά τους και ένα pet shop πραγματικά της κακιάς ώρας σιχαίνεσαι και μόνο να περνάς απ' έξω. Νόμιζα ότι το είχε κάποιος Πακιστανός, γιατί πραγματικά έχουν ΟΛΟ το δρόμο, αλλά αυτό το έχει Έλληνας τελικά.
Στην Αγίου Κωνσταντίνου η κατάσταση ήταν άγρια, αλλά εδώ τα πράγματα με τους αλλοδαπούς είναι πολύ ήρεμα.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εγω δεν ειμαι ρατσιστης αλλα αν εμενα στον Αγ. Παντελεημονα δεν ξερω ξερω, μαλλον θα ειχα γινει. Μενει ενας φιλος, απο καποια ωρα και μετα τα πραγματα ειναι ζορικα στο δρομο. Μεχρι να μας συμβει κατι πιστευω πως ολοι πλην καποιων κολλημενων δεν ειμαστε ρατσιστες. Αν ομως μας κατσει η στραβη σιγουρα θα ξυπνησουν τα ρατσιστικα μας εντικτα.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Γιατί να ξυπνήσουν τα ρατσιστικά μας ενστικτα?
ειπε κανείς ότι οι αλλοδαποί αποκλείεται να είναι κακοποιοί????? Και πόσο μάλλον όταν ζουν εξαθλιωμένοι, πολλοί πιο εύκολα αρχίζουν τις παρανομίες για να ζήσουν. Άλλοι είναι απλά κακοποιοί και το ίδιο έκαναν και στη χώρα τους! Δεν είπε κανείς ότι είναι άγιοι πχ οι Πακιστανοι, ακριβώς γιατί το να είσαι καλός άνθρωπος ή έστω το να μην κάνεις "κακές πράξεις" ΔΕΝ είναι θέμα εθνικότητας!!!!!!!!
Είναι αστείο (ή θλιβερό,ανάλογα πως το βλέπεις) όμως αυτό το κύμα κατηγοριών προς τους Πακιστανούς τον τελευταίο καιρό. Για ΟΛΑ πια σε αυτή τη χώρα φταίνε οι Πακιστανοί τελικά?
Ούτε Τσίπρες ούτε Καρατζαφέρηδες (και δεν είναι καν τα 2 "άκρα" αυτοί) χρειάζεται να το παίζουμε...μόνο να σκεφτόμαστε λίγο.

Αν κάποιος Ελληνας κάτοικος της Ευβοιας βίαζε/κακοποιούσε το σκυλί του, δεν θα έγραφε κανείς "Έλληνας βασανίζει το σκυλί του" θα γραφανε "Κάτοικος Ευβοίας...."

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Βρέ παιδιά, επί της ουσίας, το θέμα μας είναι η ενδεχόμενη κακοποίηση ενός σκύλου: υπάρχουν ιδέες σχετικά με το πώς μπορεί να βοηθηθεί το σκυλί, αν όντως υφίσταται τέτοιο ζήτημα ; Το αυτονόητο είναι η καταγγελία. Αλλά το μέλος του φόρουμ που έθεσε το θέμα μας είπε ότι η αστυνομία αδιαφορεί. Δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν έρευνα εφόσον γίνεται καταγγελία ; Έρευνα λέω, και το διευκρινίζω. Δεν εννοώ να μπουζουριάσουν κανένα, Έλληνα ή αλλοδαπό. Οφείλουν να ασχολούνται με την οποιαδήποτε καταγγελία, έτσι δεν είναι ; Επίσης η φιλοζωική γιατί δεν δείχνει ενδιαφέρον για περίπτωση ενδεχόμενης κακοποίησης ζώου από τον οποιονδήποτε ; Δεν πρέπει να εξεταστεί επειγόντως το σκυλί από κτηνίατρο, ούτως ώστε να λήξει το θέμα ; Αν μέν τίθεται ζήτημα κακοποίησης ο ένοχος τιμωρείται και το σκυλάκι σώζεται. Αν όχι, ησυχάζουν όλοι οι φιλόζωοι από την εφιαλτική σκέψη ότι ίσως ένα σκυλί βιάζεται. Όπως είπε και η Νατάσσα παραπάνω, δεν μπορεί κανείς να το ρισκάρει και να αδιαφορήσει. Και αν είναι αλήθεια ; Όσοι έχουν εμπειρίες από σκυλιά που τα κακοποιούσαν (ποικιλοτρόπως) τα αφεντικά τους, μπορούν να γράψουν ένα δύο πράγματα επ' αυτού ;

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Βοηθαει γιατι ειναι τουλαχιστον γελοιο να το παιζουμε φιλελευθεροι οταν ειμαστε εξω απο το χορο.
Θα αστειέυσαι..
Δηλαδη αυτος που μενει στον Πειραια και όχι στον Αγιο Παντελεημονα και ειναι (θεωρητικα) έξω απο το χορο, συμφωνα με τη δικη σου άποψη, δεν γνωριζει για για τη φτώχεια και την εξαθλιωση που ζουν οι άνθρωποι σε περιοχες όπως π.χ το κεντρο;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
οι πακιστανοί είναι ως επι το πλείστον μιά χαρά άνθρωποι-εργατικοί και ήσυχοι
λογικό το βρίσκω να γίνονται θύματα των κουτσομπόλων πανικόβλητων υστερικών νεοελλήνων-είναι τα τελείως αντίθετα........

να πώ κι εγώ τι κατάλαβα ότι είπε η Chloe?
είπε ότι χωρίς αποδείξεις είναι απαράδεκτο να κατηγορούμε κάποιον
το οποίο ευτυχώς το πιστεύουν αρκετοί γιατί την είχα βάψει με τις ιστορίες που έπλαθαν κάτι θείτσες όταν ήμουν 16-20 χρονών....

πάρτε τον σκύλο
πηγαίντε τον στην Ειρήνη
κι αν σας δώσει κτηνιατρική βεβαίωση ότι είναι κακοποιημένος
συνεχίστε με τα δέοντα.
απλό

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Επειδή έχω συμμετάσχει στο παρόν νήμα οφείλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου. Δεν με αφορά το θέμα της εθνικότητας με αφορά η πράξη. Τα θέματα των κακοποιήσεων με εξαγριώνουν ιδιαιτέρως είτε αφορούν ανθρώπους είτε αφορούν ζώα και επειδή έχω εμπειρία (λόγω εργασίας) απο κακοποιήσεις παντός είδους και οποιασδήποτε ηλικίας αμέσως κάνω focus. Όσον αφορά στο θέμα του ρατσισμού άν προσθέσω όλα τα 8ωρα μου στο ελληνικό δημόσιο μαζί και των συναδέλφων μου ξεπερνούν κατά πολύ τις ώρες ενασχόλησης κάποιων με το θέμα. Η απασχόληση εμού & των συνεργατών περιλαμβάνει την διάσωση μισοπνιγμένων παιδιών (που άλλα τα κατάφεραν και άλλα όχι), την βοήθεια τελειόμηνων εγκύων που κρατάν την κοιλιά τους για να μην φύγουν τα μωρά τους στους διαδρόμους, τις πρώτες βοήθειες σε παλικάρια που απο την υποθερμία δεν μπορούν ούτε να σε κοιτάξουν, φαγητό σε παιδιΆ που έχουν να φάνε μέρες, ρούχα γιατί δεν τους έχει μείνει τίποτα απολύτως, βοήθεια σε ανθρώπους που θέλουν να μεταφέρουν τους νεκρούς τους στην πατρίδα τους για να τους θάψουν. Επικεντρώθηκα στο θέμα να παρθεί το σκυλί απο εκεί.
Ευχαριστώ που διαβάσατε το ποστ μου.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τι νέο να υπάρχει, εδώ δεν ξέρουμε αν υπάρχει υπόθεση καν!
Ευχομαι να είναι όντως έτσι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν